kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben olsam bende beklerım..her umutlandıgımda solugu hastanede alırsam yemeye ekmek bulamam

valla yazık ya hem hevesleniyorum...hem hayal kırıklığına uğruyorum...

bu yaşar nuri sapıtmış...içki içen sarhoş adam dinini kurtarır ...allah şişeye sığacak kadar küçük değilmiş...saol hocam bilmiyorduk

dun zaten o baslıgı acıp cevap alamayınca bıze gelmıstı,ona cevap veren rosalınd01 de gelıp bıze öyle demıstı ya
ordan kopyalayıp bıze yapıstırmıs siltakçı

mimoza hoşgeldin bacı sil takın başka topicinide bulduk...ve angel bunuda yaptı...ama millanın yorumu beni kopardı sesli güldüm yani

konu başlığına baktım değişik geldi içeriğine baktım eğlenceli geldi ben de kendimi bu ay hamile hissetmesem de sizinle paylaşım yapmak için geldim buraya ama gelecek ay inşallah hamile hissedicem kendimi bu şartlar da ben de gelebilir miyim burayaaa

kendi araştırmalarıml anladım olayı siz anlatmayın hıhhh

kızım anlat anlat bıtmez..kız sılıp sılıp takıyormus paso,sonra cıkarıp elıne bulastırıyor,carsaflara suruyor,alnına yapıstırıyor..ya hamıleysem dıye de yusufluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…