kendini bu ay hamile sananlar buraya

ahahahahahah wwwuuuuu ozaman bende dogurmam öyle..
bızımde cocuklarımızın ısmı elif,arzu olamaz..daha cok var ama benden saklıyor eskı sevgılılerının esgalını..tabı bunlar gunubırlıkcıler..uzun olan bı bendım zaten

doktora sorsun doktor izin verirse sakicasi olmaz bence

walla muzmutum ben bı hamıle kalayım ılk uc ay dokundurmam kendıme kocamada demısım ,,,bebek kıpırdayana kadar bana dokunamazsın dedım o da sen yeterkı hatun dogur dedı ben dokunmam dedı:))) kocamda bunu bıldıgı ıcın suan hıc bır fırsatı kacırmaz ve hatta fırsat yaratır yeterkı eksın olsun sonunda :))))))

1008 sayfa olmuşuz maşallah : )

İlk 1000i kutlamadık .. 1000.ci sayfaya ilk giren hamile olsun : ) hadi bakem salladım kim çıkarsa : )

yok normal ulturasonda goruluo,,eger boyutu buyukse bı test yapıo o kadar ama kıst ulturasanda gorulur,,,senın agrın nıe oluo o zaman??

yok canım hiç kist falan demedi..zaten geçen ay yoktu bu yımırtladığım gün olmuştu o da 12.gündü...ama o ay korunmuştuk..bu ay korunmadık..ondanmı acaba..yoksa muzmutun dediği gibi 3 5 keremi yumurtluyom...anam sil takcının karı versiyonumuyum ben

abooowwwwwwwwwww tamam bee beklicem saten annemm :) geçsin bariiii size müjdeli haberler verimm :)

eylül bekle kız beraber yaparız inşallah testlerimizi benim bu aydan hiç umudum yok o ayrı

Kizlar beni listeye eklememi$siniz? Bende beklemedeyim hayirlisiyla 18 haziran test yapmayi du$unuyorum
ekleyelim canım hangi listeye eklenmek istiyorsun özelden atarsan sevinirim.
yok canım kistim...yani adet sekmelerim var ama doktorlar hiç kist demedi...kisti ultrasonda görebiliyolarmı yoksa başka bişeylemi bakıyolar
ultrasonda görülür canım merak etme. inşallah kist falan yoktur benim o kist yüzünden az başım ağrımadı

hayırlı cumalar rüzgargülü. teşekkür ederim duan ve yasinin için listeye ekledim seni. özelden yazamadım net gitti geldi kusura bakma

dımeh sen ya aslansın ya koç..kuzenım var aslan aynı senın gıbı dedıgım dedık..
bıde arkadasım var koç aynı senın gıbı cadoloz

yok be valla cadoloz falan diilim öle olsam o ırıspının haddini bildiridim bak aklıma geldi yine zaten sanki son günlerde adam benle pek ilgilenmiyo yada hamileyim diemi artık beğenmiyo bi tuhaf oldu sanki kilomu aldım ne belkide onun için halbuki ben çocuğa hiç hazır değildim deli cesareti şu zamnda bir çocuk dünyaya getirmek o sorumluluğu alamzdım ben hiçbirzamn kocam çok istiyo gözümün için ebakıyo diye hamile kalmak istedim dualar ettim secdede ağladım bilmiyorum var işte bi tuhaflık adamda aman yine zırlamaya başladım işyerindekilerde garip garip bakıyo moralim bozuluyo iyice.öle işte aman ben bi sigara içim 5 olucak bununla

1008 sayfa olmuşuz maşallah : )

İlk 1000i kutlamadık .. 1000.ci sayfaya ilk giren hamile olsun : ) hadi bakem salladım kim çıkarsa : )

hay ben bu ugursuz karıyı ne edım..sumısalının yasınını okumak ıcın 999 da cıkmıstım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
angel mı hamıle yaniiiiii

galıba muzmutun dedıgınden olabılırsın,,,,ya bazen yumurta gec catlıo ,,cok dınleme bakem vucudunu :)))

kızım sacma sacma konusma..salak salak parcalar bulup kendı kafanda senaryolar uretme..sımdı gıder evde adamada salca olursun sen..ayrıca daha yenı hamıle kaldın neyını begenmıcek,sankı döt göbek yurudun gıttın..kocan senden cocuk ıstemıs,kocan senınle evlenmek ıstemıs..bu ısler zorakı olurmu? aklı baskasındayken senınle bunları neden yapsın..gıt bı cıkolata ye,mutluluk hormonun artsın..delı delı seylerde dusunme

kocanın kafasına silahmı dayadın gel beni al diye...adamın gönlü sendeki almış seni eşim demiş...aklı başkasında olsa onu alırdı...ayrıca hamilelikte öyle bir durum yaşanıyor yani normal böyle düşünmen..ama sen çocuğunun annesi,ondanda önemlisi eşisin...seni seçmiş pikachuuuuuuu daha ne istiyonn

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü
[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dımeh ya dımeh yaaaaaaa ucacam sana ıcme sunu yaaaa,,ya doktor demedımı sana ıcme dıe,,,
ayrıca dıomu sızın kocanız eskı sefgılılerı benım ya hatun sacmalayı kesermısın dıe kızaar ben oyle sorunca anlatmaz hayatta uyuss
hatta benden 4 sene once bırıyle tanıstırmıslar ıkı gun gorusmus olmamıs tabı,,,bıde akraba cevresınden sordum kım o dıe oyle bı baktıkı anam dedım yer ayagımın altından kayıyo suan cok kızdı,,,, ısteseydım onu dedı o olurdu yada baskası olurdu yanımda dedı senı ıstedım ılk gordugum anda dedı ve sen varsın yanımda bı daha sakın bana boyle seyler sorma dedı ama ben bı anda sut dokmus kedı gıbı tırsdım :)))) benım kocam bı donem baya "atraksıyonlu,,hatunlu,,pubblar,eglence mekanları" gıbı bır ozgecmısı vardı da tabı ben onun tovbe ettıkden sonrakı hayatına denk geldım,,,oyle olmasaydı bıraz zordu benı alması da :))))

adam buna aşık olmuş diyorum deli divane karı bunu aldatmış falan aradan zamn geçmiş biz tanıştık işte ilk zamnlar soruyodum hep anlatıyodu şimdi götüm yemiyo zaten sormaya hem sorup neyi niye hatırlatıyım ama 29 ocak olmasın sumisalim ya.ya karıda o gün doğduysa üüf üf

balık burcuyum ben :)

balıksın tam bır alıksın bellı oldu :))))
bende balık burcuyummmmmmmmmm bende acayıp alıkyımdırda:))))

ayrıca kocan o ırıspıyı ısteseydı alırdı ,,demekkı gonlu sana dusmus,,demekkı bebegının annesı olarak senı secmıs ,,,bence gurur duy,,

hay ben bu ugursuz karıyı ne edım..sumısalının yasınını okumak ıcın 999 da cıkmıstım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
angel mı hamıle yaniiiiii

yaaa ben diyorum angel tez zamanda hamile kalacak umutluyum ondan

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eary hamile mi? anam ne zamandir?

merys canimmmmmmmmmmm ben ismimi yazmistim herhalde gözden kacti- Nurcin

len sabahtan beri fark ettimde bana pek kimse yazmiyo

acaba icinize mi doguyo bebem benimle ve bizi suan ana yavru basbasa birakmak mi istiyonuz

merys anam sana burdan yazsam bat olmi mi?

20-22 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…