kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ya sormayın öyle dalmışimki kocam gel yat dedi sen sil tak geliyorum dedim adam şimdi şokta

gece gece başına iş aldın ıyımı şimdi silip takmadan rahat bırakmaz herifinnnn
tabiiii davulun sesı uzaktan hos gelır bızımkı işte ya ben ole tak cıkar sıl cıkar takıp sılmeyı unutup yıne cıkar takılıyorum yaniiiii

çamasır suyuna komayınnnn ıyıce bembeyaz ederrrrr renklıler için olanını kullanın hem guzel kokuyor ınsanın elınde koku bırakmıyo

kocan bılmez sımdı..bugunluk sen sıl tak,elınede bulastır ama..yoksa nasıl hamıle kalacaksın!

Epey uğraşmam lazım sil tak olmadı bak hasar varmı tekrar sil tak elim şeyim bulaşsın oo sabaha kadar sürer neyse ben girim silim takım bari iyi geceler

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sırf merakımdan geldimmmm.. neyi silippp takıyonuz yawwwww

benim herif maçtan gelemedi yaaa şurda 2 sil tak yapcazz aaa olmaz kiiiiiiiiiiiiiiiiii

gızzzzzz sormadıkkkk bu sıl tak bozulur yada hasar görürse yetkılı servısı var mı kine

anasının evıne gerı yollarız,sılıp takıyoz calısmıyor,temassızlık var derız..fabrıka ayarlarına gerı dondurun derız

sil takı ögrenmek ıcın gelecek olanları söylemıstı..ilk sen geldın..
kızlar!!! o gelen kız bizim için bir alametti..neden yapıyoy olmuyo diyodukyaaa..meğer yanlış yapıyomuşuz..silip takmıyomuşuz,takarken silmiyomuşuz!!!!işte zurnanın zırrrrt dediği yere geldik,ne ayak dikemk,ne yımırta günü...bu jinekolojide bir devrim SİL- TAK...

Allah sizi guldursun...

catlattiniz beni ya... acaba bizde topigin ziyaretciler tarafindan okunmamasi icin kadinlar hamamina alinmasini mi talep etsek? insan bi cevap yazamiyor...

konular mahrem tarafa kayinca

ama elınede bulastır!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…