kendini bu ay hamile sananlar buraya

aklıma gelmişken sanada sorıyım çarşamba günü doktora gittim muayeneye gördüm işte bebeyi çok iyimiş tahlillerede baktı idrarımda iltahap gördü onun için bikereline kullanmmalık üromisin saşe die bi toz ilaç verdi yatarken suya karıştır iç dedi antibiyotik vermicem bebek daha çok küçük dedi ben içmicektim o tozu nolur nolmaz kadının vardır bir bildiği deyip içtim bide çarşamba günü alttan baktı acaba diyorum o tozdan sebepmi yoksa alttan baktı diemi ağrıyo kasığım aradı söledim doktora çok sancın varsa dayanamıcak gibi yazdığım ağrı kesiciden al dedi yok dedim ama çocuk için sorun olmasın bu ağrılar sorun yok dimi dedim yok bişi olmaz dedi

bende 4 gündür leke gelio ...bugun deli ağrı vuruyo arada...ama ağrı kesici içmedim daha arada tırsıyom ...

Selam canlarim

nasilsiniz kizlar?

ben pek iyi degilim iste stres var

ayyy inanin ki artik hayatin stresinden pek bebegi bahne bularak takmamaya calisiyorum ki ise yarar gibi

o tozu bana da verdı gecen doktor ıdrarada yanma vardı bıraz,,gebelıkde kullanılır dedı hatta,,bu aksam ıccem,,,kasık agrısı yapmaz o ,,,
alttan kamerayla baktı sanırım ,,tmm esınle bırlıkde olmak dan daha kolay bıse 2 veya 3 dk surmuyo bıle ama hamılelıkde mecbur kalmadıkca alttan muayene olma,,sonucta senın karından gorulcek asamada artık ,,yanı alttan muayene etmesının anlamı yok,,dusuge sebep olmaz ama yınede yaptırma neden yaptırıon kı,,,ben normal zamanda bıle dıom hocam karından bakın dıe mecbbur kalırsam alltan kamerayla baktırırım ,,ama suan kı sancının alttan bakılmayla alakası yok,,
ıdrar torbanın ooldugu tarafda ıse agrın ıltıhapla alakalı olabılır,,bolca su ıcmeye calıs kı vucut ıltıhabı cabuk atsın ,,,
sureklı bı agrın mı var yoksa sankı adet olcan 3 gun kala hafıf bı sancımı ?

Selam canlarim

nasilsiniz kizlar?

ben pek iyi degilim iste stres var

ayyy inanin ki artik hayatin stresinden pek bebegi bahne bularak takmamaya calisiyorum ki ise yarar gibi

hoşşgeldin alaman çükületam...stres bitmiyorkiii....millet siltak yapıyo biz herşeyi kafamıza takıyoruz ondn olmuyo çocuk...

bende 4 gündür leke gelio ...bugun deli ağrı vuruyo arada...ama ağrı kesici içmedim daha arada tırsıyom ...

ya ıcme zaten agrı kesıcıler cok ıyı bıse degıl ,,,,
sıcak bı dus alsana angel,,kanama olamayınca sıcak su vucudu kasları rahatlattıgı ıcın vucut ısısı yukseldııgı ıcın kanama olmana yardımcı olur,,ben hep sıcak dus alırım 1 saat gecmeden kırmızılar ben geldım der :)))

bende alttan bakmayın dedim ama kalbinin atışını gördük onun için baktı acaba iltahabı atıyorumda onun içinmi ağrıyo yada alttan baktı die o günden beri ağrım var ve adetime 3 kalaymış gibi öle yerimde duramıcak gibi diil ama çok nadir bıçak saplantısı gibide olmuyo diil

bende duş alınca sonra daha çok ağrım oluyor canım...o yüzden ilk günlerde duş almıyorum ben...bir iki gün sonra alıyorum..adetmiyim hamilemiyim....adetmiyim hamilemiyim

kiz dimeh bulantilar ne alemde benim bulaniyo bulaniyo ama kusamiyom bisey cikmiyo surekli bisey yemem gerekyio sanki 10 dakka yemesem agzimin tadi berbat oluyo midede hemen bulantiya basliyo sende de varmi bunlar bacii????

anladım,,belkı ıltıhabınla alakalı olabılır dıkkat et yınede sen,,ama alttan bakmasıyla alakalı olmaz sancın,,ama ıltıhabın varken ve sancın varken esınle bırazcık uzak dur derım hanı bı sure eksınsız uslu uslu uykular

bende duş alınca sonra daha çok ağrım oluyor canım...o yüzden ilk günlerde duş almıyorum ben...bir iki gün sonra alıyorum..adetmiyim hamilemiyim....adetmiyim hamilemiyim

angel aynı kaderı paylasıo gıbıyız bende adetlıyım ama deger bıraz da olsa yukselmıs ama kıstılıyımde :))) ne hatunum ayol masallah bana :)))

kiz dimeh bulantilar ne alemde benim bulaniyo bulaniyo ama kusamiyom bisey cikmiyo surekli bisey yemem gerekyio sanki 10 dakka yemesem agzimin tadi berbat oluyo midede hemen bulantiya basliyo sende de varmi bunlar bacii????

ben sürekli acıkıyorum acıkınca midem b ulanıyo ama bu bildimiz bulantı diil acayip bişi yok hiç kusmadım bende ama midem bulanınca ağlamak istiyorum ağzımın tadı hiç değişmiyo şimdide börek söledim dışarıdan kendime çok kilo almasam bari böle yiyerek:18:

olmaz misalim olmaaaaz adam napar bensiz bugün ekşın var akşama

hoşşgeldin alaman çükületam...stres bitmiyorkiii....millet siltak yapıyo biz herşeyi kafamıza takıyoruz ondn olmuyo çocuk...

hosbuldum canooooooo, anam siltak ne ki lennn

Insallah hamilesin

kızlar benim 11 gün var işte batıma. ama 1 haftadır gögüslerim agrıo ilk zamanlar daha fazlaydı şimdi azcık durdu agrısı dokununca hissediyorum ama. bide afedersiniz ama 1 haftadır gaz ım var hemde aşırı derecede? aceba kan testi yaptırsam sonuç alırmıyım? yada hamiş olanlarda bu belişrtiler varmıydı. ayrıca bu yaşıma kadar gögüslerim hiç agrımadı!!

heyy masallah dıyım sıze ,,,ben ıkı gebelıkde de klozetle kanka olduydum:)) kalkamıodum basından ,,,yemek yıyemıodum sadece acayıp o acı su gelıodu ayyyy cok kotuydu,,,,gercı normalde de benım mıdem cok hassasdır ,,azcık yemegı kacırsam bı fena olurum,,,
cubuk kraker ,,leblebı ,,badem,cevız yıyın bunaltıya cok ıyı gelır ,,,
ayrca kılolarıda dusunmeyın bebegınız onemlı suan kılonuz deıl,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…