- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.581
GÜNAYDIN KIZLARRRR.....
moralim çok bozuk dün akşamdan beri. dün baya bir yol yürüdük arkadaşlarda gezdik akşam eve geldiğimde çamaşırımda lekelenme vardı adet oluıyorum sandım sabaha kadar 100 sefer gittim tuvalete ama ne gelen var ne bişi acayipde bir bel ağrım war normal de bende bel fıtığı var onun ağrısı gibi ama bilemiyorum hamileyken bel ağrısı oluyormuş yaaa o hamileliğin hangi evresinde oluyor. Ayrıca bende çok fazla baş dönmesi de var bat tarihimde 14 haziran. Çok fazlada idrara çıkma var bakalım ne olacak. listeye beni de alın :)
çok telaş yapma canım.normaldir onlar ilk zamanlar olur mide bulantısı korkma allah korusun bebeğe birşey olsa bunu hissedersin kan falan gelir.
idrara sık çıkma hamilelikte ilk aylarda pek görülmez canım.ama bel ağrısı adet dönemindeyken çok hat safhalara çıkıyo kasıklarda batmada en önemli belirtilerden biri.ben öyle anlamıştım hamile olabileceğimi.idrarda bi bak istersen belki silikte olsa çıkar ama hiç çıkmazsa ümidini kaybetme adet tarihine var çünkü daha.sabah idrarı ile yap yada 4 saat tut öyle dene
annemde öle diyo ama ne bilim işte 10 temmuzda randevum var beklesemmi diyorum ozamana kadar cinsiyetide belli olucak hem o tarihte çok heycanlı ya :))))))
burdayımmm bitanemmm :) ama 15 dakkaya çıkıcam işler var anneme gidicem temizliğe yardıma akşamada kayınvalidemlere gidicez sanırımm :) baya yoğunumm yinee yarınada misafirler var onlar içinde hazırlık yapıcammm :))gunaydin kizlar nabersiniz ben bugun dun ve bugunun yasinini okucam insallah dun evde degildim zaten buralarda sakin misyoncamelden haberi olan varmiii kizlarr
kızlar bu ay ben daha ümitliyim sanki göğüslerim ağzıma gircek nerdeyse kocaman oldulardokunamıyorum uçları kahverengi oldu damarlar çıktı ayaklarımı uzatıp yatamıorum karnımda acayip bi gerginlik var kedi gibi kıvrılıp yatıorum hadi inş bu ay tuttu galiba ama sabredicem 19'una kadar yapmıycam test falan
bende ise hiç bir belirti yokkk kırmızılarda yok belirtide yok anlamadımm yaaaaa adet belirtim bile yok :44:
kasıklarımda sızlama var zaten akşam eşim bacağını kasıklarımın üzerine attı ona bile sızlamaya başladı hemen bilemiyorum walla şuan otururken bile başımı oynattığım an dönmeye başlıyor çok acayip bir duygu. Dün gece kan gelince baya ümidimi yitirmiştim ama bugun hala birşey gelmedi :) hastanede çalışıyorum ama her ay kan tahlili yapmaktan utanıyorum artık :) azıcık gaza gelmem lazım yaptırmam için :)
harika olurrrr :))kızlar günde 30 dk yürüme yada mecburi hareket kampanyası başlatalımmı...havalar güzel...ne dersiniz...hemde sağlıklı olur..
eklendi
eklendi
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH
[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)
[/TD]
[TD]DURUMU
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca
[/TD]
[TD]31 Mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi
[/TD]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies
[/TD]
[TD]2 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut
[/TD]
[TD]4 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87
[/TD]
[TD]5 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan
[/TD]
[TD]6 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
[/TD]
[TD]7 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali
[/TD]
[TD]8 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera
[/TD]
[TD]9 Haziran
[/TD]
[TD]Zülfiye
[/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum
[/TD]
[TD]10 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
[/TD]
[TD]11 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34
[/TD]
[TD]12 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt
[/TD]
[TD]13 Haziran
[/TD]
[TD]Hande
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885
[/TD]
[TD]14 Haziran
[/TD]
[TD]Hatice
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel
[/TD]
[TD]15 Haziran
[/TD]
[TD]Meltem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım
[/TD]
[TD]16 Haziran
[/TD]
[TD]Nurçin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk
[/TD]
[TD]17 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55
[/TD]
[TD]1 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1
[/TD]
[TD]19 Haziran
[/TD]
[TD]Ayşegül
[/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807
[/TD]
[TD]20 Haziran
[/TD]
[TD]Eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm
[/TD]
[TD]21 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora
[/TD]
[TD]22 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]23 Haziran
[/TD]
[TD]Fatma
[/TD]
[TD]hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü
[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD]Gamze
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği
[/TD]
[TD]11 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü
[/TD]
[TD]12 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
[/TD]
[TD]12 Haziran
14 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan
[/TD]
[TD]17 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807
[/TD]
[TD]19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
beyazlim
[/TD]
[TD]19 Haziran
20-22 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk
[/TD]
[TD]12-15 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bir fincan şekersiz sütsüz nascafe içiyorummm...sonra 30 dk yürüyüşüme başlıyorum...hergün bunu yapabilirsem bacaklarım taş gibi olurhadi imrenin gaza gelin gaza getirin looo
gerçekten mükemmel birşey ben daha göremedim bebişimi cuma görürüm inşallah :) bekle canım o zamana kadar telaş yapma hayırlısıyla gayet iyidir bebişko :)
gunaydin kizlar nabersiniz ben bugun dun ve bugunun yasinini okucam insallah dun evde degildim zaten buralarda sakin misyoncamelden haberi olan varmiii kizlarr
ah keşkem çalışmasamda bende yürüsem gün geçtikçe kilo alıorum hamileysem eğer ileriki aylarımı düşünemiorum yuvarlanırım artık
adet tarihim 11 haziran tatlımmmadet tarihin nezaman cnm?
valla kasları güçlendirmezsen doğumdan sonra o karın nasıl olur biliyormusun...pörsük pörsük...benim bir doktorum vardı eskiden jinekolog uzakta diye gidemiyorum ama...kadın illaaa spor yapacaksın...diyor başka birşey demiyor...fuzuli kilo almayacaksın...hele bir al çenesinden kurtulabilene aşkolsun...kaslar ne kadar sağlam olursa karnın okadar az çatlarmış...deriye yüklenme azalıyormuş...kas yapalım kas yapalımhauahua
yoncamel kıpraş hatun30 dakika zorunlu akşam yada sabah...eve gidince yap lilyum..bacağını açıp kapatsan bile kar kardır...
ah keşkem çalışmasamda bende yürüsem gün geçtikçe kilo alıorum hamileysem eğer ileriki aylarımı düşünemiorum yuvarlanırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?