kendini bu ay hamile sananlar buraya

gecmısı okuman lazım..yarılırsın..ama angel o muhabbette sende olmalıydın tam senlıktı..dun gece buraya bırı düştü onun bıze ogrettıgı bı taktık..hamıle kalmak ıcın sıl,tak,sıl,tak yapıcaksın

millanım lütfen pire kelimesi ile küçük bir olay demek istemediğini sende biliyosun ve bildiğin içinde kimse pire diil demişsin lütfen haddini bilicek bi kıçı kırık karıya laf ettiremem kendime ki ben o yokken ağzımı bile açmadım haddini bilicek bilmezse durum bu hali alır kusura bakmasın o kadar terbiyesizki hem bebeğime laf ediyo hem kalkmış bana varoş diyo beni hiç tanımıyo oysaki kompleksli terbiyesizin teki benim için savunulucak bi yanı yok kusura bakmayın

bana terbiyeszilik yapmasaydı atlamazdım

angel sayfa 941 de tkgrck nıcklı kız bıse sormaya gelıyor buraya..sonrasında bombalar yagıyor..ilk iki sayfa kız farkedılmıyor pek,sonrası cok komık

lan edepsizliğin bu kadarı olmaz ya..yok imam nikahlı eşim...imamnikahlı eşine alıcılarını açarsan...böyle kıçını ovuşturur durursun...o kesin hamiledir...millette ne cesaret var yaw...

lan edepsizliğin bu kadarı olmaz ya..yok imam nikahlı eşim...imamnikahlı eşine alıcılarını açarsan...böyle kıçını ovuşturur durursun...o kesin hamiledir...millette ne cesaret var yaw...

hayır madem yedin bi halt neyini öğrenmeye çalışıyosun madem korkuyosun o kadar yaparsın test hamileysen gider aldırısın adamın şeyine kadar kendi şeyini parmaklamana kadar ne anlatıyosun burda

bıde alenen anlatıyor bıze..herseyı görmus gecırmıs hamıle kalıp kalmıyacagınıda bılıyordur herhalde..silip silip takarken ıyıydı,sımdı hamıleyse sankı bız kurtaracaz,takdıran düşünsün onuda..

cehalet kötü birşey canımcım...aklı yerinde olsa bu kadar basitleştirip anlatmazdı...evliliğinde bir mahremi var herşeyi kadınlarla bile konuşamazsın...günahtır ...o zaten kendi yaptığının bedelini ödeyecektir bir ömür boyu...eğerki evlenirse...sürekli yüzüne vurulacak haberi yok...o zaten kendine yapacağını yapmış bizim daha bir şey dememize bile gerek yok...birşeyleri söylüyorsan üstünü biraz kapatırsın...tabi o edebe sahipsen...yok parmakladım yok tırnakladım

yasıda kucuk aklı basında olsa öyle anlatamazdı..bu ıyı gunleri gıbıme gelıyor..cok dalga gectık ama onunla degıl kendını ıfade ederken kullandıgı cumlelerle..Allah basa vermesın,çokta kınamamak lazım,gelır bızı bulur

angel sayfa 941 de tkgrck nıcklı kız bıse sormaya gelıyor buraya..sonrasında bombalar yagıyor..ilk iki sayfa kız farkedılmıyor pek,sonrası cok komık

ay eveettt ya sansürsüz anlatılmış ne var ne yoksa

bazı kızlar niye yazık ediyorlar kendilerine böyle çarpık ilişkiler yaşayarak, kullanılıp kullanılıp atılmak oluyor istisnasız sonucu..

yoksa sendemi bekarsın seni bulacak ahan şok şok şok

Bir de su taraftan düşünmek gerekiyor ki yazılanların hiç biri silinmiyor.. Profillerimizden ziyaretçiler bile yazdığımız cevaplara bakıp bugüne kadar hangi konuda ne yazmisiz okuyabiliyor

Benim esim bu siteye girdiğimi biliyo Allah tan internette sadece gazetelere son dakika haberlerine bakar çıkar biraz teknoloji yoksunudur yine de her yazdığımı okuyabilecek olması beni frenliyor

Ya da her ziyaretçinin benim bat tarihimden faliyet durumlarıma kadar görecek olması da rahatsız edici o yüzden yazar iken dikkat etmeye calisiyom ama insanız bazen sevinçle üzüntü ile fren tutturamadigimiz da oluyor

Bacılar gün Aydın olsun...

Depremi hissedenler gecmis olsun...

evet yaa dun gece oske pcyı bırakıp komsuya kactı deprem oluyor dıye..ben samsunda oldugum ıcın ordakılerden ögrenıyoruz iste..Allahım buyuklerınden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…