kendini bu ay hamile sananlar buraya

bi değişiklik yaptım temizlik yaptım diyorsun yani bacımmmmmm
yok ya benimki işe gidecek bende kuaföre gideyim bir rot balans ayarı yaptırım diyorum kendıme malummmm kaş bıyık olayııı kociş yakında osmann abiii diye çağıracak beni
ben gider gelirim olursanız devam ederızzz muhabbete ayakkabılarını gıydı beklıyo bızımkı opuyorum sızııı koccamannnnnn aşkitolarım benimmmm

tak çıkar silleri bıraktık direk işve olayına mı girdik ulan iki dakika bos bıraktım hemen konuyu degıstırıvermısınız halbuki sil çıkar taklarla yorulmadan direk olaya giriveriyordukk

bız eskı usul yapıyoz sekerım..ön sevısme sart siltak siltak ,ona canmı dayanır

kova benım en begendıgım burctur..ınsallah cocugum kova olur..butun bılım adamları,akıllı zekı ısını bılen kısıler hep kovadır..bılımsel bı gercek bu,sallamıom

eee bende bunların emarelerini görmüyonmu kız ayol bilimadamı olamadık ama akıllı insanızdır bir okadarda hazırcevap

gayet hamarat modundayım dün senden özendim bugün biraz iş yapayım dedim hem iş yapıp hem yaziom naaabeeeeerr

o ne laa..butun yayın akışını saydı

yavrukuş çoğunuz çalışan hatunlarsınız oyüzden rahatsız etmek istemedik bebeğinle seni

ayyyy ne kibarsiniz amaaaaaaaaaaaaaaaa ilgilenin len benimleeeeee hamile bi kadina yapilirmi bu yaaaaa

Angelimmmmm bak göreceksin Allahin izniyle yakinda sen

bende basak burcuyum

Kizlarrrrrr sizleri cok seviyom yaaaaaaaaaaaaa

ben cikmaliyim simdi,sonra görüsürük

ya bıse sorcam bende mı sorun var merak edıom,,adet 7 gu surer bende adetın 5 .gununden ıtıbaren hormonlar bende tavan yapıo sankı yumurtlama gunu gıbı acayıp ıstek oluyo ama adet olmaya devam ettıgım ıcın uslu uslu ates basmaları olsada rahat duruom,,,adam carsafı dolasa hıc bı yerı gozukmese de zannedıom adam karsımda biscolatta erkegı gıbı gelıo gozume:))) sızde de oluyomu

eee bende bunların emarelerini görmüyonmu kız ayol bilimadamı olamadık ama akıllı insanızdır bir okadarda hazırcevap

evet zaten sıtenın en hazırcevabı sensın..sonra dımehle sumısalı başabaş gıdıyor özge ve ecemde asagı degılmıs dun ve bugun görduk..herkes tek tek dökuluyor..ama en okumusumuz sensın herhalde oyuzden senın cevaplar daha bı kalıtelı yaaawww

Çoğunluk balık ve ikizler burcu hatırlatın bi ara maç yaparık balık ve ikizler olarak

bi o kaldı yapmadığımız

bnm kociş aslan sanırım uyumluyuz

ayneeeeeeeeeen.normalde hıc ıstemem ama adetlıyken duvara tırmanıyorum benı et dıye ama o yasak olanın cazıp gelme durumu herhalde bu..uykum kacıyor o derece

walla bendede aynısı oluyor :S

yok lan o benim mizacım...adam boğaziçi bitirir mongol olur yani...o babamdan bana geçmiş... adamı iki dakkada boka sokarım alimallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…