- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.621
anasının evıne gerı yollarız,sılıp takıyoz calısmıyor,temassızlık var derız..fabrıka ayarlarına gerı dondurun derız
Allah sizi guldursun...
catlattiniz beni ya... acaba bizde topigin ziyaretciler tarafindan okunmamasi icin kadinlar hamamina alinmasini mi talep etsek? insan bi cevap yazamiyor...
konular mahrem tarafa kayinca
ama elınede bulastır!!!
alnımada sürümmi??
Allah sizi guldursun...
catlattiniz beni ya... acaba bizde topigin ziyaretciler tarafindan okunmamasi icin kadinlar hamamina alinmasini mi talep etsek? insan bi cevap yazamiyor...
konular mahrem tarafa kayinca
ne damgalı öküzü,,insan biraz kibar olur..hintliler gibi falan der...seni sil-tak grubundan atıcaz millan...bu naif olaya yakışamıyon malesef,incelik lazım bunun içinsür anam damgalı öküz gıbı dolan..hamılelıgın nereden gelecegı bellı olmaz..
ne damgalı öküzü,,insan biraz kibar olur..hintliler gibi falan der...seni sil-tak grubundan atıcaz millan...bu naif olaya yakışamıyon malesef,incelik lazım bunun için
kendini bu ay hamile sana bacilar acaba dah once bir sitede gorevli olarak calisaniniz oldu mu
yok canım ben çalışmadımkendini bu ay hamile sana bacilar acaba dah once bir sitede gorevli olarak calisaniniz oldu mu
anacuğumla konusuyordummm bacılarrrrrr
ne ettınızzzzzz geldımı kocıslerınız heyecan var mı ee malum sıl tak tak cıkar sıl var bu akşam malummmmmm
kızlar deprem oluyooo ıstanbulda bıraz once sallandık kocs yok evde ben komsuya gıdıyorummmm yarın yazarım
çokmu sallandınız canım geçmiş olsunkızlar deprem oluyooo ıstanbulda bıraz once sallandık kocs yok evde ben komsuya gıdıyorummmm yarın yazarım
kızlar günaydınlar hepinize. evet dün depram olmuş ama ben çok şükür hissetmedim. 5.1 orta şiddetliymiş... herkese geçmiş olsun. bu arada hayırlı Cumalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?