kendini bu ay hamile sananlar buraya

nöbetçi eczane yokmuki yakınlarda? yada bi hastaneye git kanda daha garantili olur canım ew taşıma olayıda var ortada ona göre elini bişeye sürmessin...

hastane dibimde ama yarın acilde eşim nöbetçi... ona süpriz olsun istiyorum bide daha önce defalarca kanda baktırdım utanıyorum artık

benim ne günlerim güme gitti geçen ay yumurtlama günüm görümcemin düğünü vardı
bu ayda kızkardeşlerim oturmaya geldi eşimde gece çalışıyor gitmelerini bekledik ama oturdular eşimde işe gitti
sonra gece geliyimmi dedi bu seferde ben üşendim
ayyy bide cinsel hayat monoton oldu çıktı sen üstte olcan ben altta durcam çocuk olcak falan adam bıktı yaaa
sen beni kullanıyosun diyo artık

merkezde oturuyorum...nöbetçi ecz.uzaksa yada hastaneye yakınsa yada kaynımın eczanesi nöbetçiyse yapacak bişi yok pazartesiyi beklicem

net belirtilerin ne şuanda canım mesela ben adet olacağımı anlıyorum kasılarım ağrımaya başlıyo 1 hafta önceden..

birincisi psikolojik olmadığına eminim çünkü kafam rahat
-karın ağrıları ve batmalar
-şiddetli bel ağrım
-gögüslerim çook acıyo ve dolgunluk var
-akıntı

adet belirtiside olabilir..hiç belim ağrımazdı ama bugün çok şiddetliydi böbreklerimden şüphelendim o derece çok kötüydü..umarım kötü bişeyde çıkmazz

kızlar fazla testi olan yollasın

kizlar merhaba ben test manyagi
oldum resmen her ay ne para veriyorum ya sunlara,,kendime bugun soz verdim artik adetim gecmeden eve test koymicam yoksa beni durtuyolar resmen git yap die uffff

inşallah hameilesindir canım (amin)
bende...
-mide bulantısı
-iştah artması
-kasıklarda ve belde saniyelik ağrılar
-baş dönmesi var
benimkiler daha olumsuz etkenler aslında göğüslerimde falan hiçbişey yok...

sigaradan beter bağımlılık yapıyo hakikatten evde durdukça insanın yapası geliyo

ya senin ateşin kaç canım baktınmı hiç bu arada ben tuvaletten çıkamıyorum artı akıntım var hep adet oluyorum die koşturuorum göğüslerim patlıcak gibi idrarım çok koyu kızımda yaşadığım belirtiler var genelede

mrb cnm bende kendimi hamileymişim gibi hissediyorum ve bu ayın 14ünde adet olmam gerekiyor 2 3 defa test yaptım geçen hafta yaptığım test hafif silik çıktı ama geçen gün yaptığımda negatif çıktı bütün belirtiler adet geçikmesi dışında ama çok istiyorum olsun isteyen herkese nasip olur inşallah

evet canım senin belirtilerin kesin gibi geldi bana inş. hamişsindir

kızlar mutlaka imkanınız varsa doktor kontrolüne gidin..ben doktor kontrolünde hamiş kalmaya çalışıyorum..geçen ay klomene başladım..yumurta takibimi yaptırıyorum...

wc'yede sık gidiyorum..ateşimi hiç ölçmedim ama şu detayı atlamışım ellerim ayaklarım yanıyor gece ateş basıyor sabah deliriyorum uyuyamıyorum...ama ara sıra bu durumu yaşaığım için ciddiye almadım

Son düzenleme:
çok deniyorum olsun istiyorum ama bir türlü olmuyor nerdeyse bütün günümü hamile kalmak için harcıycam eşimde yoruldu artık ama ne yapayım çok istiyorum bi bebişim olsun o belirtilerin hepsini yaşıyorum şu anda özellikle sürekli idrar ve bulantı... :)

jasemina bat tarihlerimiz ayni canim gecen yaptim cok az dikatli baktiginda ikinci cizgi belirli gibi gorunuyodu neyse bekliyim koyulasir herhalde diye dusundum ama bugun yaptim negatif bat ta 3 gun var ,,,fakat bu ay ovulasyon zamanimdan bu yana kasiktaki agrilarim her an adet olucakmisim gibi aradada batmalar ilk kez olunca cok umutlandim ,,negatiften sonra tekrar bir positif gelirmi bilmem cok merak ediyorum ...ayrica kullandigim test erken gebelik testiydi nekadar dogru bilmiyorum 4 gun once gosterebiliyormusmus ufff ben kendimi hala hamis hissediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…