kendini bu ay hamile sananlar buraya

Acaba mevsimden dolayi mi boyle dengesizlesti. İnsallah bu ay bebek olmustur. Cok erken yapma testi sonra hayal kirikligi oluyo hani varsa da cikmaz ya yeniyse? Ama kasiklardaki batma var ya? O sasmiyor hic. Var mi oyle batmalar ince ince?

ya o iki üç güne kadar vardı geçti...arada kramp gibi giriyor...yaw asabım bozuluyor böyle oluncada...

bence hiç gerek yok böyle şeylere...yapmayın kızlarım bacılarım...laaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn....hakaret edecek ne var ortada...aşkolsun size ya...bebeklerinize stres yüklemeyin...lan benim hamile olduğum ortaya çıksın pembe gözlük takacam lan...

kızım ben bişi yazmadım geri dönmüş facia dün akşam yazmış benim için sabah sayfaları okurken gördüm e ahlaksız salak ya bide bebğimi ağzına alıyo al kendi bebeğinle ne halt ediyosan et.bi sigara yakım bari iyi bahane oldu banada

kızlar sakin olalım lütfen herkesle anlaşmak zorunda değiliz ama saygıyı korumamız bizim karakterimizi ortaya koyar.lütfen ne birbirinizi ne de burdaki diğer arkadaşlarımızı germeyelim. rica ediyorum.

ikinizide seviyorum bence böyle şeylere hiç gerek yok...iki günlük dünyada böyle basit şeyler için ağır tadınızı bozmayın kardeşlerim...lan beni düşünün lan...hamilemiyim değilmiyim lan...tabi tuzunuz kuru anasını satıyım bebeklerinizi dövüştürüyonuz...ben napıyom salarım geerrrylerimi üstünüze...

merhaba kıslar,
ay niye regl olamadım ben yaaa
hamile de değilim ki

bu arada dün gece istanbulda 5.1 büyüklüğünde deprem olmuş kızlar perşembeyi cumaya bağlayan gece de..
herkese hayırlı Cumalar olsun
dualarınız kabul olsun

saol canım sanada hayırlı cumalar...anam ne depremi ben niye duymadım...reseptörlerim bozulmuş anam benim...

ben niye böyle oluyorum ya...pembe leke var...ağrı var adet yok..acaba progestan yaparmı...

sen progestanmı kullanıyosun.banada doktor vermişti alttan baktığında çok az kan gelmişti o ilacı verdi kullandım bidaha kan gelmedi bide ağrımda hiç olmamıştı ama ilacı kesti bu hafta şimdi sancım var sağ kasıkta ama alıcam yine ilaçtan sanırım korkuyorum çünkü

kullanıyorum canım doktor verdide...ben anlamadım bu işten valla birşey...

hey allahım yaaaaaa,yıne gırmıs ortalık bırbırıne..
dimeh,francesca sana pire demedı kı,atasözü öyle hoş..
ufak bı sebep yuzunden artık hıcbırınızle görusemıyorum demek ıstedı..
nıye atladın yıne kızın üstüne
senıde cok sevıyorum onuda cok sevıyorum..ya ama yemın ederım bırbırınızı yanlış anlayıp duruyorsunuz..
o ne dese sen parlıyosun,sen ne desen o..
halbukı ıkınızde cok candansınız bı anlasanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…