- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.761
lekeler kahverengi mi beyaz mı kıslar?
kımısının iç karnı buyuk oluyor,benım kardesımınde 9.aya kadar hıc karnı cıkmadı..annem ona öyle derdı..cocuksa yanı yegenım 3.75 kg dogmustu
karnıda mı şişmemiş. yani nebilim çok ilginç şeyler yaaa. herşeyin hayırlısı. çok dikkatli olmamız gerek kızlarrr
oglum bu tipik bir lekelenme vakasına benzıyor..senın gerrrryzekelılar bu sefer harbı gelmıs olmasın
valla bilmiyorum ama hiçç sanmıyorum ..çünkü çatlatma iğnesinden sonra tek ekşın olabildi ..sonra eşimin ailesi falan hastalandı onlara koşturmaktan zamanı değerlendiremedik....çooooooooooooook düşük bir ihtimal ama yani ihtimal bile veremiyorumda o zaman bu olan ne ....onu bilmiyorum...geldilermi gerrylerim
canım benim test yapmışmıydın?sabah pembe ve koyu mor gibi...akşam beyaz...2 akşamdır hiç renkli leke gelmedi...sabahları öğlene kadar geliyor...bende anlamadım...normalde böyle ağrı başlayınca hemen sökülürdü gelirdi ama gelmedi anlamadım valla birşey...
adetime son üçç günnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyy ay yaaaaaaaaaaa :)
canım benim test yapmışmıydın?
karnıda mı şişmemiş. yani nebilim çok ilginç şeyler yaaa. herşeyin hayırlısı. çok dikkatli olmamız gerek kızlarrr
valla bilmiyorum ama hiçç sanmıyorum ..çünkü çatlatma iğnesinden sonra tek ekşın olabildi ..sonra eşimin ailesi falan hastalandı onlara koşturmaktan zamanı değerlendiremedik....çooooooooooooook düşük bir ihtimal ama yani ihtimal bile veremiyorumda o zaman bu olan ne ....onu bilmiyorum...geldilermi gerrylerim
canım benim test yapmışmıydın?
aminnn hepimiz içinn aminnn bitanemmmhaaaaayyddi hayırlısı
birde ateşim var...geçen gece yattım böyle midem bulandı geri kalktım kusucam sandım gittim bir naneli şeker attım ağzıma ...ki üşütmediğimi biliyorum...
birde ateşim var...geçen gece yattım böyle midem bulandı geri kalktım kusucam sandım gittim bir naneli şeker attım ağzıma ...ki üşütmediğimi biliyorum...
yaptım negatif çıktı ...
adetime son üçç günnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyy ay yaaaaaaaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?