kendini bu ay hamile sananlar buraya

ee tabi bi yerde kocanda haklı canımcım :) biz hissetmedik çünkü o sırada kafasının etini yiyordum hahahah :)

hımm tabı buldu arkadasları muhabbet ,,laklaka :)) adam evdekı hatunu unuttu :)))))
benımkı mac seyretmez maca gıtmez ama kareteye gıdıo o zamanda ben ıllet olurum:)))

gecenin 12sinde geldi yaaa valla bıktım maçından mucundan dün bekle bekle koca gelmez çocuk yapacaz günümüz adam yok ortada :) tabi rotarlıda olsa yaptık ama kısmet tabii :))) hahahahha valla ben bu çocuk işini görev haline getirdim yaa... sil tak sill tak hahahah :))

oy yyyy oyyyy ne kaynatmışsınız kızlar oku oku gözüm ağrıdı 917 sayfada bıraktım mecburen.
sonrasında önemli bişey varsa biri özet geçebilir mi ? hamile kalan yada yasin listesine eklenmek isteyen var mı?
hem bat larınızı da özelden atın isterseniz.
dün netim yoktu bağlanamadım.bana yasin okuyan tüm arkadaşlara Rabbim en kısa zamanda kucaklarını bebelerle doldursun üçüz beşiz bugün sumisaline okuyorz yasini unutmayalım lütfen.
selam kizlarerrr meys meryemin yasini okundu duasi yapildi allah kabul etsin insallah
Allah razı olsun canımcım

ya kızlar şu liste yapmayı bilen biri yapsaya batlarımızı yazıp bi liste bakalım bu ay kaç hamile çıkarcaz benim bat 12 haziran
bat eklendi

bende gıdım banyo yapım yasinleri okiiiiim..sonra yıne gelırım..batımıda yaziiiim 17 hazıran
listeye eklendi

kim kime kızmış gitmiş :44: liste devam ediyor dün giremedim diye listeyi iptal etmediyseniz kızlar:44:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]

[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood[/TD]
[TD]24 Haziran[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ya cok gec saatte yapıncada ınsanın hevesı kalmıo :)))
aynenn ya bende 2 ayı zehır ettım kendıme cocuk yapcaz sessızce yatıodum hıc bı atraksıyon yapmadan ayıpmıs gıbı oyle sakın sakın eksınlanıoduk,,sımdı dıom cocuk ıcın olmuo bu olay ya,,,:26:

merym benı atlayın ben adet oldumm ,,,,
benı sen alt sıralara at 7 gun gonraya mesela ,,,
bı anlamı yok bugun okunmasının kendıme okuyamam kı ,,,
hem belkım alttan bırıyle degısınce belkım o hamıs kalır,,,

selamun aleykum kizanlar hayirli cumalar olsun rabbim tez zamanda cumlemize hayirli saglikli evlatlar nsip etsin insallah... mersy listede bir degisiklik yok yasinlere devam dun benide ekleyin diyenler oldu ama valla hatirlamiyom ismleri.birde bat tarihlerini yaza liste yapmak istediler aradaslar sen onuda halletmissin.bugun sumisaliye mi okuyoz gercek adini deyiversin bize beya

öle canım bu benim 2ci ayım olacak benim bat 19 haziran bakalım kırmızılar görünürse artık oluruna bırakacam yaaa sıkıcı oluyor yoksa :) herifte bıkarsa diye korkuyom valla :)

günaydın kızlar nasılsınız

ya işinize karışmak istemiyom ama şu ilk listede durumu kısmına hamile olanlara hamile yazılıp diğerlerine BAT yazılabilir diye düşündüm ben :26:

ya o sil tak cıkar muhabbetı warya neydı ya geberdım dun gulmekden,, kocam da mutfakda kurtlar vadısı seyredıodu,,dudaklarımı ısırmakdan bı hal oldum dun gozlerımden yas geldı ya ,,,,,bıde bı anda geldı kocam napıon dıe kapadım hemen bu sayfayı actıydım temel fıkrası netten dedım fıkra okuom ama nası guluom ben dedı bende okım Allahım sansıma tukureyım fıkrada guluncek tek bı kelıme de yokk dıo bunun nesıne guldun bu kadar dedım daha once okudugum aklıma geldı anlat dıo dedım ole anlatamam ıste fıkraydı ıste falan dıe kıvırdım ama :))))) ne kıvırmakdı :)))))))))))))))))))))))

bence okuyalım canım hem adet oldun diye yasini niye keselim.biz hayırlısıyla olsun diye dua ediyoruz zaman belirtmiyoruz,hem belki dua kapıları açıktır mübarek üçaylar hem mübarek cuma günü fikrimi sorarsan bugün sana okuyalım

tahmin edebiliyorum halini :))) ama gece süperdi yaaa bende gülmekten krizlere girmiştim :))))

ne bılım hanı atraksıyon olmıcagı ıcın :)))))) dedım baskasının hanı kısmetıne engel olmıyım dıe dedım ,,,,,
rana adım bu arada ,,,,

bak sen gittiğinden beri ağzımı açmadım sor kızlara ama sen terbiyesizlik yapıyosun madem tamam pire bit torbası olarak devam et bende aksatmadan sana karşılık vericem artık

dimehh naber canım ??? moral bozmak yok dıme ,,,yanlıs anlasılmıs bellıkı aranzda bıseyler bıse deme ona o da sana demez:,,,,
kızzzz sız bızım hamıslerımızsınız ıyı bakcez sana ,,francescaya,,muzmuta ,,mıyopıye,mımogerben ( ayy rumuzu yanlıs yazdım sanırım ) daha nıcesı :))))

günaydın kızlar nasılsınız

ya işinize karışmak istemiyom ama şu ilk listede durumu kısmına hamile olanlara hamile yazılıp diğerlerine BAT yazılabilir diye düşündüm ben :26:
canım bende öyle yapmayı düşündüm ama zeynepilke ve rüzgargülü vb arkadaşlar (yasin listesinde olmayıp da bat listesine eklenmek isteyenler) vardır muhakkak o yüzden ikinci bi liste yaptım. ama yeni fikirlere açığız canım olmazsa listenin altına onları ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…