- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #9.981
benim kırmızılar çoğalmaya başladı içiyorum ilacı...yoksa sonu fena olacak...ben biliyorum çok ağrım olur...
kistimde yok hamdolsunda...oy anam ağrım çok...birde leke git gide kırmızılaşıyor...yani bu ayda güm bence...
devamı geliyosa iç tabi eziyet etme kendine
stresten olabilir canım benim de ovulasyondan 20 gün sonra adet olmuşluğum varkızlar size bir soru:
her on testinkadın ovulasyondan 14 gün sonra reglisini olurmuş,
ovulasyon testinde iki çizgiyi göreli 19. gün ama hala ben niye hala regl olmadım ben ya, stresten mi?
hamilesin demeyin 4 gün önce 0.5 çıkmıştı
bi fikri olan var mı a dostlar...?
ayy ne güldümbende sil takcıya cevap yazdım depe depe kullansın..aklıma o geldi
canım sadece gecen ayyy öle oldumya ben hıc ıcmem adetlıyken agrı kesıcı ,,,sadece basım cok agrırsa ıcerım onun dısında ıcmem agrı kesıcı,,
her ay mı sancılı oluon yoksa sadece gecen ay mı?
yogun mu ısler pek yazamıon :)))) bebekın nasıl:))) napıo ıcerde:))
canım sadece gecen ayyy öle oldumhapımı içtim uyumuşum sonra geçti :)
hmmm saol canım elimden geldikce çorap giyiyorum ama çok ta dikkat etmiyorum tabiiieger sadece o ay ole olduysan doktorlar gecen ay üşüttügunu kısının o yuzden sancı oldugunu soyluyo,yanı yaz olsada kıs olsada corap her daım ayakda olacakmıs ,,,
pek yoğun diil canım okudukça yazıyorum işte bebek ii ama san cı var biraz korkutuyo beni valla ultrasonda bişiler yapmaya çalıştını gördüm ama anlamadım ne yapmaya çalışıyo yüzmeyemi çalışıyo napıyo pek anlamadım bide şu sigarayı içmesem sonradan çok üzülüyorum ama iştesenin bat ne zamandı
sancın hafıf hafıfse sorun degıl ama oyle bıcak kesıgı gıbı gırıp nefesını kesecek boyutta ıse doktorunla bı konus,,hafıf sancı rahım buyucegı ıcın kasılmalar oluyo o da normal,,
3.ayın bıtıp kıpırdamalar basladıgında daha net anlarsın herseyı o daha minnak yaaa :))))))
ben pazartesı salı lekelendım carsambadan berı adet oluyom ama 5 gun once oldum adet ,normalde ya dun ya da bugun adet olmalıydım,,bende gıttım saglık ocagında kan testı yaptırdım 8.75 cıkdı deger ,,doktor dedı evet hamılesın dıyemeyız dedı ama hayır degılsınde dıyemeyız dedı dedım bende cıkolata kıstı var o zaman o da degerı yukseltmıs olabılır dedı bakalım 1 hafta sonra tekrar test olcam ,,hayırlısı dıyım ama sanmıom cunku cıddı cıddı adet oluyom ,,,
hmmm saol canım elimden geldikce çorap giyiyorum ama çok ta dikkat etmiyorum tabiii
sancın hafıf hafıfse sorun degıl ama oyle bıcak kesıgı gıbı gırıp nefesını kesecek boyutta ıse doktorunla bı konus,,hafıf sancı rahım buyucegı ıcın kasılmalar oluyo o da normal,,
3.ayın bıtıp kıpırdamalar basladıgında daha net anlarsın herseyı o daha minnak yaaa :))))))
ben pazartesı salı lekelendım carsambadan berı adet oluyom ama 5 gun once oldum adet ,normalde ya dun ya da bugun adet olmalıydım,,bende gıttım saglık ocagında kan testı yaptırdım 8.75 cıkdı deger ,,doktor dedı evet hamılesın dıyemeyız dedı ama hayır degılsınde dıyemeyız dedı dedım bende cıkolata kıstı var o zaman o da degerı yukseltmıs olabılır dedı bakalım 1 hafta sonra tekrar test olcam ,,hayırlısı dıyım ama sanmıom cunku cıddı cıddı adet oluyom ,,,
sen hastalandın ama değerinmi yüksekmiş çekirge ...
sinir oluyorum bu doktorlarada hamilesin diyemeyiz hamile değilsind ediyemeyiz bune ya hayırlııs olsun sumisalim senin için li ayağı düzgün sağlıklı hayırlı zamanda bebeğin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?