- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.641
off off canım birden mantı istedi diyetten mi yoksa bebekten mi bilemedim
off off canım birden mantı istedi diyetten mi yoksa bebekten mi bilemedim
al bendende okadar cnm ya hamileyimdir die cnm ne istiosa yiyiorum geçen yengemlerde tulumba tatlısı gördüm hemencik attım azıma bitene ne görürsem aklımda şüphe kalıo ya hamileysem yemezsem bişi olursa falan die komedi yaa bu gidişle damacana olcam yaa
sumisali ne oldu canım yaa ???
ya carsamba doktora gıttıydım lekenedım falan bıde adetıme 5 gun vardı lekendıgımde saglık ocagındakı doktor gebelık testı yaptı 8.75 cıkdı dedı kıstten dolayı yuksek olabılır,,,3 veya4 gun bekle tekrar test yaptıralım dedım,,neyse gıttım hastaneye bu sefer doktora dedım ıste test oldum deger bıraz yukselmıs gene yaptırcam tmm dedı ama dedım adet oldum,,,o zaman bebegı dusurmus olabılırsın dedı ben basladım aglamaya dedım hocam dusuk yaptım bılıorum nasıl bır parca geldıgını ama ben sadece adet oldum dedım neyse baktı karından dedı bıse goremıorum sen su ıc gel ıctım geldım dıo hala ıdrar torban bos ama dedım benım tuvaletım geldı neyse bakdı kıst goremıorum dedı ıyı o zamn dustumu dedım oyle dusmez cıkolata kıstı dedı,ama mıyon goruom dedı hocam ne mıyonu dedım ca125 testım 56 cıkdı dedım ya ne bılım oyle gozukuo dedım daha 5 ay once gıttım doktora hıc mıyop demedı kı adamda profesordu yanı,,neyse sevgılı doktorcuk dedı vajınadan bakmam lazım yok hocam kalsın dedım ben ıstemıyorum ,,,
neyse sımdık baktım test sonucu 1.20 gebelık yok ,,ama mıyonu neresınden buldu bılmem walla moralımın ıcıne ettı bırakdı
evet cnm 1 hafta yapim diyorum 1 2 3 artık kaç kilo verirsem kardırdiyettemisin canım..bende spora başladım...vucudum bir toparlasın kendini sallanıyo her yanım hele şortla falan yürürken şap şup çakıştırıyorlar birbirlerine..
al bendende okadar cnm ya hamileyimdir die cnm ne istiosa yiyiorum geçen yengemlerde tulumba tatlısı gördüm hemencik attım azıma bitene ne görürsem aklımda şüphe kalıo ya hamileysem yemezsem bişi olursa falan die komedi yaa bu gidişle damacana olcam yaa
Kızlar sonucum çıktı 0.100 bu ayda tutmadı benim temmuza nasip artık moralim bozuldu walla yaptırmasaydım en azından bir acaba mı vardı elimde şimdi oda gitti...
sen öyle sanıp yemeye devam edersen...hamilelikte öyle bir kilo alırsınkii...daha bebek üzüm kadarken sen 10 kilo alırsın..sonra hamilelik şekeri çıkar doktor diyet verirse görürsün anyayı konyayı...yapmayın arkadaşlar...azıcık sağlığınızın kıymetini bilin...midede çöp kutusu değilya ....dimi ama ( azcık korkutuyumda sizi)
bu arada annem aradı..yine sinir oldum bana çocuk konusunu açıyor...dedim gitmicem doktora...boşuna hormon ilacı içiyorum...yok daha neyi bekliyorsunuz ya sanane dedim...bekliyorsam ben bekliyorum...ben bilmiyormuyum sanki dedim...bak asabım bozuldu sigara içicem...of ya...
böyle durumlarda moralini bozmayıp başka doktora görüneceksin canımcım...herkes totosunda birşeyler atıyor çünkü...
e yani olmuyor zorlamı yani ...allahım yarabbim herrr gün aynı mevzu olmadı 2 günde bir...insan biraz çocuğunun psikolojisini düşünür ya...zaten kafama yeterince şey takıyorum...ters cevap verincede bozuluyor napıyım sorup durmasın oda...alalallaaaayok cnm artık yapmıcam zaten sendende aldım gazı bu akşam gardaşımıda alıyım çarşıya yürüyerek gidiiipp gelelim hızlı hızlı her akşamda yürücem sağlıklı beslenicem 3 beyazlara sınırlama getiricem... Aman cnm anneyide takma kafana hep öleler bnmkide arada arayıp napıonuz dio hiçç oturuoruz diorum boş durmayın çocuk yapın dio bende gülüp geçiorum napcan
ya carsamba doktora gıttıydım lekenedım falan bıde adetıme 5 gun vardı lekendıgımde saglık ocagındakı doktor gebelık testı yaptı 8.75 cıkdı dedı kıstten dolayı yuksek olabılır,,,3 veya4 gun bekle tekrar test yaptıralım dedım,,neyse gıttım hastaneye bu sefer doktora dedım ıste test oldum deger bıraz yukselmıs gene yaptırcam tmm dedı ama dedım adet oldum,,,o zaman bebegı dusurmus olabılırsın dedı ben basladım aglamaya dedım hocam dusuk yaptım bılıorum nasıl bır parca geldıgını ama ben sadece adet oldum dedım neyse baktı karından dedı bıse goremıorum sen su ıc gel ıctım geldım dıo hala ıdrar torban bos ama dedım benım tuvaletım geldı neyse bakdı kıst goremıorum dedı ıyı o zamn dustumu dedım oyle dusmez cıkolata kıstı dedı,ama mıyon goruom dedı hocam ne mıyonu dedım ca125 testım 56 cıkdı dedım ya ne bılım oyle gozukuo dedım daha 5 ay once gıttım doktora hıc mıyop demedı kı adamda profesordu yanı,,neyse sevgılı doktorcuk dedı vajınadan bakmam lazım yok hocam kalsın dedım ben ıstemıyorum ,,,
neyse sımdık baktım test sonucu 1.20 gebelık yok ,,ama mıyonu neresınden buldu bılmem walla moralımın ıcıne ettı bırakdı
Insallah hep beraber adimizi yazdiririz o listeye yupppiii ne guzel olurr
moralini bozma canım sen..başka doktorada gözük bazı doktorlar sacmalıyo gercekten iyisini de bulmak zor vallainsanın aklını karıstırdııgıyla kalıyo yoktur bişey cnm baska doktora daha cık sen
uffff hay ıcıne tukureyım nerden evlendım nerden cocuk yapma derdıne dustum nerden kadın oldum nerden ıstanbula geldım nerden buyudum nerden kız oldum
kendımı sıgarayla zehırleyıp gelıom
ekliyorum canım hemenmerys tatlım benide listeye ekle canım bat 16 haziran.gecenlerdede yazmıştım ama görmedin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?