- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.021
kızlar benim 11 gün var işte batıma. ama 1 haftadır gögüslerim agrıo ilk zamanlar daha fazlaydı şimdi azcık durdu agrısı dokununca hissediyorum ama. bide afedersiniz ama 1 haftadır gaz ım var hemde aşırı derecede? aceba kan testi yaptırsam sonuç alırmıyım? yada hamiş olanlarda bu belişrtiler varmıydı. ayrıca bu yaşıma kadar gögüslerim hiç agrımadı!!
olmaz misalim olmaaaaz adam napar bensiz bugün ekşın var akşama
canım inşallahh bende hamişimdir... bide gece uyurken yüz üstü yattığımda beni rahatsız eden bişiler oluyor ve sırt üstü yatıorum bu aralar. 11 gün geçsede tahlil yaptırsam! inşallahh canımmumutlandirmak istemem ama bendede bu belirtiler belirmisti
kiz bari korunsun adam bu iltihaplar bulasici basimiza geldi ondan diyom baci
kızlar benim 11 gün var işte batıma. ama 1 haftadır gögüslerim agrıo ilk zamanlar daha fazlaydı şimdi azcık durdu agrısı dokununca hissediyorum ama. bide afedersiniz ama 1 haftadır gaz ım var hemde aşırı derecede? aceba kan testi yaptırsam sonuç alırmıyım? yada hamiş olanlarda bu belişrtiler varmıydı. ayrıca bu yaşıma kadar gögüslerim hiç agrımadı!!
abooowwwwwwwwwww tamam bee beklicem saten annemm :) geçsin bariiii size müjdeli haberler verimm :)eylul sapıtma ne meraklısın kan vermeeye :)))))
bekle batı ,,,gecınce test yaptıracan burada kural bu !!!
ya sen bılırsın ama uzak dur derım,,,sen boyle her ıkıgunde bır eksınlı yasantı yasıosan hamıleyken tabıkı sancının olması normal,,,
kizlar ben hamile olabilirim
yani bilemiyorum ayyyyyyyyyyyy bakin yine kafayi yiyom
rüyamda babamin vefatini nedense bebegin gelecegine yoruyorum bazen
abooowwwwwwwwwww tamam bee beklicem saten annemm :) geçsin bariiii size müjdeli haberler verimm :)
beklicem beklicem tatlım benimmmmmmmmmmya sonra hamıleysın ( ınsallah)) deger dusuk cıkacak bu sefer yok dusuk cıkdı yok sorun mu var sonra gıt bı hafta sonra tekrar test yaptır deger yukseldımı yukselmedımı dıe depresyona gıreceegıne bekle bat gecımını o zaman yaptır :=))
ne geldi başına :44:
ama ruyada olu gormek dırı gormekdır ,,,,,,,,,,,, ınsallah yazarız senınde gebeler lıstesıne :))))
9 ay sancıya katlanırım benim korkum bebeğe bişi olması
bakin arkadaslar hepinize anlatiyom allah korusun basiniza gelirde fikriniz olsun diye simdi gecen ay daha adetim yeni bitmisti bebek yoktu eksinlara baslamistik iki gun gecmemisti bi ara baktim spermler pembemsi boyle sutun icine kan damlarsa bi kac damla oyleydi dedim acaba benim seyimde mi bisey var sonraki eksinlarda dikkat ettik bi baktikk ki benim kocadan geliyomus kan tabi panik olduk nedir neyin nesidir neyse doktora gitti tahlil sitediler bu arada idrarda bisey yoktu sadece eksinda vardi sonuca gore enfeksiyon varmis ve bu genelde vajinada olan iltihaplardan mis doktor buyuk ihtimal esinden yada halka acik bir tuvalettende bulasmis olabilir korunun b dedi bi suru ilac verdi gecende kontrole gitti kocam gun verdiler haftaya gene tahlil veercek bakcaklar varmi daha ama doktor buyuk ihtimal esindede vardir tahlil yaptirsin tedavi olsun bu sure zarfinda mutlaka korunun dedi o arada bizim bebe cikti ortaya bende sali gunu doktor kontrolum var o tehlilide yaptiracagim o gunden beri korunuyoz cocuk nasil oldu bende bilmiyom dahapaylasmak fazla bilgi goz cikarmaz
su misali ya bişey sorcam benim sağ taraf kasıklarımın biraz üstünde sancı var neredeyse 4 gündür ama bugün daha çok var...ya böyle belirtiler oluyomuydu ben unuttum daha bata 11 gün var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?