- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.481
ayyyyyy ayayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy hadi bakalımmm inşalahhh derimmm ve inşallahhhh hamişsindirrr süper süper belirtiler aynen devam bulantı ya
bende de tık yok adet belirtisi bile yokkk hahahaaaa
bebeğimmm benim bilemessinki mesela ablamdada vardı küçük bi kist ona doktor hamile kalınca gider dedi ve hamile kaldı bence umutsuzluğa kapılma bence mesela bende hamile değilim adet olucammm ama genede umut fakirin ekmeği diyorummm :) 11 hazirana kadar kırmmızılar gelne kadar bu heyecanlı bekleyişi sürdürcemm ama sadece sizler ve benim aramdaama tamamda tek umutsuzluga kapıldıgım durum kıstımın olması ve kıstın betahcg degerını attırabılıyo olması ,,,kanamayı sorun etmıom cunku babannem 5 cocuga hamıleyken 9 ay boyunca adet olmaya devam etmıs mıktar azalmıs ama adet olmus yınede,,,
ya bıse sorcam tmm sacma gelebılır ama cv verın ya ben her seye cvp verıom:))))))
sımdık carsamba test yaptırdım kan testı 8.75 cıkdı doktor kesın hamıle denmez dedı ama yokda denmez dedı,,sımdık benım cıkolata kıstı de var o yukseltmıs olabılır dedı ,,ama gecen ay 1 hafta bu ayda 5 gun varken adetıme adet oldum ılk ıkı gun lekelendım sonrakı ucuncu ve dorduncu gun yogun kanama bugunde cok az kanama oldum,,
dıceksınız soru nerde sımdık deger bıraz yuksek cıkdı ya 1hafta sonra yenılıcem testı ama benım sag kasıkda dun olmayan sancım var bıde sabah baya bı bulantım oldu sımdık ne dersınız bu duruma:)))
ya zaten herzmana herkesde aynı belırtı olcak dıe bıse yokkı benım bı ablam dokuz ay boyunca hıc ogurmedı bıle olmadı bulantısı ama ben ılk uc ay klozetle kanka olduydum o bırazda kısının bunyesıyle alakalı benım mıde fazlaca hasssastır ,,
bebeğimmm benim bilemessinki mesela ablamdada vardı küçük bi kist ona doktor hamile kalınca gider dedi ve hamile kaldı bence umutsuzluğa kapılma bence mesela bende hamile değilim adet olucammm ama genede umut fakirin ekmeği diyorummm :) 11 hazirana kadar kırmmızılar gelne kadar bu heyecanlı bekleyişi sürdürcemm ama sadece sizler ve benim aramda
cikolata kisti ile yumurtalik kisti arasinda ne gibi farklar var bilmiyorum ama kistlerde 3 ve 4 . gunlerde yogun kanama kistin patlamis olabilecegine isaret edebiliyor belki gecen ay kist patlamis olabilir (insaAllah) bu ay da belki gebelik vardir Rabbim gonlune gore versin canim
ya orası oyle ama ne bılım ya carsamba test yapcam ya boyle sardı etrafımı sorular umutsuzlar,,
ee sende hıc bıse yok mu ne bılım agzında camur tadı ,,kasık sancısı,,paslı demır yalamıs gıbı bı acayıp tat ( sankı hayatımızda hıc paslı demırın tadına baktıkda ):)))
ya zaten kocam bılmıo bıle test yaptırdıgımı ,,anneme de demedım burayla paylasdım sadece sımdık kımsenın var mı yokmu bakıslarıyla sozlerıyle ugrasamıcam kocam olsada,,,
doğru diyosunn bitanesiii garip olan benim hepgöğüs şişer acırdı ne bilim ağrım olurdu şimdi hiç bişe yok sadece sivilce oldu bi kaç tane garipsedimm herhal bebeğe öle bağlandımki ağrımı duymuyorumm
aynen öle bebeğimm olana kadar çıttt halinde kalalımmm :) bence umudunu yitirme belli olmazzzve inşallllllllllahhhhhhhhhhhh hamişsindir tatlımm bu arada evet yaaaaaaaaa hangimiz tattıkki demir heheee ama ağzımdaa çamur tadı olduuu
hehee bendensin kuzum sende benimde garipleşti ah bebişlerimiz ne hale soktunuzzz bizleri hele bi gelinde öpücüklere boğacaz siziya zaten normalde adetten 5 gun falan once benım goguslerım yanmaya baslar sıser dusun sudyensız dus alamam o derecede adet oluncada gecer acısı,,ama son ıkı aydır hıcc agrı yok acı yok sısme yok bı garıp durum,,kocamda dıo ya sen adet olmadan once esıp gurlerdın bı heyheylı oluyodun nıe olmadın bu ay gayet sakınsın dıo dedım ne bılım galıba dedım vucudum alısdı artık adet olmaya :))))
sorma ya boyle benzetmeler yapıoz bazende guluom gecen baya hasta olduydum grıp falan ama heryerım agrıo doktora gıttım doktor nası bı agrın var dedı kasların mı agrıyo bendekı anlatım " ya hocam sankı kopekler etlerımı cıgnıo " :)))) doktor bakdı basladı gulmeye ama nası guluo deım hocam sacma oldu galıba hayır dedı cok ıyı anlattın :))
canım bexnce hamile kalabilrsinn çünkü yumurtlama tarihlerinde yapınca ihtimal yükseliyor onun dışındaki günlerdeki birlikteliklerdede var ihtimalarkadaşlar iyi akşamlar
adete 1 hafta kala olan birlikteliğin bebek için olumlu bi durumu olurmu. yani hamile kalma ihtimalim düşükmü olur. adete 1 hafta var. eşim şehir dışında çalıştığından sürekli birarada olamıyoruz. ben anne olmayı çok istiyorum
yarin zeyno nun sirasi yasin icin
canım bexnce hamile kalabilrsinn çünkü yumurtlama tarihlerinde yapınca ihtimal yükseliyor onun dışındaki günlerdeki birlikteliklerdede var ihtimalinşallahhh kalırsınn hamiş tatlımm kızlar ben kaçar eşim çağrıyorrr öptümmm seviyorum hepiniziii
teşekkür ederim. inşallah
bu günler yumurtlama günlerimmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?