- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.701
sil tak ne la
hey allahım yaaaaaa,yıne gırmıs ortalık bırbırıne..
dimeh,francesca sana pire demedı kı,atasözü öyle hoş..
ufak bı sebep yuzunden artık hıcbırınızle görusemıyorum demek ıstedı..
nıye atladın yıne kızın üstüne
senıde cok sevıyorum onuda cok sevıyorum..ya ama yemın ederım bırbırınızı yanlış anlayıp duruyorsunuz..
o ne dese sen parlıyosun,sen ne desen o..
halbukı ıkınızde cok candansınız bı anlasanız
hey allahım yaaaaaa,yıne gırmıs ortalık bırbırıne..
dimeh,francesca sana pire demedı kı,atasözü öyle hoş..
ufak bı sebep yuzunden artık hıcbırınızle görusemıyorum demek ıstedı..
nıye atladın yıne kızın üstüne
senıde cok sevıyorum onuda cok sevıyorum..ya ama yemın ederım bırbırınızı yanlış anlayıp duruyorsunuz..
o ne dese sen parlıyosun,sen ne desen o..
halbukı ıkınızde cok candansınız bı anlasanız
gecmısı okuman lazım..yarılırsın..ama angel o muhabbette sende olmalıydın tam senlıktı..dun gece buraya bırı düştü onun bıze ogrettıgı bı taktık..hamıle kalmak ıcın sıl,tak,sıl,tak yapıcaksın
bana terbiyeszilik yapmasaydı atlamazdım
tamam ne dıyım..sende sil tak ozaman
lan edepsizliğin bu kadarı olmaz ya..yok imam nikahlı eşim...imamnikahlı eşine alıcılarını açarsan...böyle kıçını ovuşturur durursun...o kesin hamiledir...millette ne cesaret var yaw...
lan edepsizliğin bu kadarı olmaz ya..yok imam nikahlı eşim...imamnikahlı eşine alıcılarını açarsan...böyle kıçını ovuşturur durursun...o kesin hamiledir...millette ne cesaret var yaw...
ya kızlar ne oluyooo ben analamadımki bu kadar sayfayı nasıl atladınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :O
bıde alenen anlatıyor bıze..herseyı görmus gecırmıs hamıle kalıp kalmıyacagınıda bılıyordur herhalde..silip silip takarken ıyıydı,sımdı hamıleyse sankı bız kurtaracaz,takdıran düşünsün onuda..
cehalet kötü birşey canımcım...aklı yerinde olsa bu kadar basitleştirip anlatmazdı...evliliğinde bir mahremi var herşeyi kadınlarla bile konuşamazsın...günahtır ...o zaten kendi yaptığının bedelini ödeyecektir bir ömür boyu...eğerki evlenirse...sürekli yüzüne vurulacak haberi yok...o zaten kendine yapacağını yapmış bizim daha bir şey dememize bile gerek yok...birşeyleri söylüyorsan üstünü biraz kapatırsın...tabi o edebe sahipsen...yok parmakladım yok tırnakladım
angel sayfa 941 de tkgrck nıcklı kız bıse sormaya gelıyor buraya..sonrasında bombalar yagıyor..ilk iki sayfa kız farkedılmıyor pek,sonrası cok komık
yasıda kucuk aklı basında olsa öyle anlatamazdı..bu ıyı gunleri gıbıme gelıyor..cok dalga gectık ama onunla degıl kendını ıfade ederken kullandıgı cumlelerle..Allah basa vermesın,çokta kınamamak lazım,gelır bızı bulur
cehalet kötü birşey canımcım...aklı yerinde olsa bu kadar basitleştirip anlatmazdı...evliliğinde bir mahremi var herşeyi kadınlarla bile konuşamazsın...günahtır ...o zaten kendi yaptığının bedelini ödeyecektir bir ömür boyu...eğerki evlenirse...sürekli yüzüne vurulacak haberi yok...o zaten kendine yapacağını yapmış bizim daha bir şey dememize bile gerek yok...birşeyleri söylüyorsan üstünü biraz kapatırsın...tabi o edebe sahipsen...yok parmakladım yok tırnakladım
Bacılar gün Aydın olsun...
Depremi hissedenler gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?