- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.741
kızlar size bir soru:
her on testinkadın ovulasyondan 14 gün sonra reglisini olurmuş,
ovulasyon testinde iki çizgiyi göreli 19. gün ama hala ben niye hala regl olmadım ben ya, stresten mi?
hamilesin demeyin 4 gün önce 0.5 çıkmıştı
bi fikri olan var mı a dostlar...?
belli olmaz geç döllenme olabilir...0.5 düşük ama arkadaşım 0.2 di sonra 1 hafta geçti adet olmamış tekrar test yaptırdı 200 küsür...
böyle şeyler genetik olmazmı sence..bilmemki...birşey olsa idrar testinde nie çıkmadı ozaman...lan karnım ağrıyo lan ama önceden belime vururdu şimdi sadece rahmimin orası ağrıyo...ayşe fatma hayriye ordamısınız langerryyyyzekalılar sizi
halam 3.cocuguna hamıle oldugunu 5 aylıkken ögrendı
merraba kızlar...dün sil takcıyla çokmu dalga geçtim nedir..aafedersiniz ama akşamki ekşında rahmim ağrıyo diye hissettim..baya ağrıdı hani..eşim acaba hamilemisnki ağrı oluyor dedi..anlaamdım..zaten 1 haftaya yakındır rahim kısmımd bir ağrı vardı ama hafif..pööööffff noldu ki acep...sil tak falanda yapamadıkkk,çooooooook bedbahtım:2::2:
adlarımızın orda durmasından rahatsız olabileceğimizi düşündüm millancım. burası net ortamı neticede.duamızı okuduk ismimizle işimiz bitmedi mi
sen suan adet göruyon ama lekelenme seklınde mı? yada suan adet zamanın degılde lekelenmemı oluyor? noooluyor? karnının agrısı adettendır dıcem
lekeler kahverengi mi beyaz mı kıslar?dünde böyyle karnım ağrıdı..öğleye kadar leke geldi akşamdan sabah birşey yok..öğleden sonrada ağrım geçti..lan neoluyo içerde...hoooppp
dünde böyyle karnım ağrıdı..öğleye kadar leke geldi akşamdan sabah birşey yok..öğleden sonrada ağrım geçti..lan neoluyo içerde...hoooppp
ustune goruyor olma sansın yokmu? bı kadın vardı haberlerde karı dogurana kadar hamıle oldugunu anlamamıs..hep adet görmeye devam etmıs..işte benım tek örnek aldıgım ınsan odur!!!
merraba kızlar...dün sil takcıyla çokmu dalga geçtim nedir..aafedersiniz ama akşamki ekşında rahmim ağrıyo diye hissettim..baya ağrıdı hani..eşim acaba hamilemisnki ağrı oluyor dedi..anlaamdım..zaten 1 haftaya yakındır rahim kısmımd bir ağrı vardı ama hafif..pööööffff noldu ki acep...sil tak falanda yapamadıkkk,çooooooook bedbahtım:2::2:
Ya benim cok yakın olmayan bir arkadasım dogum yaptı cocuğu 9 aylık ken mide ağrısı yüzünden doktora gitti o da iç hastalıklar uzmanına sevk etmiş midem de bulaniyo deyince belki safra kesende tas vardır deyip ultrasona almış
Safra kesenizde tas yok ama ileri derece hamilesinin demiş kadın sok olmuş hayır ileri derece hamile ne demek diye jinekologa gitmiş
Sonuc 6 aylık bir kız bebeği karnında 40 im bitti regl geldi diye anlatıyor her ay düzenli oldum diyor doğumdan sonra kılo veremedim diye yapmadığım diet kalmadı diyor
Safra kesesinde tas düşünürken rahimde bebek cikti
Ya benim cok yakın olmayan bir arkadasım dogum yaptı cocuğu 9 aylık ken mide ağrısı yüzünden doktora gitti o da iç hastalıklar uzmanına sevk etmiş midem de bulaniyo deyince belki safra kesende tas vardır deyip ultrasona almış
Safra kesenizde tas yok ama ileri derece hamilesinin demiş kadın sok olmuş hayır ileri derece hamile ne demek diye jinekologa gitmiş
Sonuc 6 aylık bir kız bebeği karnında 40 im bitti regl geldi diye anlatıyor her ay düzenli oldum diyor doğumdan sonra kılo veremedim diye yapmadığım diet kalmadı diyor
Safra kesesinde tas düşünürken rahimde bebek cikti
bende sıl tak yapamadım,uykusuzluktan öldum cunku dırek uyumusum..allahtan kocamda yorgundu hıc ellesmedı bana..bende dunku depremı sıl taka baglamıstım
wwaaaaooooww gelde umutlanma sımdı
genetıkmıymıs bu işler? öyleyse halamdan banada gecmıs olabılır,belkım ben hamıleyım
dünde böyyle karnım ağrıdı..öğleye kadar leke geldi akşamdan sabah birşey yok..öğleden sonrada ağrım geçti..lan neoluyo içerde...hoooppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?