- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.601
allah hepimize hayırlısıyla saplıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aminnn canım benim inşallah.rabbim sen büyüksün meleklerimizi verdin onları koru aminn.
tamam bebekimmmmm benim annemlere birazdan yürüyerek gideceğimmmmm :)
tamam bitanesi harfiyen yapıcığımm bu dediklerini popo sıkı hatta kimsenin olmadığı yerde sık bırak sık bırakyürürken popitoyu sıkarak yürümeyi unutma...karnınıda sık...öyle yürü...bak ne oluyor sonra
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn yürekten kocamannnnnn aminnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnn canım benim kocamannn aminnnnnnnnayy canımm benim sağoll allahım isteyen herkese aratmadan tez zamanda versin inşallah.
bu arada yasinlerinizi okuyorum kızlar bazen yoğun olunca ya dedeme yada daha çok kocama okutuyorumaminnnnnnnn canım benim kocamannn aminnnnnnnn
adet tarihim 11 haziran tatlımmm
ben vereyim gazı veee yaptır mutlaka çünkü bunlar bir belirti ve gerçekten olup olmadığı bilmek içinde test yapman lazım bunda utanılacak birşey yokki allaha şükür evlisin kocan var bebek istemek gayet normal birşey yani.hem yap ki testi varsa bebiş ona göre haraket edersin dikkat edersin aldın mı gazı :d
aynennn bitanemmmamanın büyük gün desene hadi inşallah hamilesindir şekerim
valla kasları güçlendirmezsen doğumdan sonra o karın nasıl olur biliyormusun...pörsük pörsük...benim bir doktorum vardı eskiden jinekolog uzakta diye gidemiyorum ama...kadın illaaa spor yapacaksın...diyor başka birşey demiyor...fuzuli kilo almayacaksın...hele bir al çenesinden kurtulabilene aşkolsun...kaslar ne kadar sağlam olursa karnın okadar az çatlarmış...deriye yüklenme azalıyormuş...kas yapalım kas yapalımhauahua
yoncamel kıpraş hatun30 dakika zorunlu akşam yada sabah...eve gidince yap lilyum..bacağını açıp kapatsan bile kar kardır...
bence de yaptırrrr ama ilk önce bi idrar da dene bana da sanki hamilesin gibi geliyo inşallahhh hamişsindirr tatlımmmbaya bir gaza geldim walla şincik. Ne bileyim canım yaaa kendmi çok umutlandırmak istemiyorum. yaptrısam mı ne yapsam sonucu da 1,5 saate kadar yazarım size :)
hamişken hafiften mekik falan zarar verirmi yahu bnm en çok mekiğe ihtiyacım var
aynennn bitanemmm:) eşimde dün sordu adet oldunmu diyee oda heyecanlıda belli etmiyo bakalım belki adet tarihimi yanlış hesaplamış olma ihtimaline karşı bi kaç gün daha beklicem ya bide ekşinlara devam etmek zararlı olmaz dimi bebek tutunmaya çalışırken yani hamile isem ve eeeee inşallahhhhhh hamişimdir ve hamişizdirrrrrrrrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnnnnn :))
aynennn bitanemmm:) eşimde dün sordu adet oldunmu diyee oda heyecanlıda belli etmiyo bakalım belki adet tarihimi yanlış hesaplamış olma ihtimaline karşı bi kaç gün daha beklicem ya bide ekşinlara devam etmek zararlı olmaz dimi bebek tutunmaya çalışırken yani hamile isem ve eeeee inşallahhhhhh hamişimdir ve hamişizdirrrrrrrrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnnnnn :))
hamişken hafiften mekik falan zarar verirmi yahu bnm en çok mekiğe ihtiyacım var
baya bir gaza geldim walla şincik. Ne bileyim canım yaaa kendmi çok umutlandırmak istemiyorum. Yaptrısam mı ne yapsam sonucu da 1,5 saate kadar yazarım size :)
yani benim şuanki durumum normal hayır bende mide bulantısı durdu die bebeğime allah korusun bişi oldu sanıyorum doktoru arayıp gidicektim ama annem ve kocam bişi olmıcanı sölüyolar.arasammı doktoru bilemedim
heheheee çok doğru bi tespitti anne mutlu çocukta mutluvallahi cnm Allah korusun herhangi bir risk durumu yoksa ekşinı öneriolar tabi anne mutlu olunca çocukta mutlu oluomuş
haddiiii hayırlısı inşallaaaaaaaaaaaahhhh
bence de yaptırrrr ama ilk önce bi idrar da dene bana da sanki hamilesin gibi geliyo inşallahhh hamişsindirr tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?