kendini bu ay hamile sananlar buraya

birde ateşim var...geçen gece yattım böyle midem bulandı geri kalktım kusucam sandım gittim bir naneli şeker attım ağzıma ...ki üşütmediğimi biliyorum...

sen testı nezaman yaptın? silik de mı cıkmıyor? az zorla şunu,salla,vur,olmuyorsa temassızlık var o testte kaldır at

kızlar benim satdan bi önceki adet tarihim 23 nisan en son 24 mayısta adet oldum.yumurtlama dönemimi hesaplamak istiyorum ama bende tarihler düzenli degildir.yani bazen 30 günde bazen 32 günde bazende 28 günde bir olurum.gebe kalmak istiyorum nasıl hesaplayabilirim.bide yumurtlama günümü bi sonraki günmü ilişkiye girmek gerekiyor.beni bilgilendirirseniz sevinirim

angelım 7 haftalık hamileyim bugünle birlikte mayıs ayının başında hamileymişim ben o sıralarda kocamla ilşkiye gir,iyodum bigün kan geldi tamam adet oluyorum dedim genelde öle olurdu ilşki sırasında gelir adet günümdede devamı gelirdi ama bu sefer gelmedi yani seninde böle bişiler olabilir ama o kan nie geldi bilemiyorum tabi

sizin tak çıkar başka bir konuda daha açmış...tesadüfen buldum... aynı şeyleri anlatmış gariban...1.5 sene sonra evleneceklermiş..

canımm benim marttaki adet tarihin neydi

hamıle kalanların cogu hep yeterı kadar eksin yapamadıkları umutsuz aylarında hamıle kalıyorlar..

Ne hikmetse hamile kalmaktan korkan gizli saklı kaçamak yapıp güncel hayatına devam ederken bı anda hamile olduğunu anlayan kısım da az değil

Doktora göre insan hamile kalmak düşüncesini kafasından atacak tuttu mu tutmadı mı? Oldu mü olmadı mı? Kafa bunlar ile meşgul iken zaten olmuyor

Eğer ortada saglik sorunu yok iken ben hamile kalamıyorum dıyorsanız kafanızdan hamile kalma düşüncesini silip atın diyor benim jinekolog hayata odaklan sadece bırak her an acaba demeyi

Beynine hukmedip bedeninin hamileliğini engelliyorsun diyor

ovulasyon testi al 14. gününe kadar hesapla dicem o günler ekşın yap dicem ama herkesin değişiyomuş benim 14 günde oluyosa başkasının 20 günde yada çok daha erken oluyomuş ama bu ovulasyon testinde net görüyosun gününü

benımkıde bazen 28 gunde,bazen 26 gunde bır oluyor..bende ıkı tane yumurtlama gunu secıyorum mecburen..ama en guzelı adetınden 3 gun sonra baslayıp 2 gunde 1 ılıskıye gırmek..bısekılde rastlar ogunlere..zaten sperm 2 gun yasıyormus rahımde,bugun degıl yarın yumurtlasan yıne kavusurlar bırbırlerıne

hamıle kalanların cogu hep yeterı kadar eksin yapamadıkları umutsuz aylarında hamıle kalıyorlar..

umutsuzluk doğru ama 2 günde bir ve eğer mümkünse 2 defa yapılıcak az ekşınla yakalamak çok zor biz adetimden sonra gün aşırı yaptık daha önc ehaftada bir falan yapıyoduk gün aşırı çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…