- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.461
ya o diilde bizim şimdi kim hijyen ablamız olcak yaaa
inşallh cnmm şuan yok ama bişy inşallhh bitnm çoookk istiyorum inann çook istiyoruumm rabbm gnlümüze göre inşallhh versin.
onun gıbısı yok kızım..yerını kımse dolduramaz,burda pıslık ıcınde ölcez
gelınce bı guzel yıkar paklar artık bızı..
eslem ben banyoya gırıyorum bacım,sumısalının serefıne bı yıkaniiimmm
Kızlar hamile olanların göğüslerindeki değişiklikler tam olarak nedir? Kahverengi kısmı büyüyor mu? damarlar belirginleşiyor mu ?
Kızlar hamile olanların göğüslerindeki değişiklikler tam olarak nedir? Kahverengi kısmı büyüyor mu? damarlar belirginleşiyor mu ?
KIZLAR BUYRUN SİZE BETA HCG GEBELİK REFERANS DEĞERLERİ
Gebelik olmayan 0,5-5,0 mIU/ml
0-1Hafta Gebelik 5-50
1-2 Hafta Gebelik 50-500
2-3 Hafta Gebelik 100-5000
3-4 Hafta Gebelik 500-10000
4-5 Hafta Gebelik 1000-50000
5-6 Hafta Gebelik 10000-100000
6-8 Hafta Gebelik 15000-200000
8-12 Hafta Gebelik 10000-100000
)
cnm msj atamadım sana 10 dk geçmesi lazımmış..
5in altına hamile değilsin derler ama yine de betahcg artışı insanı şüphelendirmiyor değil..hatta doktorun bile artık yükselmez demişti sana ama bak yükseldi..
inşallah inşallah daha da yükselir..dediğim gibi kan verdiğin günden 2 gün sonra tekrar yaptır..eğer değer 2 katına çıkarsa o zaman daha da umutlanabiliriz:)
gel beraber gidelim tatlımWaay be herkes bi yerlere gidiyo Meryemcim umreye gidio çok kıskandım valla
sana tek tavsiyem tatlm kasma germe kendini yeter.biara kasık agrım cok olunca adet olacagımı düsündügümde kendi kendime dedim ki adet olursam olurum neyapayım allah sonra nasılsa yine verir dedim stres yapmadım.aminnn rabbim cümlemizin gönlündekini versin
oku bacım oku tabi. bende haftasonu okurum inşallah beyazlim la yağmuryk nin yasininibende adet olurum morulum..mertem,nurçin ve sıradan bu gece okumaya calıscam..
Allah yol açıklığı versin sumisalim Dönüşte 3 kişi dönün inşallahKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIN DIKKATINE:))))
ben gıder valız var hazırlamam gereken kocamda yoldaymıs gelıomus eve ,,,,
kendınıze dıkkat edın ,,Insallah ben yokken herkes hamıle kalır :)))
Allah a emanet olsun,,,benı unutmayın((( wallah aglarım (((
ınsallah bu ay hepımız ıcın hayırlı bır ay olur ,,,ınsallah bızde kazasız belasız gıdıs donuslerımızı Allah nasıp eder ,,,,
hoscakalınnn:)))))))))
bedenız hamılemı bılmıyoruz ama ruhlarımız kesın hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız noliiy sen dün gece yapmamışmıydın banyo : ) hayirdur
midem bulanıo bu değerleri görünce acaba hamilemiyim neyim
sana tek tavsiyem tatlm kasma germe kendini yeter.biara kasık agrım cok olunca adet olacagımı düsündügümde kendi kendime dedim ki adet olursam olurum neyapayım allah sonra nasılsa yine verir dedim stres yapmadım.aminnn rabbim cümlemizin gönlündekini versin
dün test yaptım sonuç pozitif bugunde emin olmak için hastanede yaptırdım kağıtta negatif çıktı ağlıcaktım meğer yanlış yazmışlar teste baktık pozitif çok mutluyum
dün test yaptım sonuç pozitif bugunde emin olmak için hastanede yaptırdım kağıtta negatif çıktı ağlıcaktım meğer yanlış yazmışlar teste baktık pozitif çok mutluyum
hfta sonunuda atlassam olmadan tamm diyeceğim... geçn aya göre biliorsun 2 gün geçti bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?