kendini bu ay hamile sananlar buraya

Günaydin canooooo

nasilsin?

ya ben sabah sabah bak yine biraz hüzünlendim be angelim

icim gidiyor biliyormusun,yani bu ufak anlarda olsa hüzün kapliyor icimi,

ah be canim bi gelse yavrum

iyi diyelim iyi olsun be alaman çükületam...çok canım sıkılıyor...etrafımda bir arkadaşım yokki şöyle gel az dolanalım yada gel bir şeyler içelim diyim...eşimde bugun arkadaşlarıyla gezmeye gitti...ne zamandır evdeyim patlıyorum...bana birde diyorki kendine plan yap aklım sende kalmasın...sap gibi neyin planını yapıcam ...pazar günü...tek başıma mı dolanayım...valla çok kırgınım eşime...onun demesi lazımdı sen nezamandır evdesin gel birşeyler yapalım...kendimede kızıyorum ya o ayrı...

arkadaşlar iyi pazarlar

hamile olduğumu düşünürken az önce birden adet oldum. yada bi kanama işte. hemde hiç adet belirtisi olmadan. vede daha normal adetime 1 hafta varken. bu ne anlama geliyor. ağlamaktan gözlerim yandı yarım saattir

Canim ya benimde etrafimda yok öyle dertlesecek biri

hem yenide tasindik buraya

eeee dedigin gibi yalnizda pek olmuyor yaaa

anam arkadaslarindan evlisi yok mu eslerde tanissa?

belki kafa dengin olur:26:

adet olmuş olabilirsin...test yaptınmı?

birkaç gün önce kan testi yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı. ama doktor 10 gün önce yaptırmanın anlamı yok adetine 1-2 kala yada gecince yaptır tekrar demişti. adetime daha 1 hafta var. yarım saat önce birden bire adet oldum. yada bi kanama işte anlamadım. ben hep geç olurdum. 35-40 günde. daha diğeri biteli 20 gün olmuştu. ben hamile olabileceğimi düşünüyodum. anlam veremedim. yani bi yerleşme kanaması falan olabilirmi?

Canim ya benimde etrafimda yok öyle dertlesecek biri

hem yenide tasindik buraya

eeee dedigin gibi yalnizda pek olmuyor yaaa

anam arkadaslarindan evlisi yok mu eslerde tanissa?

belki kafa dengin olur:26:

benim arkadaşlarım hep bekar...evli yok..hem evli olsa ne yazar pazar günü millet kocasıyla ..valla sıkıntıdan kahvaltı bile yapmadım...su ve sigara...adet olduğum vede o kadar hormon ilacını boşuna içtiğim içinde sinirim çok bozuk...

valla bu vucudun napacağı belli olmaz...benimde geçen ay 1.20 çıkmıştı adet oldum...bekle adet kesilirse hamile olabilirsin..

valla bu vucudun napacağı belli olmaz...benimde geçen ay 1.20 çıkmıştı adet oldum...bekle adet kesilirse hamile olabilirsin..

gerçi ben ilk hamileleğimdede böyle adet olmuştum. hiç hamile olduğumu düşünmüyodum çünkü doğum kontrol ilaçı kullanıyodum. 2. ay adet olmayınca test yaptım ve 9 haftalık hamile çıktım. hemde ilaç kullanmama rağmen. ama ilaç kullandığım için aldırmak zorunda kaldım ne yazıkki. belki benim bünyem böyledir. belki yine üstüne oldum. ilkinde olduğu gibi.

ozaman onu sen daha iyi bilirsin canım...sen ozaman bir dahaki ayı bekle..ben ne dersem yanlış olur...

Kıyamam sana... Hafta sonu hakkın tabii ki eşinle bı yerlere gitmek ona da kızma ama haftaya da birlikte çıkarsınız .. Benim esim arkadaşları ile bı yere gittiğinde ben de evde bunalıyorum ama bilerek şikayet etmiyom sonrasında haksızlık ettigini düşünüp bu sefer birlikte bu seyler yapıyoruz

Ya da geldiginde cok sevgi dolu ol canım cok bunaldım filan de keske birlikte gitseydik de benim hayatımda senden başka arkadasım yok de

onunda bu aralar ailesiyle çok sıkıntısı var birşey diyemiyorumda..ama bende bunaldım yani...haftaya inşallah birşeyler yaparız ...çünkü ben kaç gündür evdeyim tek başıma...hani depresyona girdim giricem gibi...canım dışarıda çıkmak istemiyor...tek başıma napıcam diye..aklı bende kalmış sürekli mesaj yazıyor dışarı çık birşeyler yap diye ama ben tek başıma napıyım dışarda...dolaş dolaş sap gibi geri gel...napıyorsun sen peki evde sıkılınca..

Bi kizim var 5,5 yasinda cok bunalmaya zaman olmuyo ama cocuk yokken , tv aliskanligim yok zaten ama internetten bebek patigi örmeyi öğrenmiştim bütün hamile arkadaslarıma patik oruyordum

Koca bı valiz ip almıştım kendime süsler boncuklar yüzlerce patik ordum artık patik hediye edeceğim kimse kalmamıştı kermeslere Camii'lere goturuyordum bırakıyordum

Tesbih zikir kitap ne olursa bır ara öyle ki okumadığım best seller kalmamıştı kitaplığımin resmini çeksem yer yok İnan ki :))

İnsan ne yapacagını şaşırıyor gercekten

Son düzenleme:

bende kitap okumaya başladım site beni hemen atıyor az girmeyince

az ic kiz sigarayi

ama biliyormusun bu beklemek sahiden var ya

dolaniyom öyle bebemmmmmmmmm

bir arkadas her yere girip topigine cagiriyo onun pesindeyim
ben beklemeyi geçtim...o kadar hormon hapı içtim..bu ay boşu boşuna geçtiya ona çok sinirliyim...eşime dün dedim içmicem artık o ilaçları...doğru düzgün ekşın olmadan çocuk gelirmi...ben sürekli bu hormon haplarını içemem dedim bünyemi etkiliyor ya..eşimin aileside hasta onların yanında benim hasta olmaya hakkımda yok...birde benlemi uğraşsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…