kendini bu ay hamile sananlar buraya

Canım sanırım hamilesin çünkü bende testlerim hep silik çıkardı 10 günde geçse aynıydı bı düşük yaptım 1 oğlum var 2 side silikti hayırlısı

ıyıde hamılesın dıon da kız pazartesı kan tahlılı yaptırmıs neagtıf sonuc buna ne dıceen??? o zaman kan testını sallıcaz çişimızı 2 saatt beklettıgımız ve mutasyona ugramıs 3 lıralık testemı guvencez :)))

Insallah hep beraber adimizi yazdiririz o listeye yupppiii ne guzel olurr

Hayatım haklisin ben geçmişi okumadım Bende ümitlendirmek istemem hayırlısı benim testlerim öyle diye dedim

Hayatım haklisin ben geçmişi okumadım Bende ümitlendirmek istemem hayırlısı benim testlerim öyle diye dedim

demekkı neymıss demekkı neymıss herkes herkese uymazmısssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
dukka dukka dukka ( geyıklıgım tuttu yıne sıl tak cıkar uzmanıda gelmedı uff yaa )

demekkı neymıss demekkı neymıss herkes herkese uymazmısssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
dukka dukka dukka ( geyıklıgım tuttu yıne sıl tak cıkar uzmanıda gelmedı uff yaa )

Bu sil tak cikar olayina cok guldum sabah okudum bende neydi o oyle sil tak cikar eline beline bulastir sallan yuvarlan calkala hopp bacaklar havayaa yontem budur :))))

merhaba

eşimle en son 11 gün önce birlikte olduk. o şehir dışı çalışıyo. bir araya gelmemiz zor oluyor. bu ay korunmadan birlikte olduk.daha 11 gün öbce birlikte olmamıza rağmen bu aralar özellikle sabahları olmak üzere arada bir midem bulanıyo. birkaç gündür üst üstte idrar testi yaptım evde. ama hep tek çizgi. bugün dayanamyıp kan testi yaptırdım hcg 1.20 çıktı. negatif yazıyo. ama bazı sitelerde 1 in üzerinde olduğu zaman hamilelik başlangıcı olabilir diyo. adet olmama daha 6 gün var. çok erken davrandım sanırım. ama mide bulantısı beni heyecanladırdı. sizce 1.20 ?

5 e kadar hamılelık yok ,,,kı muhtemelen gebe degılsın,,,ama sonucta daha ılk ayınız ,,

5 e kadar hamılelık yok ,,,kı muhtemelen gebe degılsın,,,ama sonucta daha ılk ayınız ,,

evet ilk ay ama ayda 1 yada 2 kere birlikte olabiliyoruz. eşim şehir dışında çalışıyo. bazı sitelerde 1 üzeri yükselebilir diye okudum. sevinmiştim. yada ben çok erken davrandım test için. daha 11 gün önce birlikte olduk sonuçta

ya olasılıklar vardır hayatta ama 1 veya 2 kez bırlıkde olmak ayda cok dusuk bı ıhtımal gebelık ıcın,,sonucta doktorun dedıgı 5 e kadar gebelık yokdur,,mesela ben gecen gun yaptırdım 8.75 cıkdı ama doktor buna bıle eveet gebesın denemez dedı 1 hafta bekleyelım tekrar yaptıralım dedı ,,oyuzden hangı sıtede yazıo bılmıorum ama ben 1 degerıne gebelık olabılecegını hıc bı yerde okumadım,,bence bosa umıtlenıosun,,hee keske olsan ,,,ama bırlıkdelık sayısını arttırmak gerekır sızın ıcın,,,

bazen doktorlar 20 ye bile şüpheli bakıyo canım benim 99 olmasına rağmen tekrarını istediler.onun gebelik olduğunu sanmıyorum.düşük çünkü.istiyormuydunuz çocuk

bazen doktorlar 20 ye bile şüpheli bakıyo canım benim 99 olmasına rağmen tekrarını istediler.onun gebelik olduğunu sanmıyorum.düşük çünkü.istiyormuydunuz çocuk

evet hemde çok istiyorum. ama çok erken yaptırdım testi. 11 gün önce birlikte olduk ama ben dayanamadım. çünkü sabahları bulantım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…