kendini bu ay hamile sananlar buraya

elaugur ooofff başladı adet olckmışım gibi çk hafif sancı ama gelen giden yok belimde ağrıorr sabah iş yüzünden stres yaptım o yüzdenmi oluyor acaba... senin hiç bir şey olmuş muydu?? dün bi ara sıra sancı girdi çıktı kasıklarından çok karnıma bugün akıntım var gibi hissediorum ama kırmızılar hiç görünmüyorr inşllhh gelmezler bu ayy

son yazımdan sonra aksamı beklemeden hemen yasin okuyayım dedim okudum bitirdim arkadaslar basta yoncamel arkadasımız için allah kabul etsin:26::26::26::26::26::26:

canım telaslanma adet tarihimde bile ogün bile addet olacak sandım hep kendimi o agrı oluyo normal hatta suan bile ara ara kasık agrısı hafif yasıyorum.adet tarihin geçtikten sonra bu agrılar yavas yavas azalıyo

bende adet olurum morulum..mertem,nurçin ve sıradan bu gece okumaya calıscam..

yarın geldı cattı ben hala vazlız hazırlamadım nedense bı uyusukluk var yaa anlamadım gıttı:)))))
napıonusss leen ben olmıcam 15 gun kadar ne etcenız bensız((
mıllan kesın party verır ya neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu arada sumısalı hanım;ben kıcı kırık dıye sana dedım,zonguldaga degıl yanlıs anlamanında böylesi
halı sıldım cok yorgunum heeeeeç baga elleşme..

canım telaslanma adet tarihimde bile ogün bile addet olacak sandım hep kendimi o agrı oluyo normal hatta suan bile ara ara kasık agrısı hafif yasıyorum.adet tarihin geçtikten sonra bu agrılar yavas yavas azalıyo

şimdi sakinleştim mesala bir şey yok.. ooff adet olcam die ödüm patloyorr inşallhh olmamm

15 gun haa..benımde gıtmeme 15 gun var..demekkı 1,bucuk ay sen bensız,ben sensız hayatın tadına varacaz ooohhh

bu arada sumısalı hanım;ben kıcı kırık dıye sana dedım,zonguldaga degıl yanlıs anlamanında böylesi
halı sıldım cok yorgunum heeeeeç baga elleşme..

dedırtmem zıngıldakıma laf:))))))
sen halı sıldın sen bu usengeclıkle sen :)))))) anam anam basımıza kar yagacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))
uff yanlız varya ben galıba bu hafta pek bosladım evı gıdecem dıe,,evı sıldım supuırdum bugun ıyyy dedım ben nası durmusum :))))))) sımdıkde camasır vardı bıraz dedım sepet bos kalsın yıkadım da asım gelıom sana laf yetıstırmeye.:)))

kızlar konu da açtım ama meraktan bekleyemedim bana yardım edermisiniz

sat 14 mayıs
yumurtlama tarihi 3-4 haziran
bat 17 haziran

11 haziran bhcg--> 0.16
15 haziran bhcg--> 1.20

geç döllenme olabilirmi acaba?

kızım rejıme gırdım bugun sureklı hareket halınde olmam lazım..15 gunde 5 kılo vermem lazım..ac karna sıldım koca halıyı,belkı 1-2 gram erırım dıye..ama varya sucuk gıbı oldum,tshırtum sırılsıklam,dötumden ter aktı..halının yarısına geldıgımde cok pısman oldum sıldıgıme ama gerı dönusu yoktu cunku halı beyaz..sıldıgım yer bembeyaz,dıger yer gri duruyordu bırakamadım yarım..ooof bıde 2 kat durulama yaptım canım cıktı,baslıcam halısından da rejımınden de..az soluklanım dıye gırdım..su evım sahanedekı evı merak ettım o bıtınce dusa gırcem..sonrada camları sılcem..heryerı sılcem artık durmak yok..zayıflamak ugruna temızlık yapıyorum..allahın ısıne bak,aah mı ettınız laan bana

kizlar ben geldim tekrar,yikilmadim ayaktayim dertlerimle bas basa degiliiiiiimmmmmm zalimler kötülere yenilmedim buradayimmmmmmmmmmmmmmmmmm

(Is yerindeki problemle alakali)

Meltem hanımın yasini okundu..Allah kabul etsin inş..

Zaten şurda bi iki gün daha anca okurum sonra kalanları kocama okuturum heralde..

Gündaşımmmmm bnm karnım ağrımaya başladı hafiften sinyal veriolar gelcez die kırmızılar ya zaten gelmeseler şaşardım da bugün son gün orucum bari bu akşamı beklesin yaaaw :18:

Sumisali daha burdamısın kız sen git ütülediğin eşyaları anca bavullarsın hadee

kızlar konu da açtım ama meraktan bekleyemedim bana yardım edermisiniz

sat 14 mayıs
yumurtlama tarihi 3-4 haziran
bat 17 haziran

11 haziran bhcg--> 0.16
15 haziran bhcg--> 1.20

geç döllenme olabilirmi acaba?

degerlerın dusuk ama..5 in uzerınde olması lazım..adetın gecıksın bıde öyle yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…