kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben deldim diyince tabi bi mana aradın orda sen millan..artık nasıl soru sorduysa siltak...hala şoku atlatamamışsın

ahuhhaahhhhhhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa alarm modumuz bu olsun kızlar

bu arada hoşgeldin fermi

hoşbulduk canım ayyyy farketmeden sizleri tedirgin ettim relaaxxx kızlaarr herşey yolunda no problem

kızım her yenı gelenı sıltakcı sanmaya basladım napiiim..kendı ısını kendı görmus hamıle mıyım dıye soracak sandım..kızada ayıp oluyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yoook şekerim herif gördü ama hamile değilim biliyom

bacım gecte olsa anladım sıltakcı olmadıgını..bızdensen tekrar hosgeldın

hoşbuldumm

Link e bakıp cvp yazdım anlamadığım acaba sil den sonra kondom var mı yok mü silip kondom bı kenarda mı duruyor yoksa sil hemen kondomu kullan mı

Ay çatlamayın açık açık yazamadim iste

cocuk kondomu takıp kıza takıyor,sonra ıs bıtınce kondomu cıkarıp hem sılıyor..bu sırada kız elıne,carsaflara ve alnına yapıştırıyor..cocuk yıne kondom takıp 2.postayı takıyor kıza..yıne cıkarıp yıne sılıyor agzına burnuna suruyor..yıne yıne yıne..ve kız acaba hamılemıyım dıyor

hahahahha millannnnn yorumların beniiiiiiiii yerlere yatırıooooooooooooooooooooooooo çok hoşssunn :))))))))

lannnnnn bensiz sil tak yaptıysanız yaktım çıranızı
dun akşam anıden uctum kızlar malum kocıs evde yok deprem oldiiiii dedım ben komsuya ineyim daha gencim sil tak yapacak cok zamanım var dedim
ne ettinizzz bakimmmmmmkociş cumaya gittı gelene kadar buralardayım

yuh ne saçma şey kondom pahalı diye mi bu yola girmişler fantaziye bak anam ne mide bulandırıcı :)

millan ben sana hakaret eder gibimi cevap veriyorum allah aşkına söle eğer öleyse zaten çıakrım hiç bişi yazmam bidaha

hahahahha millannnnn yorumların beniiiiiiiii yerlere yatırıooooooooooooooooooooooooo çok hoşssunn :))))))))

aaay suan gulmekten yerlerdeyım zaten..gözumun onune gelıyor hep bu yazdıklarımın canlandırması..oooff yedı beni siltakçı

hoşbulduk canım ayyyy farketmeden sizleri tedirgin ettim relaaxxx kızlaarr herşey yolunda no problem

yoook şekerim herif gördü ama hamile değilim biliyom

hoşbuldumm

aaaaaa fermi sabredenler klübünden tanıdım seniiii osun değil miiiii
gızzzzz ordakilere bi silip takayım öyle geleyim mi dedin yoksammmmmm
ayyyy bacımmmmm bu topık cok geyık sakın yanlış anlama heeee

yuh ne saçma şey kondom pahalı diye mi bu yola girmişler fantaziye bak anam ne mide bulandırıcı :)

yok bızde kondomu sılıyor sanmıstık ama kendısı o an duzeltme yaptı..kondomu cıkarıp silip yenısını takıyorlarmıs..gece boyu o ona takıyormus,oda ona

aha geldı sıltakcı başı..bu ışı ılk cıkaran özgedır

aha geldı sıltakcı başı..bu ışı ılk cıkaran özgedır

ya ne yapimmmmm yaaa kız dediki sildik taktık sonra tekrar çaktık olmadı bi daha olmadı bi daha oleyyyyyyyyyy
kızım ben de kalp var yapma böyle şeyler herifler duymasın bızı karı dıye dolaştırmazlar dedim kötü mü ettim gızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…