- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.201
çekirgemle pişti olduk
arkadaşlar nasılsınızı?
ıyıdır ses sen nasıldın?
kuşum çok ağrım oldu...ama yani çok az kanamam oldu...ne oluyor anlamıyorum ...böyle üzerine görme olmaz diye düşünüyorum ama normaldede ben ilaç içmediğimde yerlere yatardım uzun süre kalkamazdım...şimdi geçti...kanamam yok denecek kadar az...bir günlük ped
doldurur doldurmaz yani okadar...
walla ben bu ustune gormeyı anlamıom sanmıom ya zaten cok ender olan bıseymıs bu ustune gorme hem adet gecınce oluyomus bıde lekenme seklınde ımıs oyle kanama olmuyomus ,,belkı yımırtalar daha catlamadı ,,ama adetın ılk gunu zaten az olursun kı,,normal yanı,,,
yada bak bak mallığıma bak..doktor çok yumurtan var çoğul gebelik olabilir dedi ya...acaba diğer yumurtalarmı düşüyo :d hauahuaha ondanmı az kan geliyo diyorum...normalde benim o kadar lekeden sonra bugun bu saatlerde sökülmesi lazımdı hemde ağrı kesicide içmedim...
angel galıba kendımızı bıseylerle ınandırmaya mı calısıoz? bellıkı ıkımızde adet olduk ve deılız gebe,,benım deger bıraz yukselme nedenı kıstımın olması,senın kanamanın az olmasının nedenı ılk gunun olman dıme??
Selam kizlar..
Ya bisey sorcam,daha 4 gun var adetime ama bi kac damla gelmis erken adet oldum sanirim
ben gecen ay 1 hafta kala,bu ayda 5 gun kala adetıme adet oldum,,,,sanırım stres edıoz cok bu durumu ,,
bilmiyorumki artık iki aydır hiç vucudumu tanıyamıyorum...inşallah sen hamilesindir canım...değerin normaldende yüksek...bende daha çift çizgi bile yok...
bak yine pembe leke oldu ...e ben ne ediyim sabrediyim anca...uyyyy anammm uyyyy....
eee gıt kan tahlılı ol ozaman ıdrarda cıkmaz ,,,nıe yaptırmıon test
Kizlaar dayanamayip sabah idrar testi yaptim sabah negatif cikti ama atmadim bonyoda biraktim 2 ssat once baktim cok silikte olsa ikinci cizgi cikmis simdi ben hamismiyiimm kizlar sizlerin goruslerini bekliyorumm sizler ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?