- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.441
kizlar ben geldim tekrar,yikilmadim ayaktayim dertlerimle bas basa degiliiiiiimmmmmm zalimler kötülere yenilmedim buradayimmmmmmmmmmmmmmmmmm
(Is yerindeki problemle alakali)
Meltem hanımın yasini okundu..Allah kabul etsin inş..
Zaten şurda bi iki gün daha anca okurum sonra kalanları kocama okuturum heralde..
Gündaşımmmmm bnm karnım ağrımaya başladı hafiften sinyal veriolar gelcez die kırmızılar ya zaten gelmeseler şaşardım da bugün son gün orucum bari bu akşamı beklesin yaaaw :18:
Sumisali daha burdamısın kız sen git ütülediğin eşyaları anca bavullarsın hadee
şimdi sakinleştim mesala bir şey yok.. ooff adet olcam die ödüm patloyorr inşallhh olmamm
canım senle biara konustugumuzda depresyon ve antidepresandan bahsetmiştik ya doktorumla görüstüm dün gebelikte bitkisel passiflora kullanılıyormus depresyon ve panik atak için falan
degerlerın dusuk ama..5 in uzerınde olması lazım..adetın gecıksın bıde öyle yap bence
kız benımde memelerımın sancısı gectı,sıkıp sıkıp duruyorum yok acımıyor..demmekkı bugun adet olcam:S
sumısalı bavulları yıkamaya gıttı,bıde ıcınde camasır varken yıkiiim sunları dedı..
biara bende dedim tamam kesin adet olacam belli dedim özellikle adete yakın agrılarım arttı aynı adet sancısı gibi.ama sonra yavas yavas azaldı dün bile biara kasık agrım oldu yine gecti 1,2 saat sonra.buarada adetim geceli 6 gün olmasına ragmen düsün artık...
evet canim,hic kafana takma bak onunda caresi varmis
hem yavrucugun saglicakla gelip hayirli bir evlat olsunda bak gör o sana en iyi tedavi olur
benimki de yakın yaa inş bari bu akşamı atlatsam ...şu anda bile karnımda ağrı var..bağırsaklarımda hareketlenme var ..yani tam adet belirtilerim..
şu meme acısını becerseydim zaten bu işi başarcaktım ama bi tek onu beceremedim yaa neyse bi dahaki aya onun üzerine çalışcam inş
kız hijyen abla gider ayak söyle topicin de tozunu alsın öyle gitsin
elaugur ooofff başladı adet olckmışım gibi çk hafif sancı ama gelen giden yok belimde ağrıorr sabah iş yüzünden stres yaptım o yüzdenmi oluyor acaba... senin hiç bir şey olmuş muydu?? dün bi ara sıra sancı girdi çıktı kasıklarından çok karnıma bugün akıntım var gibi hissediorum ama kırmızılar hiç görünmüyorr inşllhh gelmezler bu ayy
cnm yaa beyzımsı yapısık bi akıntın oldu mu? oooff herşeyi birşeye bağlıyorum işte... şuan ağrım yok şükür.
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIN DIKKATINE:))))
ben gıder valız var hazırlamam gereken kocamda yoldaymıs gelıomus eve ,,,,
kendınıze dıkkat edın ,,Insallah ben yokken herkes hamıle kalır :)))
Allah a emanet olsun,,,benı unutmayın((( wallah aglarım (((
ınsallah bu ay hepımız ıcın hayırlı bır ay olur ,,,ınsallah bızde kazasız belasız gıdıs donuslerımızı Allah nasıp eder ,,,,
hoscakalınnn:)))))))))
bedenız hamılemı bılmıyoruz ama ruhlarımız kesın hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
düşük işte daha fazla yükselmesi lazımdı offffff kafam karıştı
ınsallah bu ay hepımız ıcın hayırlı bır ay olur ,,,ınsallah bızde kazasız belasız gıdıs donuslerımızı Allah nasıp eder ,,,,
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrın dıkkatıne:))))
kendınıze dıkkat edın ,,ınsallah ben yokken herkes hamıle kalır :)))
allah a emanet olsun,,,benı unutmayın((( wallah aglarım (((
ınsallah bu ay hepımız ıcın hayırlı bır ay olur ,,,ınsallah bızde kazasız belasız gıdıs donuslerımızı allah nasıp eder ,,,,
canım bazı gebelerde o akıntı oluyormuss ama bende olmadı tabi herkesin bünyesi farklı inşşallah hamilesindrrrrrrrr
kızım öyle demeseydın ıyıydı,sımdı uykuları kacar bunun..10 bın küsür kısı zıyaret etmıs sayfayı..simdi bu hepımızı kaldırıp sılıp oyle oturtur..gıderken topıgın kapısını camını,gırısını cıkısınıda kapatır toz kapmıyalım dıye..bogularak öluruz burda
Şuna bak ya giderken bile elinde toz bezialdınmı topicin tozunu kıs
Neyse hadi sana da hayırlı yolculuklar..ALLaha emanet ol cnm..Döndüğünde böylegörüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?