- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.101
adam buna aşık olmuş diyorum deli divane karı bunu aldatmış falan aradan zamn geçmiş biz tanıştık işte ilk zamnlar soruyodum hep anlatıyodu şimdi götüm yemiyo zaten sormaya hem sorup neyi niye hatırlatıyım ama 29 ocak olmasın sumisalim ya.ya karıda o gün doğduysa üüf üf
hmmm millan la olan uyumun ondan demek ki..ikizler ve balıkbalık burcuyum ben :)
adam buna aşık olmuş diyorum deli divane karı bunu aldatmış falan aradan zamn geçmiş biz tanıştık işte ilk zamnlar soruyodum hep anlatıyodu şimdi götüm yemiyo zaten sormaya hem sorup neyi niye hatırlatıyım ama 29 ocak olmasın sumisalim ya.ya karıda o gün doğduysa üüf üf
kocanın kafasına silahmı dayadın gel beni al diye...adamın gönlü sendeki almış seni eşim demiş...aklı başkasında olsa onu alırdı...ayrıca hamilelikte öyle bir durum yaşanıyor yani normal böyle düşünmen..ama sen çocuğunun annesi,ondanda önemlisi eşisin...seni seçmiş pikachuuuuuuu daha ne istiyonn
canım benım o hesaplama sutunu 9 ay 10 gunlukdur,,hıcbır zaman bebek o gunde dogmaz,,hatta ılk bebekler hep erken dogar benı dedı dersın sen ocagın ılk haftası dogum yapacan ,,,
hmmm millan la olan uyumun ondan demek ki..ikizler ve balıkikizler balıkla anlaşamaz derler ama ben ikizlerim ve en yakın arkadaşım balık..12 13 senedir de arkadaşız
hmmm millan la olan uyumun ondan demek ki..ikizler ve balıkikizler balıkla anlaşamaz derler ama ben ikizlerim ve en yakın arkadaşım balık..12 13 senedir de arkadaşız
yaaa ben diyorum angel tez zamanda hamile kalacak umutluyum ondan
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eary hamile mi? anam ne zamandir?
merys canimmmmmmmmmmm ben ismimi yazmistim herhalde gözden kacti- Nurcin
len sabahtan beri fark ettimde bana pek kimse yazmiyo
acaba icinize mi doguyo bebem benimle ve bizi suan ana yavru basbasa birakmak mi istiyonuz
merys anam sana burdan yazsam bat olmi mi?
20-22 haziran
yaaa ben diyorum angel tez zamanda hamile kalacak umutluyum ondan
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eary hamile mi? anam ne zamandir?
merys canimmmmmmmmmmm ben ismimi yazmistim herhalde gözden kacti- Nurcin
len sabahtan beri fark ettimde bana pek kimse yazmiyo
acaba icinize mi doguyo bebem benimle ve bizi suan ana yavru basbasa birakmak mi istiyonuz
merys anam sana burdan yazsam bat olmi mi?
20-22 haziran
balıksın tam bır alıksın bellı oldu :))))
bende balık burcuyummmmmmmmmm bende acayıp alıkyımdırda:))))
ayrıca kocan o ırıspıyı ısteseydı alırdı ,,demekkı gonlu sana dusmus,,demekkı bebegının annesı olarak senı secmıs ,,,bence gurur duy,,
bende hep öle düşünüyorum ki bide ben kaç defa bıraktım onu o başka şehirde yaşıyodu gecenin yarısı istanbula geldi kaç defa barışmak için ama o öel üzer beni bensiz kalınca aklı başına gelir huyudur onun belki yine üzücek evliyiz hamileyim die bırakamam sanıyo valla ne çocuk tanırım ne ana baba kimseye kendimi mutsuz ettiremem.dün gece yine böle soğuk gibiydi ufak bişi için atıştık çok kısa sürdü ama atışmamız sonra hiç konuşmadık o sıra bebeği aldırmayı düşündüm onunla konuşup hazır diilim sen değiştin ben hamile kalınca dicektim yemedi tabi :))uyuya kalmışız salonda sonra kaldırdı beni yatak odasına geçtik sonra sarıldı öptü sebebini sordum nie öle davrandı die sen surat asıyosun dedi aman bilmiyorum
bende hep öle düşünüyorum ki bide ben kaç defa bıraktım onu o başka şehirde yaşıyodu gecenin yarısı istanbula geldi kaç defa barışmak için ama o öel üzer beni bensiz kalınca aklı başına gelir huyudur onun belki yine üzücek evliyiz hamileyim die bırakamam sanıyo valla ne çocuk tanırım ne ana baba kimseye kendimi mutsuz ettiremem.dün gece yine böle soğuk gibiydi ufak bişi için atıştık çok kısa sürdü ama atışmamız sonra hiç konuşmadık o sıra bebeği aldırmayı düşündüm onunla konuşup hazır diilim sen değiştin ben hamile kalınca dicektim yemedi tabi :))uyuya kalmışız salonda sonra kaldırdı beni yatak odasına geçtik sonra sarıldı öptü sebebini sordum nie öle davrandı die sen surat asıyosun dedi aman bilmiyorum
kardesım balıktır..zaman zaman yanı damarına basınca oda cadoloz olur..ama cok sakın ve ılımlıdır,neselı ve sevılen sıcakkanlı bı tıptır..herne kadar gıysılerıme konsada normalde ıyı ınsandır..herne kadar benı kucukken hep dövsede evet o ıyı bı ınsandır..ben gulmekten hıc dövemezdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?