- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.521
Günaydin canooooo
nasilsin?
ya ben sabah sabah bak yine biraz hüzünlendim be angelim
icim gidiyor biliyormusun,yani bu ufak anlarda olsa hüzün kapliyor icimi,
ah be canim bi gelse yavrum
arkadaşlar iyi pazarlar
hamile olduğumu düşünürken az önce birden adet oldum. yada bi kanama işte. hemde hiç adet belirtisi olmadan. vede daha normal adetime 1 hafta varken. bu ne anlama geliyor. ağlamaktan gözlerim yandı yarım saattir
iyi diyelim iyi olsun be alaman çükületam...çok canım sıkılıyor...etrafımda bir arkadaşım yokki şöyle gel az dolanalım yada gel bir şeyler içelim diyim...eşimde bugun arkadaşlarıyla gezmeye gitti...ne zamandır evdeyim patlıyorum...bana birde diyorki kendine plan yap aklım sende kalmasın...sap gibi neyin planını yapıcam ...pazar günü...tek başıma mı dolanayım...valla çok kırgınım eşime...onun demesi lazımdı sen nezamandır evdesin gel birşeyler yapalım...kendimede kızıyorum ya o ayrı...
adet olmuş olabilirsin...test yaptınmı?
Canim ya benimde etrafimda yok öyle dertlesecek biri
hem yenide tasindik buraya
eeee dedigin gibi yalnizda pek olmuyor yaaa
anam arkadaslarindan evlisi yok mu eslerde tanissa?
belki kafa dengin olur:26:
valla bu vucudun napacağı belli olmaz...benimde geçen ay 1.20 çıkmıştı adet oldum...bekle adet kesilirse hamile olabilirsin..
birkaç gün önce kan testi yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı. ama doktor 10 gün önce yaptırmanın anlamı yok adetine 1-2 kala yada gecince yaptır tekrar demişti. adetime daha 1 hafta var. yarım saat önce birden bire adet oldum. yada bi kanama işte anlamadım. ben hep geç olurdum. 35-40 günde. daha diğeri biteli 20 gün olmuştu. ben hamile olabileceğimi düşünüyodum. anlam veremedim. yani bi yerleşme kanaması falan olabilirmi?
valla bu vucudun napacağı belli olmaz...benimde geçen ay 1.20 çıkmıştı adet oldum...bekle adet kesilirse hamile olabilirsin..
gerçi ben ilk hamileleğimdede böyle adet olmuştum. hiç hamile olduğumu düşünmüyodum çünkü doğum kontrol ilaçı kullanıyodum. 2. ay adet olmayınca test yaptım ve 9 haftalık hamile çıktım. hemde ilaç kullanmama rağmen. ama ilaç kullandığım için aldırmak zorunda kaldım ne yazıkki. belki benim bünyem böyledir. belki yine üstüne oldum. ilkinde olduğu gibi.
benim arkadaşlarım hep bekar...evli yok..hem evli olsa ne yazar pazar günü millet kocasıyla ..valla sıkıntıdan kahvaltı bile yapmadım...su ve sigara...adet olduğum vede o kadar hormon ilacını boşuna içtiğim içinde sinirim çok bozuk...
Kıyamam sana... Hafta sonu hakkın tabii ki eşinle bı yerlere gitmek ona da kızma ama haftaya da birlikte çıkarsınız .. Benim esim arkadaşları ile bı yere gittiğinde ben de evde bunalıyorum ama bilerek şikayet etmiyom sonrasında haksızlık ettigini düşünüp bu sefer birlikte bu seyler yapıyoruz
Ya da geldiginde cok sevgi dolu ol canım cok bunaldım filan de keske birlikte gitseydik de benim hayatımda senden başka arkadasım yok de
onunda bu aralar ailesiyle çok sıkıntısı var birşey diyemiyorumda..ama bende bunaldım yani...haftaya inşallah birşeyler yaparız ...çünkü ben kaç gündür evdeyim tek başıma...hani depresyona girdim giricem gibi...canım dışarıda çıkmak istemiyor...tek başıma napıcam diye..aklı bende kalmış sürekli mesaj yazıyor dışarı çık birşeyler yap diye ama ben tek başıma napıyım dışarda...dolaş dolaş sap gibi geri gel...napıyorsun sen peki evde sıkılınca..
Bi kizim var 5,5 yasinda cok bunalmaya zaman olmuyo ama cocuk yokken , tv aliskanligim yok zaten ama internetten bebek patigi örmeyi öğrenmiştim bütün hamile arkadaslarıma patik oruyordum
Koca bı valiz ip almıştım kendime süsler boncuklar yüzlerce patik ordum artık patik hediye edeceğim kimse kalmamıştı kermeslere Camii'lere goturuyordum bırakıyordum
Tesbih zikir kitap ne olursa bır ara öyle ki okumadığım best seller kalmamıştı kitaplığımin resmini çeksem yer yok İnan ki :))
İnsan ne yapacagını şaşırıyor gercekten
napalım kuzu cips sigara su sodakizlar napiyonuz
ben hala isten dolayi stres yasiyorum
eee birde gelmeyen bebek her ne kadar aklima takmamaya calissamda
napalım kuzu cips sigara su sodane varya deviriyorum...
leeeeen beyazlım nerelere bakıyorsun söle bende bakıyım
ben beklemeyi geçtim...o kadar hormon hapı içtim..bu ay boşu boşuna geçtiya ona çok sinirliyim...eşime dün dedim içmicem artık o ilaçları...doğru düzgün ekşın olmadan çocuk gelirmi...ben sürekli bu hormon haplarını içemem dedim bünyemi etkiliyor ya..eşimin aileside hasta onların yanında benim hasta olmaya hakkımda yok...birde benlemi uğraşsın...az ic kizsigarayi
ama biliyormusun bu beklemek sahiden var ya
dolaniyom öyle bebemmmmmmmmm
bir arkadas her yere girip topigine cagiriyo onun pesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?