- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.141
amannınnn booooya bende hamişsem
amannınnn booooya bende hamişsem
inşalalh ne kadar geçti adetin
arkadaşlar benim de yaklaşık 1 haftadır göğüslerim şiş ağrıyor arada bir belime ve karnıma adet sancısı gibi sancı giriyo baş ağrısı da yorgunluk da var adetim mayısın 19ço k merak ediyorum 1 hafta önceden test yapsam çıkar mı acaba bekleyemiycem offff 5 aydır düşünüyoruz hala olmadı
arkadaşlar benim de yaklaşık 1 haftadır göğüslerim şiş ağrıyor arada bir belime ve karnıma adet sancısı gibi sancı giriyo baş ağrısı da yorgunluk da var adetim mayısın 19ço k merak ediyorum 1 hafta önceden test yapsam çıkar mı acaba bekleyemiycem offff 5 aydır düşünüyoruz hala olmadı
saol canım geçmedi yaaa 19 unda bekliyorum..normalde her ay 23 ünde olurdum geçen ay 19 unda oldum ama 19 una kadar olmassam test yapıcam benim annem 5 çocuk annesi mesela bugün konuştuk anlattım belirtileri test al bak dedi...yok erken daha diyince belli olur dedi ama ben her ay hüsrana uğramaktan yıldım artık günüm geçmeden bakmıycam kız benim günüm geçse hastanelere akın ederim
aynı gün adet bekliyoruz canım inşallah burada beraber konu açarız hamileyimmmmmmmmmmm diye....bizde 5 aydır istiyoruz bu aradasen doğum kontrol hapı falan kullandınmı ben bırakalı 5 ay ocak bu ayın sonunda...
inş. canım hamişsindir...
bendede garip bi psikoloji var kadınlar kulübünde aylarca hep hüzünlü hikayeler okudum ve hep stresliydim acaba benimde olmaz mı diyee...ama bu sayfa iyi geldi,artık diğer sayfalara bakmıyorum..pozitif düşünce başladı..hamilelik kompleksine girmemeye çalışıyorum.vücudumu dinlemiyorum psikolojik belirti yaşamamak için....
aşırı bel ve karın ağrım var....gögüslerim çok acıyo eşim elledikçe ellerine vuruyorum
adet olacakmışım gibi ama yarın test almayı düşünüyorum umut dünyası işteee YA TUTARSAA?
inş. canım hamişsindir...
bendede garip bi psikoloji var kadınlar kulübünde aylarca hep hüzünlü hikayeler okudum ve hep stresliydim acaba benimde olmaz mı diyee...ama bu sayfa iyi geldi,artık diğer sayfalara bakmıyorum..pozitif düşünce başladı..hamilelik kompleksine girmemeye çalışıyorum.vücudumu dinlemiyorum psikolojik belirti yaşamamak için....
aşırı bel ve karın ağrım var....gögüslerim çok acıyo eşim elledikçe ellerine vuruyorum
adet olacakmışım gibi ama yarın test almayı düşünüyorum umut dünyası işteee YA TUTARSAA?
güldürdün beni dahada varmış tatlım bencede bekle biraz inşaşalh hamişsindir
inşallah RABİM çok beklemez canım bizleri...bencede o topiklere girme fazla doğum hikayelerini falan oku...mesela ben düşük yapan hanımların topiklerine girmiyorum hiç çok üzülüyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo...benim göğüslerimde hiç belirti yok iştahım çok arttı midem çok kötü bide belime ve kasıklarıma saniyelik sancılar giriyo bide baş dönmem var...senin regl ne zaman...böle düşündükçe adette geç geliyo ne hikmetse
ayyy kız ağzından ballll damlıyo ballllll yerim o ağzınısenin nekadar var adete....
ya benim 27 günde bi geliyo normalde ve 8 olmam lazımdı ama tık yok bekliom bakalım
aynı gün adet bekliyoruz canım inşallah burada beraber konu açarız hamileyimmmmmmmmmmm diye....bizde 5 aydır istiyoruz bu aradasen doğum kontrol hapı falan kullandınmı ben bırakalı 5 ay ocak bu ayın sonunda...
aminnn canım inş. tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz...haklısın bende bıraktım zaten bu topik çok iyi geldi bana..stres yapıyodum bide okuyunca ama bu ay ilk defa rahatım...2 gün geçti canım ama adetlerimde düzensizlik olduğu için emin olamıyorum...
bat yarınmı canım senin sabah haberlerini beklioruz ozman hadi bakalım hayırlısı
yok ben hap kullanmadım eşim korunuyordu doktora gittim genel bi kontrol için dr herşey normal dedi ama ilk çocuk old.için insan korkuyo tabi biraz umarım en kısa zmnda hayırlısıyla alırız haberleri:)
nasıl test yapmadan durabiliyosun canım
yaa ama yarın cumartesinöbetçi eczane aramam gerek ..... bu pazar ev taşıcam eğer bebek varsa ağır kaldırmamam lazım napsam ki ben... :44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?