kendini bu ay hamile sananlar buraya

ewt kocişlere ihmaale hayırr yazık onlaraaa

selam kızlar nasılsınızz belirtileri başlayan varmı benim adete az kaldı 5-6 gün falan ama bişey hissetmiyorum belkide bu ay kendiimi dinlemedigim içindir ..

bnmde haftaya salı adet günüm cnm şuan bende de belirti yok ewe gidince oluo ewini istio bebişim

sorma lilyumcum valla ..bende sabah duşu mu aldım aynanın karsınsında memişleri mıncıkladım ama yok bi acı agrısanırım bu ayda olmadı benim..yorludugumu hissediyorum artık...

<rkadşlar hfta sonu dktra gittim. rahmimde ufak önemsiz bir yara varmış bnde ve dktor onu yakalım dedi.. nasıl olacak cnm yanacak mı? önemsizmiş böyle gebe kalsan bile sorun olmaz ama diyor enfeksiyon kaparsan gebeliğin zor geçer diyor. sizce ne yapmalıyım?
başına gelmiş olan var ise bilgi verinnn

sorma lilyumcum valla ..bende sabah duşu mu aldım aynanın karsınsında memişleri mıncıkladım ama yok bi acı agrısanırım bu ayda olmadı benim..yorludugumu hissediyorum artık...

ben onu unutmuşum cnm bende ağrı var memişlerde yandan yandan ağrıo dokununca inşallah hamileyizdir hiç moralini bozma cnm mutlu mutlu ekşinlara devam

yaktır canım bi sıkıntı olmaz merak etme, enfeksiyon bebeğin tutunmasına da engel olabiliyo malesef. sen bi an önce kurtul o yaradan

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü
[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği
yoncamel
[/TD]
[TD]11 Haziran
11 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
[/TD]
[TD]12 Haziran
14 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
beyazlim
[/TD]
[TD]19 Haziran
20-22 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yap ve mutlaka yaz bekliyoruz heyecanla.:)umutlanmak güzel şey sakın yılma umudunu kaybetme ben 17 ay sonra hamile kaldım ve her ay bi umudum vardı kırmızı kart yiyene kadar.sakın bozma moralini

sağol canım desteğin için tşk ederim. Ekranda bakıp duruyorum çıktı mı diye sonuç çıkınca hemen yazacağım. Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimiz hamiş olalım :)

Kızlar sonucum çıktı 0.100 bu ayda tutmadı benim temmuza nasip artık moralim bozuldu walla yaptırmasaydım en azından bir acaba mı vardı elimde şimdi oda gitti...

Kızlar sonucum çıktı 0.100 bu ayda tutmadı benim temmuza nasip artık moralim bozuldu walla yaptırmasaydım en azından bir acaba mı vardı elimde şimdi oda gitti...

herşeyin hayırlısını diliyeceksin canım...hem bak böylesi daha iyi olmuş öğrenmişsin erkenden...acaba acaba diye vaktin geçmesi ne kadar zor ben çok iyi bilirim...yok ağır kaldırmıyım yok dinleneyim...bir bakıosun adet olmuşsun...üzerinemi gördüm diye yine acaba ya düşüyorsun..senin imkanın var ne güzel işte...istediğin zaman bakabiliyorsun...ya biz napalım eczacıdan bir koli test sipariş etçem en sonunda ..her ay bir yılı geçkindir test alıyorum...rezilliğin daniskası bende

slmmm,,,

ya tum sıgır doktorlar bana mı rastlıo bne anlamadım yada ben mı bahtsız bedevıyım de coldekı kutup ayısını bekler gıbı beklıom ben anlamadım hıcbıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…