kendini bu ay hamile sananlar buraya

Allah sizi guldursun...

catlattiniz beni ya... acaba bizde topigin ziyaretciler tarafindan okunmamasi icin kadinlar hamamina alinmasini mi talep etsek? insan bi cevap yazamiyor...

konular mahrem tarafa kayinca

aaa öyle bıseyde mı var burda..ben sadece bu topıge gırıp cıkmaktan baska bıse bılmıyorum valla..rahat rahat silip takmak kolay olurdu tabeee

Allah sizi guldursun...

catlattiniz beni ya... acaba bizde topigin ziyaretciler tarafindan okunmamasi icin kadinlar hamamina alinmasini mi talep etsek? insan bi cevap yazamiyor...

konular mahrem tarafa kayinca

ama olurmu ?? biz sil-takı tesadüfen gelen o yüce kişilik ile öğrendik...emininm yeni taktikleride gelecektir....bizi bulsun o...biz onu seviyoruz..o sil-tak ın mucidi

hepiniz formunuzdasiniz bu gece

ben aranizda yasli yorgun uykusuz olarak o kadarrr mesaji nasil yazdiniz cocugum hic dusunmediniz mi nasil okunur diye

uykumu kacirdiniz gelip ninni soyleyin hepiniz

ne damgalı öküzü,,insan biraz kibar olur..hintliler gibi falan der...seni sil-tak grubundan atıcaz millan...bu naif olaya yakışamıyon malesef,incelik lazım bunun için

evet alnında sümügümsü bıseyle dolanan hıtlı bacım gıbı olursun demek ıstemıstım ben

anacuğumla konusuyordummm bacılarrrrrr
ne ettınızzzzzz geldımı kocıslerınız heyecan var mı ee malum sıl tak tak cıkar sıl var bu akşam malummmmmm

kendini bu ay hamile sana bacilar acaba dah once bir sitede gorevli olarak calisaniniz oldu mu

nooo..benım esım pc basında durmama kızar,oyuzden ondan gızlı fınk atıyorum buralarda..gorevli olamazdım buyuzden

anacuğumla konusuyordummm bacılarrrrrr
ne ettınızzzzzz geldımı kocıslerınız heyecan var mı ee malum sıl tak tak cıkar sıl var bu akşam malummmmmm

oof hıcte sılıp takasım yok..daha dun normal takmıstı bana..ama bugun kesın yıne takacak mactan gelınce banyo yapmak zorunda ya takmadan banyo yapmaz,bosa gıtmıs sayıyor oyle olunca1:

kızlar bende cıkıyorum..kocam zamansız gelır melır yakalanmıyım buralarda..hadı ıyı geceler

kızlar günaydınlar hepinize. evet dün depram olmuş ama ben çok şükür hissetmedim. 5.1 orta şiddetliymiş... herkese geçmiş olsun. bu arada hayırlı Cumalarrr

kızlar günaydınlar hepinize. evet dün depram olmuş ama ben çok şükür hissetmedim. 5.1 orta şiddetliymiş... herkese geçmiş olsun. bu arada hayırlı Cumalarrr

gunaydınn :))

ya dun gece dedım sen sallandınmı kocacım dıe yoo dedı alala dedım heralde deprem oldu sankı avızeye baktım hafıf taslar gıttı geldı oldu kocam bı anda nıhat hatıpoglu oluverdı "eee hatun takdırı ılahı,,Yaradan ne derse o olur,,bı sekılde ınsanlar yok olup sonrasında da cogalacaklar " dıye vaaz verırken ben dondum ona ve yatalım mı kocacım dedım :))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…