kendini bu ay hamile sananlar buraya

umutlandirmak istemem ama bendede bu belirtiler belirmisti

kizlar ben hamile olabilirim

yani bilemiyorum ayyyyyyyyyyyy bakin yine kafayi yiyom

rüyamda babamin vefatini nedense bebegin gelecegine yoruyorum bazen

umutlandirmak istemem ama bendede bu belirtiler belirmisti
canım inşallahh bende hamişimdir... bide gece uyurken yüz üstü yattığımda beni rahatsız eden bişiler oluyor ve sırt üstü yatıorum bu aralar. 11 gün geçsede tahlil yaptırsam! inşallahh canımm

eylul sapıtma ne meraklısın kan vermeeye :)))))
bekle batı ,,,gecınce test yaptıracan burada kural bu !!!

abooowwwwwwwwwww tamam bee beklicem saten annemm :) geçsin bariiii size müjdeli haberler verimm :)

ya sonra hamıleysın ( ınsallah)) deger dusuk cıkacak bu sefer yok dusuk cıkdı yok sorun mu var sonra gıt bı hafta sonra tekrar test yaptır deger yukseldımı yukselmedımı dıe depresyona gıreceegıne bekle bat gecımını o zaman yaptır :=))

beklicem beklicem tatlım benimmmmmmmmmm

ne geldi başına :44:

bakin arkadaslar hepinize anlatiyom allah korusun basiniza gelirde fikriniz olsun diye simdi gecen ay daha adetim yeni bitmisti bebek yoktu eksinlara baslamistik iki gun gecmemisti bi ara baktim spermler pembemsi boyle sutun icine kan damlarsa bi kac damla oyleydi dedim acaba benim seyimde mi bisey var sonraki eksinlarda dikkat ettik bi baktikk ki benim kocadan geliyomus kan tabi panik olduk nedir neyin nesidir neyse doktora gitti tahlil sitediler bu arada idrarda bisey yoktu sadece eksinda vardi sonuca gore enfeksiyon varmis ve bu genelde vajinada olan iltihaplardan mis doktor buyuk ihtimal esinden yada halka acik bir tuvalettende bulasmis olabilir korunun b dedi bi suru ilac verdi gecende kontrole gitti kocam gun verdiler haftaya gene tahlil veercek bakcaklar varmi daha ama doktor buyuk ihtimal esindede vardir tahlil yaptirsin tedavi olsun bu sure zarfinda mutlaka korunun dedi o arada bizim bebe cikti ortaya bende sali gunu doktor kontrolum var o tehlilide yaptiracagim o gunden beri korunuyoz cocuk nasil oldu bende bilmiyom daha paylasmak fazla bilgi goz cikarmaz

su misali ya bişey sorcam benim sağ taraf kasıklarımın biraz üstünde sancı var neredeyse 4 gündür ama bugün daha çok var...ya böyle belirtiler oluyomuydu ben unuttum daha bata 11 gün var...

9 ay sancıya katlanırım benim korkum bebeğe bişi olması

o yuzden dıos ya sana sancın varken eksın yapma ,,nazlan azcık ,,,hafta bır yada ıkı en fazla sızın eksınlı gun sayınız,,bıze doktorun dedıgı buydu ben hamıle ıken ,,,
kı senın suan sancın var bebek buyumeye calısıo,,rahımın buymeye basladı kasılmaların var bıde ıltıhabın var bıde yetmıo gıbı eksın olcak dıon bu aksam yuhh dıom sana,,,
azcık nazlan kızım ,,erkeklerın kadınların kahrını kosulsuz cekdıgı donemdesın ama zıvanadanda cıkarma adamı:))

niye korunun dedi çocuğamı bişi olurmuş

Slm siltakçılar

Çok kaLmicam öyle bi uğrayım dedim..

Rana cımın yasini okunmuştur..ALLah kabul etsin..

Bu arada ismin çok güzelmiş

Bi tek senin avatarını çözemedim şeker yaa

slm kızlar kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum 1 aylık evliyim ve cocuk için erken olduğunu düşünüyodum ancak ilk günlerde korunmadık (24 saat içinde) ertesi gün hapı kullandım bu sabah idrar testi yaptım pozitif cıktı sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum idrar testinin hatalı çıkma şansı var mıdır :? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…