- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.081
hiç aksi değilimdir valla nasıl uyumluyumdur 29 ocak kocamın eski ırıspı sevgilisnin doğumgünü facede öle yazıyo belkide yalandır zaten 76 doğumlu 78 yazmış aman nasıl öğrenicem ne bilim adamada soramam aklına gelmesin şimdi hayır adam deli divane aşık olmuş olmasa ona takmıcxam bu kadar nasıl öğrenicemki ben bunu ama ogün doğurmam sancım erken gelir zaten biliyorum ben
doktora sorsun doktor izin verirse sakicasi olmaz bence
yok normal ulturasonda goruluo,,eger boyutu buyukse bı test yapıo o kadar ama kıst ulturasanda gorulur,,,senın agrın nıe oluo o zaman??
abooowwwwwwwwwww tamam bee beklicem saten annemm :) geçsin bariiii size müjdeli haberler verimm :)
ekleyelim canım hangi listeye eklenmek istiyorsun özelden atarsan sevinirim.Kizlar beni listeye eklememi$siniz?Bende beklemedeyim hayirlisiyla 18 haziran test yapmayi du$unuyorum
ultrasonda görülür canım merak etme. inşallah kist falan yoktur benim o kist yüzünden az başım ağrımadıyok canım kistim...yani adet sekmelerim var ama doktorlar hiç kist demedi...kisti ultrasonda görebiliyolarmı yoksa başka bişeylemi bakıyolar
hayırlı cumalar rüzgargülü. teşekkür ederim duan ve yasinin içinHayirli Cumalar Kardeslerim...
Herkese Hayirli Bir Gun Diliyorum..
Merys(Dün Okuyamamistim) ve Sumisali Kardeslerim Icin Yasin ve Dua Gonderimi Yapilmistir. Allah Kabul Eylesin..
Ey Rabbimiz! Bizi yücelt, eksiğimizi- gediğimizi gider, bize rızık ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunların salih olanına ancak sen ulaştırır, kötülerinden de ancak sen alıkorsun.
dımeh sen ya aslansın ya koç..kuzenım var aslan aynı senın gıbı dedıgım dedık..
bıde arkadasım var koç aynı senın gıbı cadoloz
1008 sayfa olmuşuz maşallah : )
İlk 1000i kutlamadık .. 1000.ci sayfaya ilk giren hamile olsun : ) hadi bakem salladım kim çıkarsa : )
yok canım hiç kist falan demedi..zaten geçen ay yoktu bu yımırtladığım gün olmuştu o da 12.gündü...ama o ay korunmuştuk..bu ay korunmadık..ondanmı acaba..yoksa muzmutun dediği gibi 3 5 keremi yumurtluyom...anam sil takcının karı versiyonumuyum ben
hay ben bu ugursuz karıyı ne edım..sumısalının yasınını okumak ıcın 999 da cıkmıstım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
angel mı hamıle yaniiiiii
yok be valla cadoloz falan diilim öle olsam o ırıspının haddini bildiridim bak aklıma geldi yine zaten sanki son günlerde adam benle pek ilgilenmiyo yada hamileyim diemi artık beğenmiyo bi tuhaf oldu sanki kilomu aldım ne belkide onun için halbuki ben çocuğa hiç hazır değildim deli cesareti şu zamnda bir çocuk dünyaya getirmek o sorumluluğu alamzdım ben hiçbirzamn kocam çok istiyo gözümün için ebakıyo diye hamile kalmak istedim dualar ettim secdede ağladım bilmiyorum var işte bi tuhaflık adamda aman yine zırlamaya başladım işyerindekilerde garip garip bakıyo moralim bozuluyo iyice.öle işte aman ben bi sigara içim 5 olucak bununla
eylül bekle kız beraber yaparız inşallah testlerimizibenim bu aydan hiç umudum yok o ayrı
kocanın kafasına silahmı dayadın gel beni al diye...adamın gönlü sendeki almış seni eşim demiş...aklı başkasında olsa onu alırdı...ayrıca hamilelikte öyle bir durum yaşanıyor yani normal böyle düşünmen..ama sen çocuğunun annesi,ondanda önemlisi eşisin...seni seçmiş pikachuuuuuuu daha ne istiyonnyok be valla cadoloz falan diilim öle olsam o ırıspının haddini bildiridim bak aklıma geldi yine zaten sanki son günlerde adam benle pek ilgilenmiyo yada hamileyim diemi artık beğenmiyo bi tuhaf oldu sanki kilomu aldım ne belkide onun için halbuki ben çocuğa hiç hazır değildim deli cesareti şu zamnda bir çocuk dünyaya getirmek o sorumluluğu alamzdım ben hiçbirzamn kocam çok istiyo gözümün için ebakıyo diye hamile kalmak istedim dualar ettim secdede ağladım bilmiyorum var işte bi tuhaflık adamda aman yine zırlamaya başladım işyerindekilerde garip garip bakıyo moralim bozuluyo iyice.öle işte aman ben bi sigara içim 5 olucak bununla
yok be valla cadoloz falan diilim öle olsam o ırıspının haddini bildiridim bak aklıma geldi yine zaten sanki son günlerde adam benle pek ilgilenmiyo yada hamileyim diemi artık beğenmiyo bi tuhaf oldu sanki kilomu aldım ne belkide onun için halbuki ben çocuğa hiç hazır değildim deli cesareti şu zamnda bir çocuk dünyaya getirmek o sorumluluğu alamzdım ben hiçbirzamn kocam çok istiyo gözümün için ebakıyo diye hamile kalmak istedim dualar ettim secdede ağladım bilmiyorum var işte bi tuhaflık adamda aman yine zırlamaya başladım işyerindekilerde garip garip bakıyo moralim bozuluyo iyice.öle işte aman ben bi sigara içim 5 olucak bununla
dımeh sen ya aslansın ya koç..kuzenım var aslan aynı senın gıbı dedıgım dedık..
bıde arkadasım var koç aynı senın gıbı cadoloz
benimkide 19 haziran hatunlar...üçlü test yaparız artıkevet tatlım birlikte yapalımmmmm
dımeh ya dımeh yaaaaaaa ucacam sana ıcme sunu yaaaa,,ya doktor demedımı sana ıcme dıe,,,
ayrıca dıomu sızın kocanız eskı sefgılılerı benım ya hatun sacmalayı kesermısın dıe kızaar ben oyle sorunca anlatmaz hayatta uyuss
hatta benden 4 sene once bırıyle tanıstırmıslar ıkı gun gorusmus olmamıs tabı,,,bıde akraba cevresınden sordum kım o dıe oyle bı baktıkı anam dedım yer ayagımın altından kayıyo suan cok kızdı,,,, ısteseydım onu dedı o olurdu yada baskası olurdu yanımda dedı senı ıstedım ılk gordugum anda dedı ve sen varsın yanımda bı daha sakın bana boyle seyler sorma dedı ama ben bı anda sut dokmus kedı gıbı tırsdım :)))) benım kocam bı donem baya "atraksıyonlu,,hatunlu,,pubblar,eglence mekanları" gıbı bır ozgecmısı vardı da tabı ben onun tovbe ettıkden sonrakı hayatına denk geldım,,,oyle olmasaydı bıraz zordu benı alması da :))))
balık burcuyum ben :)
hay ben bu ugursuz karıyı ne edım..sumısalının yasınını okumak ıcın 999 da cıkmıstım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
angel mı hamıle yaniiiiii
yapalım yapalımbenimkide 19 haziran hatunlar...üçlü test yaparız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?