- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.621
heheheee çok doğru bi tespitti anne mutlu çocukta mutluçok sağol tatlımm benimmm o zaman bi süre daha ekşina devammm eee kocamıda ihmal etmiyeyimmm
aminnnn canımmm benimmm hepimize hepimizin içinn aminnnnnnnnnn
kızlar benim çıkmam lazım annem bekliyor angel im aklımda sıkcam popoyu karın içeriçok seviyorummmm hepinizi canlar güzel hamişler ve bebekleri ve hamiş adayları hepiniz Allaha emanet olunnnnn öptümm kocamannnnnn
selam kızlar nasılsınızz belirtileri başlayan varmıbenim adete az kaldı 5-6 gün falan ama bişey hissetmiyorum belkide bu ay kendiimi dinlemedigim içindir ..
bnmde haftaya salı adet günüm cnm şuan bende de belirti yok ewe gidince oluo ewini istio bebişim
sorma lilyumcum valla ..bende sabah duşu mu aldım aynanın karsınsında memişleri mıncıkladım ama yok bi acı agrısanırım bu ayda olmadı benim..yorludugumu hissediyorum artık...
ben onu unutmuşum cnm bende ağrı var memişlerde yandan yandan ağrıo dokununca inşallah hamileyizdir hiç moralini bozma cnm mutlu mutlu ekşinlara devam
ekşınlardan başımızı kaldıramaz olduk zateninşallahh hepmiz güzel haberler veririz bu ay canım
yaktır canım bi sıkıntı olmaz merak etme, enfeksiyon bebeğin tutunmasına da engel olabiliyo malesef. sen bi an önce kurtul o yaradan<rkadşlar hfta sonu dktra gittim. rahmimde ufak önemsiz bir yara varmış bnde ve dktor onu yakalım dedi.. nasıl olacak cnm yanacak mı? önemsizmiş böyle gebe kalsan bile sorun olmaz ama diyor enfeksiyon kaparsan gebeliğin zor geçer diyor. sizce ne yapmalıyım?
başına gelmiş olan var ise bilgi verinnn
yap ve mutlaka yaz bekliyoruz heyecanla.:)umutlanmak güzel şey sakın yılma umudunu kaybetme ben 17 ay sonra hamile kaldım ve her ay bi umudum vardı kırmızı kart yiyene kadar.sakın bozma moralini
lilyumm kızz o resimdeki bebek ne tatlıı ördek giibi yapmış dudaklarınıda oyy ben yerim onuu
Kızlar sonucum çıktı 0.100 bu ayda tutmadı benim temmuza nasip artık moralim bozuldu walla yaptırmasaydım en azından bir acaba mı vardı elimde şimdi oda gitti...
Kızlar sonucum çıktı 0.100 bu ayda tutmadı benim temmuza nasip artık moralim bozuldu walla yaptırmasaydım en azından bir acaba mı vardı elimde şimdi oda gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?