- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.421
hayır idrar testi yaptım evde
elaugur ooofff başladı adet olckmışım gibi çk hafif sancı ama gelen giden yok belimde ağrıorr sabah iş yüzünden stres yaptım o yüzdenmi oluyor acaba... senin hiç bir şey olmuş muydu?? dün bi ara sıra sancı girdi çıktı kasıklarından çok karnıma bugün akıntım var gibi hissediorum ama kırmızılar hiç görünmüyorr inşllhh gelmezler bu ayy
son yazımdan sonra aksamı beklemeden hemen yasin okuyayım dedim okudum bitirdim arkadaslar basta yoncamel arkadasımız için allah kabul etsin:26::26::26::26::26::26:
canım telaslanma adet tarihimde bile ogün bile addet olacak sandım hep kendimi o agrı oluyo normal hatta suan bile ara ara kasık agrısı hafif yasıyorum.adet tarihin geçtikten sonra bu agrılar yavas yavas azalıyo
yarın geldı cattı ben hala vazlız hazırlamadım nedense bı uyusukluk var yaa anlamadım gıttı:)))))
napıonusss leen ben olmıcam 15 gun kadar ne etcenız bensız((
mıllan kesın party verır ya neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada sumısalı hanım;ben kıcı kırık dıye sana dedım,zonguldaga degılyanlıs anlamanında böylesi
halı sıldım cok yorgunum heeeeeç baga elleşme..
şimdi sakinleştim mesala bir şey yok.. ooff adet olcam die ödüm patloyorr inşallhh olmamm
dedırtmem zıngıldakıma laf:))))))
sen halı sıldın sen bu usengeclıkle sen :)))))) anam anam basımıza kar yagacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))
uff yanlız varya ben galıba bu hafta pek bosladım evı gıdecem dıe,,evı sıldım supuırdum bugun ıyyy dedım ben nası durmusum :))))))) sımdıkde camasır vardı bıraz dedım sepet bos kalsın yıkadım da asım gelıom sana laf yetıstırmeye.:)))
kızlar bana dua edin birazdan kan testi yaptırmaya gideceğim umarım size güzel haberlerle dönerim
kızlar konu da açtım ama meraktan bekleyemedim bana yardım edermisiniz
sat 14 mayıs
yumurtlama tarihi 3-4 haziran
bat 17 haziran
11 haziran bhcg--> 0.16
15 haziran bhcg--> 1.20
geç döllenme olabilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?