kendini bu ay hamile sananlar buraya

ne güzel ya iştee..sen biraz kocanın gezmesinden bizimkine yolla bende işkolikliğinden senin kocaya yollym mükemmel kocalarımız olsun

ben kocamın anasına düşkünlüğünü size bir yollayım durun gönderiyorum

anasına duskunluk ıstemem..benımkının o huyunu cok severım hıc kımseye duskunlugu yoktur ama cok merhametlıdır..hıc kımseye kıyamamazlık yapmaz,hatasını dırek soyler..buyuzden anasınıda cok bozar,babasınıda..benım yanımda olunca hele sankı evlenınce degıstı gıbı yorumlancak sanıyorum ama o hep boyle..anında da unutur yapılan yanlısları..ben kocama bırazcık benım kin tutma özellıgımden katmak ıstıyorum

kızlar ben cıkıyorum yemek yapmam lazım,koca gelır bırazdan..yarın görusuruk anca,öptüüümmmmmmmmm şlaaaaapp

bak seninde bilinçaltına girdi...kocan tutmuş elini seri süre süre anasına götürüyo ahuahauhauauahuaa
yok anacım millan gezme huyundan yollamış kocamm da beni saçımdan tuuttğu gibi dağlara taşlara vurmuş...angel ya sil tak ın yazdıklarını saksafon müziği eşliğinde sana gönderiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…