kendini bu ay hamile sananlar buraya

kuzum bende kiziyom yaaaa bir günü degerlendiremzsek birsey girdi diye araya

ama yapacak bisey yok.aman aman sen kendine iyi bak bosver onlari emi

sen esinle mutlu ol yeter

melegimmmmmmmmmmm yola devam edecez kiz burda hep beraber ve yakin zamanda Allahin izniyle güzel seyler yazacagiz,hemde cok güzel seyler

inşallah mutlu olucaz canım benim...şekercim kuzuuuuuuuuuuuuummmm hea bu çocuk uyumuyo lan diye şikayet edermiyiz dersin

inşallah mutlu olucaz canım benim...şekercim kuzuuuuuuuuuuuuummmm hea bu çocuk uyumuyo lan diye şikayet edermiyiz dersin

Yok yok etmezsiniz ... Herkes bı gebe kalsın artık hamileyiz topic i açarız sonra artık doğurduk sonra artık cocuk buyutuyoz yazar da yazariz

evet evet desekte tavsiyeler almak icin deriz nasil yapsam nasil etsem

ayyyy ya ben mi anne olacagim

hayal gibi bisey

slmlar aranıza yeni katıldım adetime 2 gün kala test yaptım 2.çizgi digerine göre daha silik ama uzaktan bile belli pembe renk.daha önce hamilelik yasamadgm için tecrübelerini bekliyorum.buarada testi yapalı 2 gün geçti hala adet olmadım:18:

kan testi yaptirmaktan baska care yok canim emin olmak icin. yarin sabah gidersen, oglene kadar ogrenmis olursun ama cok buyuk ihtimal hamilesin, tebrikler...

Hayirlisi olsun yani bugün adet olmaliydin degil mi?

O zaman yarin bir kan testi yaptirabilirsin veya daha emin olmak istersen eger bekle o zaman 3-4 gün daha

Hayirlisi olsun yani bugün adet olmaliydin degil mi?

O zaman yarin bir kan testi yaptirabilirsin veya daha emin olmak istersen eger bekle o zaman 3-4 gün daha

evet bugün olmalıydım hala bişi yok hafif bir kasık ağrısı var okadar.28 günde bir oluyorum ve hiç şaşmaz adet tarihim aynı gün sabah olurdum hemen

Kızlar bende kendimi hamile sanıyorum. sabah mide bulantım vardı kalktığımda da baş dönmesi yaptı bir saat falan sonra düzelti akıntım falan da var ama bilemiyorum. BAT trarihime daha 4 gün var talil yaptırmak istiyorum ama her seferinde çok aceleci davrandığım için hep son anda vazgeçiyorum. Ama içimde bir his war hamilesin diyor. Rüyamda da böcek gördüm oda müjde anlamına geliyormuş. Hepsi üst üste geldi anlayacağınız bende kendimi hamile sanalardanım :)

Eeeeeeeeeeeeeee aramiza hosgeldin o zaman

ki Insallah bizden degilsindir ve sahiden

ama dur hele 4 gün gecer hemencecik!!

sabir et bence

o zaman bir idrar testi yaparsin adet gelmezse

hayrola anlatmak istersen

canım ben ara ara depresyon tedavisi antidepresan kullanıyorum.bugüne kadar 2,3 kere yasadm.suandada 20 mg lık ilacımı 5 mg ye indirdik 15 gün daha içip tamamen bırakıcam ama hamileysem ya ilacın zararı olur mu yada gebelikte tekrar depresyon geçirirmiyim diye korkuyorum cünkü ilaç içmeden iyileşmiyorum bu yüzden istemekle istememek arasındayım

evde test falan yaptınmı?bende rüyamda hep erkek cocugu görüyorum kaç gündür annemde görmüş ama bilemiyo insan işte en kesin olanı kan tahlili inş hamilesindr

Canim sakin korkma sende ögrendigin zaman hamile oldugunu yavasca doktor kontrolinde birakirsin..

cünkü bu antidepresanlar malesef ayni gün birakilinca vücut nasil deniyor türkce bilmiyorum ama ani birakmadan kaynaklanan yan etkiler yasiyor,

kendimden biliyorum,bende depresyon hastasiyidim/hastasiyim

ama bence korkmamaya calis canim ben aksine diyorum asil ilacim yavrum olur

evde test falan yaptınmı?bende rüyamda hep erkek cocugu görüyorum kaç gündür annemde görmüş ama bilemiyo insan işte en kesin olanı kan tahlili inş hamilesindr

canım idrar da baktım ama bir iki gün oluyor bakalı negatif çıktı moralim bozuldu kanda baktıracaktım dün ben bir hastanede çalışıyorum kızlar yaptırmadı bekle acele etme die içimdeki his de hamilesin dio ama bilemiyorum

cok sagol rahatladım biraz vallahi.sende mi ilaç tedavisi gördün bırakmak zor oluyor malesef bu tip ilaçları . canım allah herkese önce saglık sonra hayırlı saglıklı bebek nasip etsin insallah:26::26:

google da idrarda gebelik testi diye yazarsan bazı gebelerin evde yapılan testte gebeliği cıkmadıgı yazıyor okuyabilirsin canım en mantıklısı kan testi yaptırman cünkü evde yapılanlar yanlıs cıkabliyo bende evde yaptım 2.czgi silik ve pembe cıktı ama yinede güvenemiyorum bi kaç gün sonra adet olmazsam kan testi yaptırcam

cok sagol rahatladım biraz vallahi.sende mi ilaç tedavisi gördün bırakmak zor oluyor malesef bu tip ilaçları . canım allah herkese önce saglık sonra hayırlı saglıklı bebek nasip etsin insallah:26::26:

Evet canim,aaaah ah yok mu bu depresyon

sahiden cok kötü birsey Allah kimsenin basina vermesin.

Amin canim önce saglik evet sonra hersey olur

üzmemeye calis kendini yalniz degilsin

ugra buraya canin istedigi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…