kendini bu ay hamile sananlar buraya

belli olmaz geç döllenme olabilir...0.5 düşük ama arkadaşım 0.2 di sonra 1 hafta geçti adet olmamış tekrar test yaptırdı 200 küsür...

merraba kızlar...dün sil takcıyla çokmu dalga geçtim nedir..aafedersiniz ama akşamki ekşında rahmim ağrıyo diye hissettim..baya ağrıdı hani..eşim acaba hamilemisnki ağrı oluyor dedi..anlaamdım..zaten 1 haftaya yakındır rahim kısmımd bir ağrı vardı ama hafif..pööööffff noldu ki acep...sil tak falanda yapamadıkkk,çooooooook bedbahtım:2::2:

sen suan adet göruyon ama lekelenme seklınde mı? yada suan adet zamanın degılde lekelenmemı oluyor? noooluyor? karnının agrısı adettendır dıcem

kan testi yaptır tatlım yada istersen doktora bi görün.... hayırdır inşallahhh

adlarımızın orda durmasından rahatsız olabileceğimizi düşündüm millancım. burası net ortamı neticede.duamızı okuduk ismimizle işimiz bitmedi mi

ooo evet benımde aklıma oyle dusunmus olabılecegın geldı..gecmıstekılerde sılındı mı acaba ozaman..yoo sılınmemıstır,neyse bu ınce dusuncenden öturu senı alnından öpüyorum şlaaaap

sen suan adet göruyon ama lekelenme seklınde mı? yada suan adet zamanın degılde lekelenmemı oluyor? noooluyor? karnının agrısı adettendır dıcem

dünde böyyle karnım ağrıdı..öğleye kadar leke geldi akşamdan sabah birşey yok..öğleden sonrada ağrım geçti..lan neoluyo içerde...hoooppp

ustune goruyor olma sansın yokmu? bı kadın vardı haberlerde karı dogurana kadar hamıle oldugunu anlamamıs..hep adet görmeye devam etmıs..işte benım tek örnek aldıgım ınsan odur!!!

Ya benim cok yakın olmayan bir arkadasım dogum yaptı cocuğu 9 aylık ken mide ağrısı yüzünden doktora gitti o da iç hastalıklar uzmanına sevk etmiş midem de bulaniyo deyince belki safra kesende tas vardır deyip ultrasona almış

Safra kesenizde tas yok ama ileri derece hamilesinin demiş kadın sok olmuş hayır ileri derece hamile ne demek diye jinekologa gitmiş

Sonuc 6 aylık bir kız bebeği karnında 40 im bitti regl geldi diye anlatıyor her ay düzenli oldum diyor doğumdan sonra kılo veremedim diye yapmadığım diet kalmadı diyor

Safra kesesinde tas düşünürken rahimde bebek cikti

bende sıl tak yapamadım,uykusuzluktan öldum cunku dırek uyumusum..allahtan kocamda yorgundu hıc ellesmedı bana..bende dunku depremı sıl taka baglamıstım

karnıda mı şişmemiş. yani nebilim çok ilginç şeyler yaaa. herşeyin hayırlısı. çok dikkatli olmamız gerek kızlarrr

wwaaaaooooww gelde umutlanma sımdı

bende sıl tak yapamadım,uykusuzluktan öldum cunku dırek uyumusum..allahtan kocamda yorgundu hıc ellesmedı bana..bende dunku depremı sıl taka baglamıstım

kız bende dün kocam eve geç gelince kavga ettim uyumuşum sinirle :) bizim sil tak da yalan oldu hahahahah

dünde böyyle karnım ağrıdı..öğleye kadar leke geldi akşamdan sabah birşey yok..öğleden sonrada ağrım geçti..lan neoluyo içerde...hoooppp

Test negatif çıktı demi? Ben hamile iken leke oluyordu hatta regl sanmıştım devam etmeyince test aldım iki çizgi çıktı ama o lekeler aylarca sürdü sürekli magnezyum tableti ictim

oglum bu tipik bir lekelenme vakasına benzıyor..senın gerrrryzekelılar bu sefer harbı gelmıs olmasın

bu arada 941 den beri okudumda ondan geç kaldımmm ve gene atlamışınız baya sayfa ay birazdanda eşim gelir offff ranacım duann okundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…