- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.121
moralim sıfıra indi...eşimle bozuştuk....
kızlar meraba yine benyaa benim belirtilerim arttı en son sat başlangıç tarihi geçen ayın 19 u....aşırı mide bulantım var ara sıra baş dönmeside oluyor...mesela dün ilişki sonrasında hemen kasıklarıma bi ağrı saplandı 10 dakika sürdü geçti...akıntımda yoğun buaralar sizce hamile oabilirmiyim test yapsam daha çok erken değilmi? buarada göğüslerimde bi hassasiyet falan yok buda bi yanıltma payı olabilir diyorum sizdeki belirtiler nasıl canlarım
Hamileyim guzelim ama hala soktayim esim de oyle. Bir de degerimi tel.de aldim. Kac oldugunu bilemiyorum.
Kasiklarimda sanci var. Hic ayakta durmami istemiyor bu durumum hep dinlenicem. Sali gunu doktora gidicem canim. Boyle iste..
slm herkese ii aksamlar ,,,,,
eee nabersınız napıonusss be yaww :)
canım kimsecikler yokkigitmiş herkes. sen adet olmuşsun galiba...afiyet olsun çikolatalar. artık bir dahaki aya hamişlik umuduyla inş.[/QU
herkes dalmıs bı yerlere:))
hııı adet oldum ne gusel :)
bakalım ınsallah bı dahakı aya dıyelım,,,
sende durumlar ne varmı bebısler :26:
canım kimsecikler yokkigitmiş herkes. sen adet olmuşsun galiba...afiyet olsun çikolatalar. artık bir dahaki aya hamişlik umuduyla inş.[/QU
herkes dalmıs bı yerlere:))
hııı adet oldum ne gusel :)
bakalım ınsallah bı dahakı aya dıyelım,,,
sende durumlar ne varmı bebısler :26:
bilmem ki benimki karışık durum. yarın da adet olmassam iyice şüphelenicem. testlerde 2. çizgi silikte olsa çıktı bakalım.zaman göstericek.bebişler dedin acabaikiz mibana konuşurken dikkat et canım hemen gaza geliyorum:103:
bilmem ki benimki karışık durum. yarın da adet olmassam iyice şüphelenicem. testlerde 2. çizgi silikte olsa çıktı bakalım.zaman göstericek.bebişler dedin acabaikiz mibana konuşurken dikkat et canım hemen gaza geliyorum:103:
walla ne bılım bebısler demek geldı ıcımden :))) ama testın ıcınde sılık de olsa ıkıncı cızgı cıkarsa olumlu demek yazıo hadı hayırlısı olsun ınsallahh :))))))
walla ne bılım bebısler demek geldı ıcımden :))) ama testın ıcınde sılık de olsa ıkıncı cızgı cıkarsa olumlu demek yazıo hadı hayırlısı olsun ınsallahh :))))))
evet ama doktoru inandıramadım bi türlühayır dedi beklemek daha iyiymiş.inşallah hepimize hayırlısı olsun tatlım
ben kendimi her ay hamile saniyorum ne olacak simdi
ben kendimi her ay hamile saniyorum ne olacak simdi
evet ama doktoru inandıramadım bi türlühayır dedi beklemek daha iyiymiş.inşallah hepimize hayırlısı olsun tatlım
ama en ıyısı adetının uzerınden 1 veya 2 hafta gecınce en guzel sonuca ulasırsın ,,beklemek zor ama beklıcen
dert etme bızdensız bedenın degıl ama ruhun hamıle :))))))
walla bıse olmıyo ,,,hamıle kalmaya calısıon :)))))))))) hahhahah
benim adet gunlerim beser sasar
geceen aylarda 10 gun gecikti o yuzden olmak yada olmamak iste butun mesele bu
benım hıc sapıtmazdı,, bu ay nedense 5 gun one geldı kı kendımı hamıle hıssedıodum ama ne oldu fıyasko :))) kırmızı bana cok yakısıoooooooooo sarkısını soylemeye basladım bugun
adetmi odun(
hayır canım francesca olmadığı için ben cevaplıyım hamile o şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?