- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.241
Canım sanırım hamilesin çünkü bende testlerim hep silik çıkardı 10 günde geçse aynıydı bı düşük yaptım 1 oğlum var 2 side silikti hayırlısı
anladım tabı doktor bılır dogrusunu ama ınsallah hamılelıgın vardır,,,ve gebeler lıstesıne senıde yazarız,,,,
bende erken oldum adet 5 gun once,gecen ayda 14 gun ustune olunca gıttım test yaptım 8.75 cıkdı kıstım oldugu ıcın bu da yukselte bılırmıs betahcg degerını,,bakalım haftaya tekrar yapacam aman ne tuhaf ısler dıme,,,kımısı yolda gıderken dogurur - dun haberlerde vardı- kımılerıde bebek ıster ama bıraz zaman alır ulasması,,,
hayat ıste hangımızın nasıl sınanacagı bellı olmuyo,,,
Canım sanırım hamilesin çünkü bende testlerim hep silik çıkardı 10 günde geçse aynıydı bı düşük yaptım 1 oğlum var 2 side silikti hayırlısı
ıyıde hamılesın dıon da kız pazartesı kan tahlılı yaptırmıs neagtıf sonuc buna ne dıceen??? o zaman kan testını sallıcaz çişimızı 2 saatt beklettıgımız ve mutasyona ugramıs 3 lıralık testemı guvencez :)))
Hayatım haklisin ben geçmişi okumadım Bende ümitlendirmek istemem hayırlısı benim testlerim öyle diye dedim
Insallah baciimm insallahh
demekkı neymıss demekkı neymıss herkes herkese uymazmısssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
dukka dukka dukka( geyıklıgım tuttu yıne sıl tak cıkar uzmanıda gelmedı uff yaa )
demekkı neymıss demekkı neymıss herkes herkese uymazmısssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
dukka dukka dukka( geyıklıgım tuttu yıne sıl tak cıkar uzmanıda gelmedı uff yaa )
Canım dün sil tak yaptınız mı
Canım dün sil tak yaptınız mı
Bugün sil tak yok 1 gün var 1 yok
silip takıodur o yuzden yokdur
merhaba
eşimle en son 11 gün önce birlikte olduk. o şehir dışı çalışıyo. bir araya gelmemiz zor oluyor. bu ay korunmadan birlikte olduk.daha 11 gün öbce birlikte olmamıza rağmen bu aralar özellikle sabahları olmak üzere arada bir midem bulanıyo. birkaç gündür üst üstte idrar testi yaptım evde. ama hep tek çizgi. bugün dayanamyıp kan testi yaptırdım hcg 1.20 çıktı. negatif yazıyo. ama bazı sitelerde 1 in üzerinde olduğu zaman hamilelik başlangıcı olabilir diyo. adet olmama daha 6 gün var. çok erken davrandım sanırım. ama mide bulantısı beni heyecanladırdı. sizce 1.20 ?
5 e kadar hamılelık yok ,,,kı muhtemelen gebe degılsın,,,ama sonucta daha ılk ayınız ,,
evet ilk ay ama ayda 1 yada 2 kere birlikte olabiliyoruz. eşim şehir dışında çalışıyo. bazı sitelerde 1 üzeri yükselebilir diye okudum. sevinmiştim. yada ben çok erken davrandım test için. daha 11 gün önce birlikte olduk sonuçta
merhaba
eşimle en son 11 gün önce birlikte olduk. o şehir dışı çalışıyo. bir araya gelmemiz zor oluyor. bu ay korunmadan birlikte olduk.daha 11 gün öbce birlikte olmamıza rağmen bu aralar özellikle sabahları olmak üzere arada bir midem bulanıyo. birkaç gündür üst üstte idrar testi yaptım evde. ama hep tek çizgi. bugün dayanamyıp kan testi yaptırdım hcg 1.20 çıktı. negatif yazıyo. ama bazı sitelerde 1 in üzerinde olduğu zaman hamilelik başlangıcı olabilir diyo. adet olmama daha 6 gün var. çok erken davrandım sanırım. ama mide bulantısı beni heyecanladırdı. sizce 1.20 ?
bazen doktorlar 20 ye bile şüpheli bakıyo canım benim 99 olmasına rağmen tekrarını istediler.onun gebelik olduğunu sanmıyorum.düşük çünkü.istiyormuydunuz çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?