- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.161
nöbetçi eczane yokmuki yakınlarda? yada bi hastaneye git kanda daha garantili olur canım ew taşıma olayıda var ortada ona göre elini bişeye sürmessin...
duramıyorum ki içim kımıl kımıl hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum... kızlar siz doktor kontrolüne gidiyomusunuz?
klomen kullandım geçen ay kocaman bi yumurtam vardı ama o ara cenaze vardı güme gitmemiştir inş.
hastane dibimde ama yarın acilde eşim nöbetçi... ona süpriz olsun istiyorum bide daha önce defalarca kanda baktırdım utanıyorum artık
merkezde oturuyorum...nöbetçi ecz.uzaksa yada hastaneye yakınsa yada kaynımın eczanesi nöbetçiyse yapacak bişi yok pazartesiyi beklicem
merkezde oturuyorum...nöbetçi ecz.uzaksa yada hastaneye yakınsa yada kaynımın eczanesi nöbetçiyse yapacak bişi yok pazartesiyi beklicem
ben dün yaptım test kızlar çıkmadı bişi saatlr sonra incecik bi çizgi çıktı yarın bende yapim bakalım kırmızılar gelmezse tabi
ben dün yaptım test kızlar çıkmadı bişi saatlr sonra incecik bi çizgi çıktı yarın bende yapim bakalım kırmızılar gelmezse tabi
net belirtilerin ne şuanda canım mesela ben adet olacağımı anlıyorum kasılarım ağrımaya başlıyo 1 hafta önceden..
kizlar merhaba ben test manyagi
oldum resmen her ay ne para veriyorum ya sunlara,,kendime bugun soz verdim artik adetim gecmeden eve test koymicam yoksa beni durtuyolar resmen git yap die uffff
birincisi psikolojik olmadığına eminim çünkü kafam rahat
-karın ağrıları ve batmalar
-şiddetli bel ağrım
-gögüslerim çook acıyo ve dolgunluk var
-akıntı
adet belirtiside olabilir..hiç belim ağrımazdı ama bugün çok şiddetliydi böbreklerimden şüphelendim o derece çok kötüydü..umarım kötü bişeyde çıkmazz
kızlar fazla testi olan yollasın
sigaradan beter bağımlılık yapıyo hakikatten evde durdukça insanın yapası geliyo
inşallah hameilesindir canım (amin)
bende...
-mide bulantısı
-iştah artması
-kasıklarda ve belde saniyelik ağrılar
-baş dönmesi var
benimkiler daha olumsuz etkenler aslındagöğüslerimde falan hiçbişey yok...
ya senin ateşin kaç canım baktınmı hiç bu arada ben tuvaletten çıkamıyorum artı akıntım var hep adet oluyorum die koşturuorum göğüslerim patlıcak gibi idrarım çok koyu kızımda yaşadığım belirtiler var genelede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?