kendini bu ay hamile sananlar buraya

yarın mesai var benimde kaçmam lazım ama nasıl uyucam düşündükçe gülesim geliy ayyyy ne iyi oldu kızlar iki lak lak yaptık ne stres kaldı ne yorgunluk iyiki varsınz

anam cosmussunuz massaAllah dolmus tasmis sayfalar

bi sil tak mevzusu var henuz okuyamadim cok yorgunum yaaa uyumak istiyom....

ama dayanamayip okuyacagim su sil taklari

kuzum ıyı geceler malum benım kocıs ıste sabaha gelır ben demırbas beklıyorum burda belkı bır sıl tak daha gelır yalnız bırakmamak lazım bunları
öpüyorummm senı kuşummmmm

aynen kuzum bende çıkcam kocişim gelir maçtan... iyi geceler

eslem denemeyı unutmuyoruz formul sıl tak cıkar :))))) yarında herkes deneyımlerını yazacak :)))))))))))))))))))))

ne alemsiniz yaaaaaaaa...

tmm cnm bundan sonra yeni taktik SİL -TAK-ÇIKAr tutar mı tutar...

neyse hadi bende öptüm sizi kıslar yarın giremicem cmtesi belki girerim pazar günü de yokum nasiipse pztsi artık grşz.......

Son düzenleme:
aaa begen butonum yok..sil tak yaparken nereye taktım kı ben bunu simdi? kım caldı benım begen butonumu hırgıııızzz var

anam cosmussunuz massaAllah dolmus tasmis sayfalar

bi sil tak mevzusu var henuz okuyamadim cok yorgunum yaaa uyumak istiyom....

ama dayanamayip okuyacagim su sil taklari

eger bu aksam sıl tak cıkar mevzusunu ogrenmezsen hayattan cok sey kaybedersın:))))) bebek yapmanın formulunu bulduk sıl tak cıkar:)))

aaa begen butonum yok..sil tak yaparken nereye taktım kı ben bunu simdi? kım caldı benım begen butonumu hırgıııızzz var

yaw bak goruon mu sormadık cıkarırken takarken bıseye dıkkat edılcek mı dıe,,,,yada kullanma klavuzu falan varmı malum sımdı tecrubelıydı ya ,,

kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz inşallahhh. sil tak taktiğini unutmuyoruz ok hadi öptüm siz by byyyy

yaw bak goruon mu sormadık cıkarırken takarken bıseye dıkkat edılcek mı dıe,,,,yada kullanma klavuzu falan varmı malum sımdı tecrubelıydı ya ,,

hee yaa onunda bı ilmi vardır..benım tek dıkkat ettıgım..sıl tak,cıkar at yıne sıl tak,cıkar at,sil tak..carsaflara sıçrat yat kalk..hamılesın

kız allah senı ne etmesın emı demın kocıs aradı ne yapıyosun dıyo dıyecektım sılk tak için hazırlık yapıyom
bazen sıte kafayı yıyorrr duzelır bırasdan

kız allah senı ne etmesın emı demın kocıs aradı ne yapıyosun dıyo dıyecektım sılk tak için hazırlık yapıyom
bazen sıte kafayı yıyorrr duzelır bırasdan

pc nın fişini sil tak ozaman..bu sıl tak herseyde kullanılıyor cok ergonomık

iyi geceler kızlar...
topicinize ilk kez giriyorum ve gülmekten öldümm :)))
şu silsek taksak olayınaa :)
harikasınız gerçekten..
valla her yolu deneyenlerdenim bende..onu da denedik bakalım hayırlısı :)
sizleri takip etmeye çalışacağım..
sevgiyle kalın..

kııız ne ara söyledi bak ben sil tak mevzusundan kaçırdım amaaaan televizyn dibinde kendi kendine çalıyr sanki izlyrm herkes hamile bi ben kaldım

kızı olacakmış keremin annesinin ismini vercekmiş :) bende reklamdan önce duydum hamilelik mevzusu geçince dinlim dedimmmm

hee yaa onunda bı ilmi vardır..benım tek dıkkat ettıgım..sıl tak,cıkar at yıne sıl tak,cıkar at,sil tak..carsaflara sıçrat yat kalk..hamılesın

kıslarrr hamile kalmak için en onemlı ayrıntıyı kaçırdık buldum oniiiiiiiii
sil tak çıkar yapıyoruz ve elimize bulaştırıyoruzz formül buuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…