- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.541
ben beklemeyi geçtim...o kadar hormon hapı içtim..bu ay boşu boşuna geçtiya ona çok sinirliyim...eşime dün dedim içmicem artık o ilaçları...doğru düzgün ekşın olmadan çocuk gelirmi...ben sürekli bu hormon haplarını içemem dedim bünyemi etkiliyor ya..eşimin aileside hasta onların yanında benim hasta olmaya hakkımda yok...birde benlemi uğraşsın...
kuzum bende kiziyom yaaaa bir günü degerlendiremzsek birsey girdi diye araya
ama yapacak bisey yok.aman aman sen kendine iyi bak bosver onlari emi
sen esinle mutlu ol yeter
melegimmmmmmmmmmm yola devam edecez kiz burda hep beraber ve yakin zamanda Allahin izniyle güzel seyler yazacagiz,hemde cok güzel seyler
inşallah mutlu olucaz canım benim...şekercim kuzuuuuuuuuuuuuummmmhea bu çocuk uyumuyo lan diye şikayet edermiyiz dersin
inşallah mutlu olucaz canım benim...şekercim kuzuuuuuuuuuuuuummmmhea bu çocuk uyumuyo lan diye şikayet edermiyiz dersin
Yok yok etmezsiniz ... Herkes bı gebe kalsın artık hamileyiz topic i açarız sonra artık doğurduk sonra artık cocuk buyutuyoz yazar da yazariz
slmlar aranıza yeni katıldım adetime 2 gün kala test yaptım 2.çizgi digerine göre daha silik ama uzaktan bile belli pembe renk.daha önce hamilelik yasamadgm için tecrübelerini bekliyorum.buarada testi yapalı 2 gün geçti hala adet olmadım:18:
slmlar aranıza yeni katıldım adetime 2 gün kala test yaptım 2.çizgi digerine göre daha silik ama uzaktan bile belli pembe renk.daha önce hamilelik yasamadgm için tecrübelerini bekliyorum.buarada testi yapalı 2 gün geçti hala adet olmadım:18:
kan testi yaptirmaktan baska care yok canim emin olmak icin. yarin sabah gidersen, oglene kadar ogrenmis olursun ama cok buyuk ihtimal hamilesin, tebrikler...
Hayirlisi olsun yani bugün adet olmaliydin degil mi?
O zaman yarin bir kan testi yaptirabilirsin veya daha emin olmak istersen eger bekle o zaman 3-4 gün daha
allah isteyen herkese bebek nasip etsin insallah ama ben istemekle istememek arasındayım durumum farklı
Kızlar bende kendimi hamile sanıyorum. sabah mide bulantım vardı kalktığımda da baş dönmesi yaptı bir saat falan sonra düzelti akıntım falan da var ama bilemiyorum. BAT trarihime daha 4 gün var talil yaptırmak istiyorum ama her seferinde çok aceleci davrandığım için hep son anda vazgeçiyorum. Ama içimde bir his war hamilesin diyor. Rüyamda da böcek gördüm oda müjde anlamına geliyormuş. Hepsi üst üste geldi anlayacağınız bende kendimi hamile sanalardanım :)
hayrola anlatmak istersen
Kızlar bende kendimi hamile sanıyorum. sabah mide bulantım vardı kalktığımda da baş dönmesi yaptı bir saat falan sonra düzelti akıntım falan da var ama bilemiyorum. BAT trarihime daha 4 gün var talil yaptırmak istiyorum ama her seferinde çok aceleci davrandığım için hep son anda vazgeçiyorum. Ama içimde bir his war hamilesin diyor. Rüyamda da böcek gördüm oda müjde anlamına geliyormuş. Hepsi üst üste geldi anlayacağınız bende kendimi hamile sanalardanım :)
canım ben ara ara depresyon tedavisi antidepresan kullanıyorum.bugüne kadar 2,3 kere yasadm.suandada 20 mg lık ilacımı 5 mg ye indirdik 15 gün daha içip tamamen bırakıcam ama hamileysem ya ilacın zararı olur mu yada gebelikte tekrar depresyon geçirirmiyim diye korkuyorum cünkü ilaç içmeden iyileşmiyorum bu yüzden istemekle istememek arasındayım
evde test falan yaptınmı?bende rüyamda hep erkek cocugu görüyorum kaç gündür annemde görmüş ama bilemiyo insan işte en kesin olanı kan tahlili inş hamilesindr
Canim sakin korkma sende ögrendigin zaman hamile oldugunu yavasca doktor kontrolinde birakirsin..
cünkü bu antidepresanlar malesef ayni gün birakilinca vücut nasil deniyor türkce bilmiyorum ama ani birakmadan kaynaklanan yan etkiler yasiyor,
kendimden biliyorum,bende depresyon hastasiyidim/hastasiyim
ama bence korkmamaya calis canim ben aksine diyorum asil ilacim yavrum olur
canım idrar da baktım ama bir iki gün oluyor bakalı negatif çıktı moralim bozuldu kanda baktıracaktım dün ben bir hastanede çalışıyorum kızlar yaptırmadı bekle acele etme die içimdeki his de hamilesin dio ama bilemiyorum
cok sagol rahatladım biraz vallahi.sende mi ilaç tedavisi gördün bırakmak zor oluyor malesef bu tip ilaçları . canım allah herkese önce saglık sonra hayırlı saglıklı bebek nasip etsin insallah:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?