kendini bu ay hamile sananlar buraya

işve cilve ne etrafındayım zaten her akşam yanındayım o bana yapsın işve cilve ben hamileyim ilgiye ihtiyacım var hep benmi yapıcam işve cilve ya ben bu akşam ekşın sırasında konuşucam bu konuyu anca ozaman sinirlenemz sakin olabilir

Bende 26 mayıs İkizLerim

dediğin gibi normalde balıklarla hiç anlaşamaz ikizler ama bnmde en yakın arkadaşım balıkdı çok kavga ederdik gerçi anlaştığımız söylenemezdi yine

kız eslem aynı gun dogmusuz yaaaaaaaaaaaaaa..dogumdaşımı buldum

kesınlıkle katılıyorum ecem,,,
hatta ben benı cok sınır ettıgınde dırek kıyafetlerımı degısırım ,,"malzemeyı " abartmadan acarım ,,,bak bak da ıc cek bana dıe nasıl olsa dokunamıcak cunku sınır tepemde oldugu ıcın :)))))
allahım bu bır alakalı oluverır bır sebeklıkler yapar :))))))
eskıler demıs kı erkegın ıkı kaşıgı varsa bırını kıracaksın,,,
bosuna dememısler ...

tak çıkar silleri bıraktık direk işve olayına mı girdik ulan iki dakika bos bıraktım hemen konuyu degıstırıvermısınız halbuki sil çıkar taklarla yorulmadan direk olaya giriveriyordukk

iki kaşığı varsa kırıcaksın ne demek

Hadi yaaaaaaaaaaaa oy bende diom bu kızda beni çeken bişiy var

yalnız batlarımızda ikimizin 17 haziran kıs bu durumda hem doğumdaş hem gündaş oluyoruz

her ınsan cıft yaratılırmıs kızım yoksa sen benım ötekı cıftım mısın..

hea oldu bir yılı geçkin bekliyorum ...hiçte viremem ben kova burcuyum

kova benım en begendıgım burctur..ınsallah cocugum kova olur..butun bılım adamları,akıllı zekı ısını bılen kısıler hep kovadır..bılımsel bı gercek bu,sallamıom

geldimmmmmmmmm 10-15 dakıkalıgına da olsaaaa herıf tras oluyo dısarı cıkcazzz
ne ettiniz loooooo ben yokken

gel hosgeldın,,,,,
gezcen bugun yanı ohh yakısır:)))
ne edek sıl tak cıkar uzmanı gelmedı bugun :))))
dımeh ufak da olsa bı depresyon halınde oonunla ılgılenıoz:)))
hee bıde angelın kırmızılar geldı
mıllanın etrafı balık burclularla doldu ama burcdasını buldu :))
mery lısteye yayınladı takıpde senın anlıcagın,,
muzmuztta bulantılar mevcut ,:))
ecem tam gaz muhabbette ama arada sag kasıkda agrısı oluyo bakalım ınsallah bıseyler olur:)))
eylulde sankım hamıleyım dıo :))))
eslem de agır abı modunda bugun :))))
ben mı napıom ev temızledım pazara gıtmeye usendım geldım sohbet edıom :))))

hoşgeLdin yavruu ...napalım siltakın patentini almaya çalışıoz bizde yüzyılın buluşu malumm : ) : )

tavsiyelerime uydunuz umarım bu buluşu ortaya çıkaran ehli insan olarak
benim ki yarın beni spa'ya götürecekmişş ama akşama ekşın var diyoooooo kesın sil tak var yarın akşammm artık benı beklemeyın buralarda

her ınsan cıft yaratılırmıs kızım yoksa sen benım ötekı cıftım mısın..

kız ben tek kızım hep bi ablam olsun isterdimmmmmm yoksaaaaaa oooo senmisin lan

bak ben hem senin o balık burcu kardeşin olacak kız gibi hiç kıyafetlerini almam hiç huyum değildir yanii

yani bu akşam sizin oralardan bi deprem haberi gelirse şaşırmayalım diosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…