- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.661
bak sen gittiğinden beri ağzımı açmadım sor kızlara ama sen terbiyesizlik yapıyosun madem tamam pire bit torbası olarak devam et bende aksatmadan sana karşılık vericem artık
laaaaaaaaayyyyyyyyyyynnnnnn günaydın laaaaaaynnnnnnnneyi silip çıkartıp takıonuz...akşam telefondan girdim zor bela...cevapta yazamadım içimde kaldı
Pire icin demek kucuk bir olay demektir. Bana terbiyesiz demekle kendi seviyeni yine belli ettin. Agzinin ayari yok. Haddini bil. Beni yok say cunku ben seni yok sayicam su seviyesiz cumlenden sonra!
noluo len burda ...
bu arada kızlar bende 2 gündür karın ağrısı var adet olucam gibi...leke geliyo...dün akşam yine sabaha kadar leke gelmemiş...gündüz pembe leke geliyo..akşam gelmiyo...sabah teste işedim negatif çıktı...ne iş bu ya...
la bu gerrryler bana yamuk yapııyo...üzerinde depinesim var hepsinin...ben bu ayki işten birşey anlamadım..dün adet oldum kesin dedim...ağrı ağrı ağrı bak şimdide ağrı var...ama gelen giden yok ...sadece leke geliyor...malmı benim vücudum...
noluo len burda ...
bu arada kızlar bende 2 gündür karın ağrısı var adet olucam gibi...leke geliyo...dün akşam yine sabaha kadar leke gelmemiş...gündüz pembe leke geliyo..akşam gelmiyo...sabah teste işedim negatif çıktı...ne iş bu ya...
Kizim nerdesin yahu? Geryylerle aran nasil :)
adamına göre muamele kusura bakma tatlım senden başka kimseyle şu duruma gelmedim demekki hakediyosun ve sen hadiini bilirsen inan sorun çıkmaz seni hiç var saymadımki varlığın anlamsız çünkü benim için cevap vermicek olmana çok sevindim
dimehh naber canım ??? moral bozmak yok dıme ,,,yanlıs anlasılmıs bellıkı aranzda bıseyler bıse deme ona o da sana demez:,,,,
kızzzz sız bızım hamıslerımızsınız ıyı bakcez sana ,,francescaya,,muzmuta ,,mıyopıye,mımogerben ( ayy rumuzu yanlıs yazdım sanırım ) daha nıcesı :))))
Gecti mi gunun yoksaaa ????
nerdesin kızm sen sorup duruyorum seni buralarda bende kötü bişi oldu sandım.adet günün ne zamandı senin
ya önceki ay 5.de adet oldum geçen ay 11. de bu ay mala bağladı iyice ne zaman adet günüm bilmiyorum ondan önceki ay 4. de olmuştu...benim adet günüm ne zaman 3 bilinmeyenli denklem...buyur çöz
selamun aleykum kizanlar hayirli cumalar olsun rabbim tez zamanda cumlemize hayirli saglikli evlatlar nsip etsin insallah... mersy listede bir degisiklik yok yasinlere devam dun benide ekleyin diyenler oldu ama valla hatirlamiyom ismleri.birde bat tarihlerini yaza liste yapmak istediler aradaslar sen onuda halletmissin.bugun sumisaliye mi okuyoz gercek adini deyiversin bize beya
canıım iyi nolsun delimisn ne moralimi bozucam vallahi aklımda bile yoktu kendi yazmış sen biliyosun ben ağzımı açmadım en son o yazdıktan sonra neyse terbiyesizliğnin cevabını aldı devam ederse yine alır.dün akşam silip takmışsınız :)))) öldüm gülmekten
Ban bak kizim, ben degil burdakilerle cevremle hic boyle muhabbetlere girmedim.
Hak etmek ne demek? Asil terbiyesiz ve hadsiz sensin. Varos varos tavrin var.
Bebegine de bu nefreti gecirme bari yazik cocuga. Kaliteni belli ettin. Sus artik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?