kendini bu ay hamile sananlar buraya

kuzularrrr kocıssss yanımda uyukluyo yazıkkkk yatırım daha gıremem heralde yarında
pzt gorusurusss inşallah öpüuyorum hepınızıııı

o zaman üzme kendini canim gobekten bakti ise gorememis olabilir ... Rabbim bu haftayi sakin gecirmeyi nasip etsin insaAllah cuma gunu guzel haberlerini okuyacagiz

inşallah canım ya aslında hem tedirgin gibiyim hemde sakin arada kaldım inşallah iyi geçer herşey yolundadır insan korkuyo gözünden bile sakındığı için normal herhalde bu kadar panik yapmak.

o zaman üzme kendini canim gobekten bakti ise gorememis olabilir ... Rabbim bu haftayi sakin gecirmeyi nasip etsin insaAllah cuma gunu guzel haberlerini okuyacagiz

belkide de geç döllenme olmuştur ve küçüktür bebişim ama ben cumaya kadar nasıl beklerim rabbim sabırlar versin aminn.

mrhb arkadaşlar.benim adetime 10 gün var ama hamilelik belirtilerinden bi kaçı var.göğüslerde hassasiyet hafif ara ara ama hergün kasıklarda ağrı bi defa filanda kokuya karşı mide bulantısı oldu...biraz da olsa yaklaşmışmıyımdır hamileliğe....tşklr

insaAllah bakarsin bu ay senin de guzel haberlerini okuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…