kendini bu ay hamile sananlar buraya

baya bir gaza geldim walla şincik. Ne bileyim canım yaaa kendmi çok umutlandırmak istemiyorum. yaptrısam mı ne yapsam sonucu da 1,5 saate kadar yazarım size :)

amanın büyük gün desene hadi inşallah hamilesindir şekerim
aynennn bitanemmm :) eşimde dün sordu adet oldunmu diyee oda heyecanlıda belli etmiyo bakalım belki adet tarihimi yanlış hesaplamış olma ihtimaline karşı bi kaç gün daha beklicem ya bide ekşinlara devam etmek zararlı olmaz dimi bebek tutunmaya çalışırken yani hamile isem ve eeeee inşallahhhhhh hamişimdir ve hamişizdirrrrrrrrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnnnnn :))

hamişken hafiften mekik falan zarar verirmi yahu bnm en çok mekiğe ihtiyacım var

vallahi cnm Allah korusun herhangi bir risk durumu yoksa ekşinı öneriolar tabi anne mutlu olunca çocukta mutlu oluomuş

haddiiii hayırlısı inşallaaaaaaaaaaaahhhh

baya bir gaza geldim walla şincik. Ne bileyim canım yaaa kendmi çok umutlandırmak istemiyorum. Yaptrısam mı ne yapsam sonucu da 1,5 saate kadar yazarım size :)

yap ve mutlaka yaz bekliyoruz heyecanla.:)umutlanmak güzel şey sakın yılma umudunu kaybetme ben 17 ay sonra hamile kaldım ve her ay bi umudum vardı kırmızı kart yiyene kadar.sakın bozma moralini

yani benim şuanki durumum normal hayır bende mide bulantısı durdu die bebeğime allah korusun bişi oldu sanıyorum doktoru arayıp gidicektim ama annem ve kocam bişi olmıcanı sölüyolar.arasammı doktoru bilemedim

dimeh bendede dunden beri ayni sey var mide bulantim olmayinca bebege bisi oldu diye korkuyom bilerek ac kaliyom ki mide bulantisi olcak mi diye ama bizim bu bulantimiz hamilelige gore beslenmiyoz diyeydi son gunlerde onu duzeltince baya azaldi yok denecek kadar cunku bu sabah anladim kereta canavar gibi mahfetti bulantidan

vallahi cnm Allah korusun herhangi bir risk durumu yoksa ekşinı öneriolar tabi anne mutlu olunca çocukta mutlu oluomuş
heheheee çok doğru bi tespitti anne mutlu çocukta mutlu çok sağol tatlımm benimmm o zaman bi süre daha ekşina devammm eee kocamıda ihmal etmiyeyimmm
haddiiii hayırlısı inşallaaaaaaaaaaaahhhh

aminnnn canımmm benimmm hepimize hepimizin içinn aminnnnnnnnnn

kızlar benim çıkmam lazım annem bekliyor angel im aklımda sıkcam popoyu karın içeri çok seviyorummmm hepinizi canlar güzel hamişler ve bebekleri ve hamiş adayları hepiniz Allaha emanet olunnnnn öptümm kocamannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…