- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.581
hee yaa onunda bı ilmi vardır..benım tek dıkkat ettıgım..sıl tak,cıkar at yıne sıl tak,cıkar at,sil tak..carsaflara sıçrat yat kalk..hamılesın
kııız ne ara söyledi bak ben sil tak mevzusundan kaçırdım amaaaan televizyn dibinde kendi kendine çalıyr sanki izlyrmherkes hamile bi ben kaldım
kıslarrr hamile kalmak için en onemlı ayrıntıyı kaçırdık buldum oniiiiiiiii
sil tak çıkar yapıyoruz ve elimize bulaştırıyoruzz formül buuuuuuuuuu
silip takıp,,spermleriiiiii yıldızlara fışkırtalııııımmm,,,olllllllllllllllllllleeeeeeeeyyyyyyyyybu işi çözdük kızlar gelsin bebişler boy boy
kızı olacakmış keremin annesinin ismini vercekmiş :) bende reklamdan önce duydum hamilelik mevzusu geçince dinlim dedimmmm
kıslarrr hamile kalmak için en onemlı ayrıntıyı kaçırdık buldum oniiiiiiiii
sil tak çıkar yapıyoruz ve elimize bulaştırıyoruzz formül buuuuuuuuuu
Ya kızlar ben sildim taktım sildim taktım geldim siz NERDESİN neyse hadi size iyi sil tak lar
zaten o ilk yazısını cerceveletıp yatak odama asacam..ayrıntılarda cok sey gızlı..sıl tak,cıkar at eline bulastır,tadına bak,carsafa sur ustune yat..yıne sıl tak
sabah gelsin işten kociş silip takmassam ne olim emiiiiiii
ne varsa ayrıntılar da var hatunummmmm
silip takmadan önce,sudamı bekletsek
silip takmadan önce,sudamı bekletsek
benımkı 1 saat sonra gelır..oküüüz yıne sılmeden takmaya kalkar..o sılıp takmaktan ne anlar camışşşş
Canım sil tak yaptıktan sonra çamaşır suyuna bastır
çamasır suyuna komayınnnn ıyıce bembeyaz ederrrrr renklıler için olanını kullanın hem guzel kokuyor ınsanın elınde koku bırakmıyo
Ya sormayın öyle dalmışimki kocam gel yat dedi sen sil tak geliyorum dedim adam şimdi şokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?