- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.121
lan kırmızılar göründü bana...ben bir sonraki aya sizde ondan sonraki aya hamilesiniz o zaman ahuahuaha
ewt bu durumda angel hamile
ama 999 da kalanlarda bi dahaki aya inş
anammmmmmm bunun ruhuda hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))
ayy senın nazlarına ne dıyım,,,bebegı aldırcam dıcekmıs yuhh yuhh yuhhh :))))
ayyyy bu duble hamıleee hem beden hem ruh :))))))))))))))))))))))))
surat asmıcan erkekler nefret eder,,,
adamı elınde tutmak ıcınde oyle manken gıbı olmayada gerek yok yeterkı ısvelı cılvelı ol adam etrafında fırfır doner:)))
suan kı duygu degısımlerın cok normal ,,,,
Bende 26 mayıs İkizLerim
dediğin gibi normalde balıklarla hiç anlaşamaz ikizler ama bnmde en yakın arkadaşım balıkdı çok kavga ederdik gerçi anlaştığımız söylenemezdi yine
dımeh hamıle olmayıp adet olsan bu sıralarmı olacaktın acaba? hamıleykende menapozda da adet gunu gelınce kadınlar huysuzlanır ve kafalarında kurmaya baslarmıs ya
yoooooooooook daha neler ufacık atışmayı herkes yapar tatlım..sallama pek kocanı..bende ilk bir iki ay aman suratmı asıldı,aman ilgilenmiyomu diye düşünüyodum bazen..sonra farkettimki ben onu sallamayınca daha kıymetliyim...ve bende şöyle bi durum var ekşınların arası uzadıkça 4 5 gün kadar bu yapışır bana...azcık küsse giderim başka odaya kitabımı alır okurum meyvemi çerezimide alırım..sallamam yani onu...sen sürekli onu memnun edersen kendini unutursun.birazda sen olduğun yerde kal o seni memnun etmeye çalışsın
lan kırmızılar göründü bana...ben bir sonraki aya sizde ondan sonraki aya hamilesiniz o zaman ahuahuaha
kesınlıkle katılıyorum ecem,,,
hatta ben benı cok sınır ettıgınde dırek kıyafetlerımı degısırım ,,"malzemeyı " abartmadan acarım ,,,bak bak da ıc cek bana dıe nasıl olsa dokunamıcak cunku sınır tepemde oldugu ıcın :)))))
allahım bu bır alakalı oluverır bır sebeklıkler yapar :))))))
eskıler demıs kı erkegın ıkı kaşıgı varsa bırını kıracaksın,,,
bosuna dememısler ...
kız eslem aynı gun dogmusuz yaaaaaaaaaaaaaa..dogumdaşımı buldum
kız demeeee öle sıranı bize ver barimee :)
Hadi yaaaaaaaaaaaa oy bende diom bu kızda beni çeken bişiy var
yalnız batlarımızda ikimizin 17 haziran kıs bu durumda hem doğumdaş hem gündaş oluyoruz
geldimmmmmmmmm 10-15 dakıkalıgına da olsaaaa herıf tras oluyo dısarı cıkcazzz
ne ettiniz loooooo ben yokken
hea oldubir yılı geçkin bekliyorum ...hiçte viremem ben kova burcuyum
geldimmmmmmmmm 10-15 dakıkalıgına da olsaaaa herıf tras oluyo dısarı cıkcazzz
ne ettiniz loooooo ben yokken
hoşgeLdin yavruu ...napalım siltakın patentini almaya çalışıoz bizde yüzyılın buluşu malumm : ) : )
her ınsan cıft yaratılırmıs kızım yoksa sen benım ötekı cıftım mısın..
iki kaşığı varsa kırıcaksın ne demek
tavsiyelerime uydunuz umarım bu buluşu ortaya çıkaran ehli insan olarak
benim ki yarın beni spa'ya götürecekmişş ama akşama ekşın var diyoooooo kesın sil tak var yarın akşammm artık benı beklemeyın buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?