kendini bu ay hamile sananlar buraya

eee sende kocana deme yaptırdıgını,,,mesela benım bılmıo benım test ettıgımı demedımm kesınlesene kadar da demıcem onun varmı yokmu ay sunu etme belkı bıse olur ayy bunu yeme dokunur demesını dınleyemem,,,

bu yakındaki özel hastanede kaydımız var o görür sonra uğraşamam vıdı vıdı vıdı ile..beklerim daha iyi...ama heralde bu adette olabilir...çünkü üzerine görmede kan olmuyormuş okudumda bir kaç yerden...açık pembe kahverengi...okadar...

Kizlaar dayanamayip sabah idrar testi yaptim sabah negatif cikti ama atmadim bonyoda biraktim 2 ssat once baktim cok silikte olsa ikinci cizgi cikmis simdi ben hamismiyiimm kizlar sizlerin goruslerini bekliyorumm sizler ne dersiniz

ya bu mıllet hıc ılac prospektuslerı okumaz mı ,,tabı kan pıhtılasma sorunu olunca her ılacı okumaya alısınca gebelık testlerının kullanma klavuzunu bıle okuyom :))))

pegasu hosgeldın rumuz araba markası gıbı olmus pegasus ::)))))

oncelıkle ıdrar testınde belırgın pozıtıf cızgısını gormen ıcın adetının uzerınden en az 1 hafta cıkması lazım ve sabah ılk ıdrarla yapman lazım testı :))
ıkıncısı ıdrar testını yaptıkdan maksımum 10 dk sonra cıkan sonuca bakacan oyle 2 saat sonra cıkan sılık cızgının sebebı ıdrar orda mutasyona ugradıgı ıcın bı anlamı yok demek,,,,
ucuncu ıdrar testınde negatıf sonuc senın gebe olmadıgın anlamına gelmez eger adetın 1 hatfa gectıyse kan testı yaptır en dogrusu bu :)))

aynen oyle canım yanı pembe en fazla kahverengı lekenme oluyo dıye bılıom bende ,,,,
yok mu baska polıkılınık ,,gezecemm de bahaneyle gıttıgın dıger yerede kızlık soyadını ver ben oyle yaptıydım :))))

Canim oncelikle hosbulduk. Rumuz biraz oyle oldu haklisin, yunan mitolojisinde kanatli ucan atin adi pegasustur bende ordan seeetim. Idrar tahlilinin kullanma kilavuzunu okudum tabii ama 8 yil cocuk sahibi olamayinca herseyden supeleniyor insan acabami diye umutlaniyor adetim 8 gun gecikti dr. Carsamba gunu gel kanda bakalim dedi ama ben heyecanlandim meraktan test yaptim birde size danisayim dedim

bazen surec uzun olması kısa surede yasanılanlar gıbı acı verebılıo hayatta,,,benım 8 yılım yok ,,2.5 yılım var evlılıkde ama 2 de dusugum var ,korkularım gıbı,,,,
bence heyecan yapmayıp gıdıp o tahlılı yaptırsydın,,,sanırım ıdrarda gorunce gıtmek ıstedın ama herzaman ıdrar testı dogru olmuyo,,ben 5 haftalık hamıle ıdım ıdrarda yıne negatıf cıkdıydı :))))
bence cesaretını topla cunku varsa vardır zaten yoksa yok,,,yarın sabah gıt kanını ver 1.5 saat sonrada sonucunu ogren,,suankı yasadıgın belırsızlık senı daha cok yıpratır,,
pekı adetlerın gecırmı normalde yanı tam zamanında mı olursun normalde ?

Canimcim dr. randevum onumuzdeki hafta carsamba ama ben adetim gecikince pazartesi kan tahlili yaptirdim beta hcg 0.100 cikti ama daha once adetim hic bukadar gecikmemisti herzaman erken gelir sagolsun hic gec kalmazdi gecen ay iki gun geciktim bu ay sekiz gun buyuzden doktorumu aradim bugun haftaya carsamba tekrar kan tahlili yapalim dedi, bazen bazi kisilerde beta hcg 10 _15.gunden sonra cikabiliyo dedi. Bende heyecanlaniyorum iste napiiiimm baciimm.

Ya kızlar son adet tarihiniz kaç benim 1 oğlum var bugün dogum günüydü 7 yaşını doldurdu ama 2.çocuğa 7aydır çalışiyoz olmuyo
tutmuyor sat 23 Mayıs hormon bozukluğu varmış ilaç kullandım hayırlısı Rabbim herkese tattırsın evlat sevgisi çok farklı

benim adetim geçen ay 1 haftadan fazla geçmişti test yaptım 1.2 çıkmıştı...doktor adet söktürücü verdi içmedim sonra kendiliğinden adet oldum...hemde ne hormonumda bir sorun var ne kist var ...maşallah diyimde...bu ayda ayrı bir sapıttı bünyem...

Canım sanırım hamilesin çünkü bende testlerim hep silik çıkardı 10 günde geçse aynıydı bı düşük yaptım 1 oğlum var 2 side silikti hayırlısı

sumisali simdi gidip nobetci eczaneden 12 euro gebelik testi aldirma bana :))

bakim mevzusu nedir oluyo mu boyle arada

anladım tabı doktor bılır dogrusunu ama ınsallah hamılelıgın vardır,,,ve gebeler lıstesıne senıde yazarız,,,,
bende erken oldum adet 5 gun once,gecen ayda 14 gun ustune olunca gıttım test yaptım 8.75 cıkdı kıstım oldugu ıcın bu da yukselte bılırmıs betahcg degerını,,bakalım haftaya tekrar yapacam aman ne tuhaf ısler dıme,,,kımısı yolda gıderken dogurur - dun haberlerde vardı- kımılerıde bebek ıster ama bıraz zaman alır ulasması,,,
hayat ıste hangımızın nasıl sınanacagı bellı olmuyo,,,

ya aslında çok çocukta istemiyorum neden böyle evhamlanıyorum anlamıyorum çevremdekilerden etkileniyorum sanırım çünkü hala o
potansiyeli kendimde hissetmiyorum....

sumisali simdi gidip nobetci eczaneden 12 euro gebelik testi aldirma bana :))

bakim mevzusu nedir oluyo mu boyle arada

yok ya nıe alcan gıdıp test:))
walla bacım adet gectıyse gıtcen kan testı olacan ya ben ınanmam ıdrar testlerıne,,dıom ya 5 haftalık gebe ıdım negatıf gosterdı o yuzden benım ıcın bı anlamı yok ıdrar testının,,

Canim bu adet sokturucu meselesinide sordum doktora ben gebeligin olup olmadigindan emin olmadan sokturucu birsey veremem adet olucaksan zaten olursun suan sokturucu alman icin bir neden yok dedi. Bazen oyle mucizeler yasiyoruzki tip bunu aciklayamiyor dedi. Rabbim hepimizin kucaklarini tez zamanda bebislerle doldurur amiiinnn

Regl olduğum halde hala kendimi hamile sanıyorummmm yoğun bir mide bulantısı,baş ağrısı vs vs vs

Son düzenleme:
bizim salak doktorda gebelik varsada birşey olmaz dedi ya..cinse bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…