kendini bu ay hamile sananlar buraya

karnıda mı şişmemiş. yani nebilim çok ilginç şeyler yaaa. herşeyin hayırlısı. çok dikkatli olmamız gerek kızlarrr

kımısının iç karnı buyuk oluyor,benım kardesımınde 9.aya kadar hıc karnı cıkmadı..annem ona öyle derdı..cocuksa yanı yegenım 3.75 kg dogmustu

oglum bu tipik bir lekelenme vakasına benzıyor..senın gerrrryzekelılar bu sefer harbı gelmıs olmasın

valla bilmiyorum ama hiçç sanmıyorum ..çünkü çatlatma iğnesinden sonra tek ekşın olabildi ..sonra eşimin ailesi falan hastalandı onlara koşturmaktan zamanı değerlendiremedik....çooooooooooooook düşük bir ihtimal ama yani ihtimal bile veremiyorumda o zaman bu olan ne ....onu bilmiyorum...geldilermi gerrylerim

canım olur mu olur. 1-2 farketmez önemli olan ekşşın yapmış olmanız. ümidini kaybetme kızzzzzzzzzzzzzzzz. hayırlısıııı

karnıda mı şişmemiş. yani nebilim çok ilginç şeyler yaaa. herşeyin hayırlısı. çok dikkatli olmamız gerek kızlarrr

Karnı şişti yani arkadasın karnı her zaman şişti hamilelikler ilgili bir durum yokken de hamilelik bittikten sonrada tombik tabiri uyar sanırım

O yüzden fark edemedi bence . Birlikte kursa gidiyorduk bebeğin hareketlerini de mı fark etmedin diye sormuştum bagirsaklarim da gaz var sanmıştım dedi

4 aylık hamilelikler de bile bebek bariz sekilde fark ettiriyor kendini ben 6 aylık hamile iken kızım resmen dans ediyordu bağırsakta ki gaz ile benzerliği yok benim acımdan

hamıle kalanların cogu hep yeterı kadar eksin yapamadıkları umutsuz aylarında hamıle kalıyorlar..

canım benim belli olmaz çünkü kardeşime göre 10 ve 14 üncü gün yoğun yumurtlama olurmuş onun dışındaki günlerdede olurmuş ama sade düşük ihtimalmiş belkide o düşük ihtimal tuttu

birde ateşim var...geçen gece yattım böyle midem bulandı geri kalktım kusucam sandım gittim bir naneli şeker attım ağzıma ...ki üşütmediğimi biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…