- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.821
kızım anlat anlat bıtmez..kız sılıp sılıp takıyormus paso,sonra cıkarıp elıne bulastırıyor,carsaflara suruyor,alnına yapıstırıyor..ya hamıleysem dıye de yusufluyor
kızım anlat anlat bıtmez..kız sılıp sılıp takıyormus paso,sonra cıkarıp elıne bulastırıyor,carsaflara suruyor,alnına yapıstırıyor..ya hamıleysem dıye de yusufluyor
konu başlığına baktım değişik geldi içeriğine baktım eğlenceli geldi ben de kendimi bu ay hamile hissetmesem de sizinle paylaşım yapmak için geldim burayaama gelecek ay inşallah hamile hissedicem kendimi bu şartlar da ben de gelebilir miyim burayaaa
konu başlığına baktım değişik geldi içeriğine baktım eğlenceli geldi ben de kendimi bu ay hamile hissetmesem de sizinle paylaşım yapmak için geldim burayaama gelecek ay inşallah hamile hissedicem kendimi bu şartlar da ben de gelebilir miyim burayaaa
ahuahauha manyaaaaaaaaaaaaakkkhosgeldın canım
(ben deldım dıye baslık atınca,aha yenı bı sıltakcı dedım,sonradan anladım)
tabe tabeeeeee :)
hosgeldın canım
(ben deldım dıye baslık atınca,aha yenı bı sıltakcı dedım,sonradan anladım)
millanım lütfen pire kelimesi ile küçük bir olay demek istemediğini sende biliyosun ve bildiğin içinde kimse pire diil demişsin lütfen haddini bilicek bi kıçı kırık karıya laf ettiremem kendime ki ben o yokken ağzımı bile açmadım haddini bilicek bilmezse durum bu hali alır kusura bakmasın o kadar terbiyesizki hem bebeğime laf ediyo hem kalkmış bana varoş diyo beni hiç tanımıyo oysaki kompleksli terbiyesizin teki benim için savunulucak bi yanı yok kusura bakmayın
ahuahauha manyaaaaaaaaaaaaakkkahuahauhauahuaha .....siltakçı uyarısı mode on
ahuahauha manyaaaaaaaaaaaaakkkahuahauhauahuaha .....siltakçı uyarısı mode on
Link e bakıp cvp yazdım anlamadığım acaba sil den sonra kondom var mı yok mü silip kondom bı kenarda mı duruyor yoksa sil hemen kondomu kullan mı
Ay çatlamayın açık açık yazamadim iste
mimoza hoşgeldin bacısil takın başka topicinide bulduk...ve angel bunuda yaptı...ama millanın yorumu beni kopardı sesli güldüm yani
o vakit hoşbuldum diyebilirem
cıkısss siltakcı diliimm beennnnormal sıradan sizlerden biriyim ben de
canım benim kullanılan laflar hiç hoş değil gerçekten çok parlamışsın hiç gerek yok.burda kimse kimseyi tanımıyo bu gereksiz laflara ağır konuşmalara hakaretlere ne gerek var ben onun pire diyerek seni düşündüğünü sanmıyorum üstüne alınıp neden hakaret ettin ki.hem o yokken arkasından konuşmanda doğru değil bence kapat bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?