- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.181
ne güzel ya iştee..sen biraz kocanın gezmesinden bizimkine yolla bende işkolikliğinden senin kocaya yollym mükemmel kocalarımız olsun
ben kocamın anasına düşkünlüğünü size bir yollayım durun gönderiyorum
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünmerhabalar ark. sıze mutlu bı haber vereyım hamileyimmm.... sükürler olsun.....
de geeeeeeeeeeeeeeeeet ben istemem...al geri o şeylerini....issssteeeeeeeeememmmmm imdaaaaaaaaaat bize doğru gelen bir cisim var
merhabalar ark. sıze mutlu bı haber vereyım hamileyimmm.... sükürler olsun.....
de geeeeeeeeeeeeeeeeet ben istemem...al geri o şeylerini....issssteeeeeeeeememmmmm imdaaaaaaaaaat bize doğru gelen bir cisim var
yok anacım millan gezme huyundan yollamış kocamm da beni saçımdan tuuttğu gibi dağlara taşlara vurmuş...angel ya sil tak ın yazdıklarını saksafon müziği eşliğinde sana gönderiombak seninde bilinçaltına girdi...kocan tutmuş elini seri süre süre anasına götürüyoahuahauhauauahuaa
merhabalar ark. sıze mutlu bı haber vereyım hamileyimmm.... sükürler olsun.....
yok anacım millan gezme huyundan yollamış kocamm da beni saçımdan tuuttğu gibi dağlara taşlara vurmuş...angel ya sil tak ın yazdıklarını saksafon müziği eşliğinde sana gönderiom
tabii canım müziksiz olurmu hiç onun heyecanı ayrı,dur sana çok ounak bir şarkı yollycambana oynak şarkı yolla yolluyorsan...saksafonu sen dinle müzik zevkin gelişsin2 günde bir ama
tabii canım müziksiz olurmu hiç onun heyecanı ayrı,dur sana çok ounak bir şarkı yollycam
Elvan Dalton-Kobra - YouTube
özelliklede 0.59 ile 1.02 kısmını yolluyom angeliiiiiiiiiiimmm elvan daltonum
ahauhauhauhaa beyendim lanhauhauahuahauh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?