kendini bu ay hamile sananlar buraya

sen bıde benı dusun gozlerımden yaslar geldı dudaklarımı ısırıom adam mutfakda:)))) temel fırkraları actım netten dedım gelırde guldugumu gorurse dıcem fıkra okuom:))))))))))))))))
ayy çok alemsin kızzz burda gülmekten ölecem yazamıyorummmmm

geçmiş olsun canım. inşallah tez zamanda hamiş olursun. bu arada soğan kürünü denedin mi?

sğl cnm evet soğan kürünü bi ara denedim ama çalıştığım için sürekli yapamadım arkadaşlar zayıflamak için içiyodu ben bebek için:)forumu bi süredir takip ediyodum başlık ilgimi çekti çünkü insan kendini hamile her ay zannediyor ayy başım dönüyoo,midem bulanıyoo vs.tabii sonuç şimdiye kadar aynı iş arkadaşlarımda benimle reglimi beklemekten bi hal oldular:)sonra depresyon,kabulleniş vee tekrar umutt,aşkım galiba yumurtluyorumm haydin işbaşına:)diyorum kocacıma sonra bacakları tavana dik,bilgisayara gir bütün forumlrı okuyorum sonra beynim dönmüş olarak gidip yatıyorumm,sabahta zombi gibi işe gidiyorumm:)bu arada yarın bu adam bana çatlatma iğnesi vercek sanırım kist olduğu için 3 aylık kısa periyodlarla tedavi aşamalrını geçecekmiş de ben o iğneleri nasıl yapcamm kendime bilemedimm çok acıyomudrki

NEden profilinizde bekar yazıyor ozaman..

Ksra bakmayın evlilik öncesi ilşkilere saygı duymuyorum..bu yüzden de cvp vermedim..

farkındaysanız yeni evliyim dedim veeee imam nıkahımız var suan askerde eşim. yanlış anlaşıldım sanırım . tşk ederm yorum yazan arkadaşla iyi günler.

hakkında hayırlısı olsun canım.. inşallah rabbim gönlüne göre verir

farkındaysanız yeni evliyim dedim veeee imam nıkahımız var suan askerde eşim. yanlış anlaşıldım sanırım . tşk ederm yorum yazan arkadaşla iyi günler.

onu sonradan dedin : ) resmen evli değilsiniz sonuçta...

neyseeee bni ilgilendirmez ..olan olmuş zaten..ama hata yapmışsın ..(şahsi fikrim)

iyiki kocam evde yokmus..hamılelık adına buyuk bı adım attım bu gece..gelsın hemen sil tak,sil tak..yat kalk sil tak yapcaz..nerde o eskı vurusmalar..sımdı tak yata dönmüş bızımkı

canım resmi nikah olmadan girilen ilişkileride onaylamıyoruz... sonuçta hala bekarsın.. sabredin sonrasında korkmazsınız. bizden sana tavsiye

ben henuz daha yeni evliyim bi bilgim yok siz bilgilisinizdir diye açık açık yazayım yardım ederler diye düşündüm hata yapmışım k.byın

yenı evlıyım dıon madem sorun yok ,,,hamıle kalırsanda kalırsın ,,sonucda evlısınız,,,en dogal hakkınız bırlıkdelık,,,sonucda prezervatıf kullandıysanız "rahatlama " sırasında ve oncesınde gebe olmazsın hee ama suda var bosalma oncesınde erkekden gelen bı sıvı vardır o sıvının ıcındede spermler mevcuttur o da gebelıge sebebıyet verebılır,,adet gununu bekle eger gecerse kan tahlılı olursun yok adet olursan yıne kusku varsa yıne kan tahlılı olursun yanı cozumu cok basıt bı durum bu ,,ben neyı sordugunu anlamadım,,ımam nıkahlıyız dedın,esım askere gıtcek dedın,sıldık dedın,,tekrar tekrar yaptık dedın yanı bunlara gerek yokdu ,,
ayrıca bazı durumlar yenı evlı olmakla alakası yok bızde 30 yııllık degılız ,,okuyoruz arastırıyoruz,,

bacılar anlamıyorum hem suçlu hem güçlü. bide bize kızıooo :)) amann bizene vallaaa akşam akşam güldürdü bizi.. tak çıkar sil takkkk :)

canım resmi nikah olmadan girilen ilişkileride onaylamıyoruz... sonuçta hala bekarsın.. sabredin sonrasında korkmazsınız. bizden sana tavsiye

haklısınız bu konuda . saygı duyarım düşüncenize . ama hani deseydiniz cvplamak istemiyorm diye anlardım biraz üzüldüm dalga geçmenize neyse Rabbim hepinize saglıklı bebekler nasip etsin. çıkayım ben saolun genede .

iyiki kocam evde yokmus..hamılelık adına buyuk bı adım attım bu gece..gelsın hemen sil tak,sil tak..yat kalk sil tak yapcaz..nerde o eskı vurusmalar..sımdı tak yata dönmüş bızımkı

ayyyyyy allahımmmmm kız allah ne muradın varsa versın emıııı
eskilerden kim kaldııııııı

yok saten sorun yok hatta eşim istiyo bile anlattım ben korkuyorm dedim olsun ahh keşke olsa dedi. ama ben istemiyorum. tşk ederim.

yok saten sorun yok hatta eşim istiyo bile anlattım ben korkuyorm dedim olsun ahh keşke olsa dedi. ama ben istemiyorum. tşk ederim.

rahat ol ozaman arkadaşım. biz sürekli böleyiz. gülüyoruz. rabbim hakkında hayırlısını versin. bu arada böle her detaya girme... sonra durum bu olur ok

Bizde istioz güzelim ama bak 2 senedir olmuo o senin dediğin gibi sil tak çıkarlarla olsaydı ohoooooo ben futbol takımı kurmuştumm

bacılar anlamıyorum hem suçlu hem güçlü. bide bize kızıooo :)) amann bizene vallaaa akşam akşam güldürdü bizi.. tak çıkar sil takkkk :)

bende artık camları sılerken bıle cıkarcam,,sılecem ,,takacam daha temız olurlar kesın :)))))))
hanı bı reklam vardı eskıden aç kapa aç kapa artema dıe:)))
cıkar sıl tak :))) cok ıyı fıkır bu

yavrum bak sen sen ol en yakın arkadasına dahı olsa boyle acık acık konusma bellikı tecrubesızsın evlılık mahremiyettır sadakattir sırdır.Herseyı bır kenara bırak eşin bu yazdıklarını tesadüfi bir şekilde okusa ona ne cevap verırsın ki bu sıteye kız rumuzuyla gırıp topıklerı takıp eden erkekler bıle oluyor
sana abla tavsıyesıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…