kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızım anlat anlat bıtmez..kız sılıp sılıp takıyormus paso,sonra cıkarıp elıne bulastırıyor,carsaflara suruyor,alnına yapıstırıyor..ya hamıleysem dıye de yusufluyor

hahahaahahhaaaaaaaaaaa alnınamı yapıştırıyorr yerlerdeyim şuan millan sen cok yaşa emi kız

kızım anlat anlat bıtmez..kız sılıp sılıp takıyormus paso,sonra cıkarıp elıne bulastırıyor,carsaflara suruyor,alnına yapıstırıyor..ya hamıleysem dıye de yusufluyor

düşünsene kimyacı biyolog falan olduğunu mikroskopu kendine sokup kaçan sipoları ayıklarmış gelin len buraya diye

tabe tabeeeeee :)

hosgeldın canım

(ben deldım dıye baslık atınca,aha yenı bı sıltakcı dedım,sonradan anladım)

Link e bakıp cvp yazdım anlamadığım acaba sil den sonra kondom var mı yok mü silip kondom bı kenarda mı duruyor yoksa sil hemen kondomu kullan mı

Ay çatlamayın açık açık yazamadim iste

canım benim kullanılan laflar hiç hoş değil gerçekten çok parlamışsın hiç gerek yok.burda kimse kimseyi tanımıyo bu gereksiz laflara ağır konuşmalara hakaretlere ne gerek var ben onun pire diyerek seni düşündüğünü sanmıyorum üstüne alınıp neden hakaret ettin ki.hem o yokken arkasından konuşmanda doğru değil bence kapat bu konuyu.

canlarimmm ben kaçar yemek yapıyım hepinizi çok seviyoreeeeeee ve kocaman öpüyoreeeeeeeeeee bu arada yarın ki yasin kime okunuyo onuda yazarsanız çok sevinirim öptümmmm kocamannnnnnnnnnnnnnnnn

ben deldim diyince tabi bi mana aradın orda sen millan..artık nasıl soru sorduysa siltak...hala şoku atlatamamışsın

ahuahauha manyaaaaaaaaaaaaakkk ahuahauhauahuaha .....siltakçı uyarısı mode on

ahuhhaahhhhhhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa alarm modumuz bu olsun kızlar

bu arada hoşgeldin fermi

ahuahauha manyaaaaaaaaaaaaakkk ahuahauhauahuaha .....siltakçı uyarısı mode on

kızım her yenı gelenı sıltakcı sanmaya basladım napiiim..kendı ısını kendı görmus hamıle mıyım dıye soracak sandım..kızada ayıp oluyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Link e bakıp cvp yazdım anlamadığım acaba sil den sonra kondom var mı yok mü silip kondom bı kenarda mı duruyor yoksa sil hemen kondomu kullan mı

Ay çatlamayın açık açık yazamadim iste

ne biliyim var gibi söyledi...adamda ne potansiyel varmış ...vay anasını onda bu güç varken tek kadın da yetmez buna...vuuuuuuu düşman başına...

ya bu sil takcı dediğinizin başka vakalarıda mı varrrrr merak yaptım valla

Son düzenleme:

o yokken ne dedim arkasından sölermiisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…