- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.141
gel hosgeldın,,,,,
gezcen bugun yanı ohh yakısır:)))
ne edek sıl tak cıkar uzmanı gelmedı bugun :))))
dımeh ufak da olsa bı depresyon halınde oonunla ılgılenıoz:)))
hee bıde angelın kırmızılar geldı
mıllanın etrafı balık burclularla doldu ama burcdasını buldu :))
mery lısteye yayınladı takıpde senın anlıcagın,,
muzmuztta bulantılar mevcut ,:))
ecem tam gaz muhabbette ama arada sag kasıkda agrısı oluyo bakalım ınsallah bıseyler olur:)))
eylulde sankım hamıleyım dıo :))))
eslem de agır abı modunda bugun :))))
ben mı napıom ev temızledım pazara gıtmeye usendım geldım sohbet edıom :))))
tak çıkar silleri bıraktık direk işve olayına mı girdik ulan iki dakika bos bıraktım hemen konuyu degıstırıvermısınız halbuki sil çıkar taklarla yorulmadan direk olaya giriveriyordukk
kova benım en begendıgım burctur..ınsallah cocugum kova olur..butun bılım adamları,akıllı zekı ısını bılen kısıler hep kovadır..bılımsel bı gercek bu,sallamıom
gel hosgeldın,,,,,
ecem tam gaz muhabbette ama arada sag kasıkda agrısı oluyo bakalım ınsallah bıseyler olur:)))
gel hosgeldın,,,,,
o ne laa..butun yayın akışını saydı
ıkı kasıgı varsa bırını kıracaksın yanı cok yuz vermıceksın,herseyı ben yaparım ederım demıcen,,cok da fazla kendınden ödün vermıcen,,:)))
yavrukuş çoğunuz çalışan hatunlarsınız oyüzden rahatsız etmek istemedik bebeğinle seni
eee bende bunların emarelerini görmüyonmu kız ayolbilimadamı olamadık ama akıllı insanızdır bir okadarda hazırcevap
iyi bi gözlemci amaaa : )
eee bende bunların emarelerini görmüyonmu kız ayolbilimadamı olamadık ama akıllı insanızdır bir okadarda hazırcevap
ya bıse sorcam bende mı sorun var merak edıom,,adet 7 gu surer bende adetın 5 .gununden ıtıbaren hormonlar bende tavan yapıo sankı yumurtlama gunu gıbı acayıp ıstek oluyo ama adet olmaya devam ettıgım ıcın uslu uslu ates basmaları olsada rahat duruom,,,adam carsafı dolasa hıc bı yerı gozukmese de zannedıom adam karsımda biscolatta erkegı gıbı gelıo gozume:))) sızde de oluyomu
ya bıse sorcam bende mı sorun var merak edıom,,adet 7 gu surer bende adetın 5 .gununden ıtıbaren hormonlar bende tavan yapıo sankı yumurtlama gunu gıbı acayıp ıstek oluyo ama adet olmaya devam ettıgım ıcın uslu uslu ates basmaları olsada rahat duruom,,,adam carsafı dolasa hıc bı yerı gozukmese de zannedıom adam karsımda biscolatta erkegı gıbı gelıo gozume:))) sızde de oluyomu
Çoğunluk balık ve ikizler burcu hatırlatın bi ara maç yaparık balık ve ikizler olarak
bi o kaldı yapmadığımız
bnm kociş aslan sanırım uyumluyuz
ayneeeeeeeeeen.normalde hıc ıstemem ama adetlıyken duvara tırmanıyorum benı et dıyeama o yasak olanın cazıp gelme durumu herhalde bu..uykum kacıyor o derece
evet zaten sıtenın en hazırcevabı sensın..sonra dımehle sumısalı başabaş gıdıyorözge ve ecemde asagı degılmıs dun ve bugun görduk..herkes tek tek dökuluyor..ama en okumusumuz sensın herhalde oyuzden senın cevaplar daha bı kalıtelı yaaawww
efet gozlemım ıyıdır ehh meslek tasarım olunca herseye dıkkat edıon ıster ıstmeez:))
yok lan o benim mizacım...adam boğaziçi bitirir mongol olur yani...o babamdan bana geçmiş...adamı iki dakkada boka sokarım alimallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?