kendini bu ay hamile sananlar buraya

kizlar ben geldim tekrar,yikilmadim ayaktayim dertlerimle bas basa degiliiiiiimmmmmm zalimler kötülere yenilmedim buradayimmmmmmmmmmmmmmmmmm

(Is yerindeki problemle alakali)

canım senle biara konustugumuzda depresyon ve antidepresandan bahsetmiştik ya doktorumla görüstüm dün gebelikte bitkisel passiflora kullanılıyormus depresyon ve panik atak için falan

kız benımde memelerımın sancısı gectı,sıkıp sıkıp duruyorum yok acımıyor..demmekkı bugun adet olcam:S
sumısalı bavulları yıkamaya gıttı,bıde ıcınde camasır varken yıkiiim sunları dedı..

şimdi sakinleştim mesala bir şey yok.. ooff adet olcam die ödüm patloyorr inşallhh olmamm

biara bende dedim tamam kesin adet olacam belli dedim özellikle adete yakın agrılarım arttı aynı adet sancısı gibi.ama sonra yavas yavas azaldı dün bile biara kasık agrım oldu yine gecti 1,2 saat sonra.buarada adetim geceli 6 gün olmasına ragmen düsün artık...

canım senle biara konustugumuzda depresyon ve antidepresandan bahsetmiştik ya doktorumla görüstüm dün gebelikte bitkisel passiflora kullanılıyormus depresyon ve panik atak için falan

evet canim,hic kafana takma bak onunda caresi varmis

hem yavrucugun saglicakla gelip hayirli bir evlat olsunda bak gör o sana en iyi tedavi olur

benimki de yakın yaa inş bari bu akşamı atlatsam ...şu anda bile karnımda ağrı var..bağırsaklarımda hareketlenme var ..yani tam adet belirtilerim..

şu meme acısını becerseydim zaten bu işi başarcaktım ama bi tek onu beceremedim yaa neyse bi dahaki aya onun üzerine çalışcam inş

kız hijyen abla gider ayak söyle topicin de tozunu alsın öyle gitsin

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIN DIKKATINE:))))

ben gıder valız var hazırlamam gereken kocamda yoldaymıs gelıomus eve ,,,,
kendınıze dıkkat edın ,,Insallah ben yokken herkes hamıle kalır :)))
Allah a emanet olsun,,,benı unutmayın ((( wallah aglarım (((

ınsallah bu ay hepımız ıcın hayırlı bır ay olur ,,,ınsallah bızde kazasız belasız gıdıs donuslerımızı Allah nasıp eder ,,,,

hoscakalınnn:)))))))))

bedenız hamılemı bılmıyoruz ama ruhlarımız kesın hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cnm yaa beyzımsı yapısık bi akıntın oldu mu? oooff herşeyi birşeye bağlıyorum işte... şuan ağrım yok şükür.

evet canim,hic kafana takma bak onunda caresi varmis

hem yavrucugun saglicakla gelip hayirli bir evlat olsunda bak gör o sana en iyi tedavi olur

allah yardım ediyo sanırım ilaçları bırakalı 6 gün olmasına ragmen sadece dün biara tuhaftım onun haricinde genel olarak iyiyim cok sükür tatlım.cok zorlanırsamda passiflora içicemm.allah sanada inş en kısa zamanda bir bebiş verir aminnnnnn

kızım öyle demeseydın ıyıydı,sımdı uykuları kacar bunun..10 bın küsür kısı zıyaret etmıs sayfayı..simdi bu hepımızı kaldırıp sılıp oyle oturtur..gıderken topıgın kapısını camını,gırısını cıkısınıda kapatır toz kapmıyalım dıye..bogularak öluruz burda

canım benim de senin gibi kasık ağrılarım war hatta bir ara baya bir sıkıya geldi karnım eğilmiştim ince bir sızı gibi oldu kaç gündür kasık ağrım war ama bişi gelmedi bat tarihim dündü tuvalete gdiyorum oldum sanıyorum ama bişi yok inş. ikimizinde gelmez :)

üzüldüm laaaaaaaaaaaan gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yada 1 bucuk ay sonra geldıgımde burda ol!!!!!!

)
düşük işte daha fazla yükselmesi lazımdı offffff kafam karıştı

cnm msj atamadım sana 10 dk geçmesi lazımmış..
5in altına hamile değilsin derler ama yine de betahcg artışı insanı şüphelendirmiyor değil..hatta doktorun bile artık yükselmez demişti sana ama bak yükseldi..
inşallah inşallah daha da yükselir..dediğim gibi kan verdiğin günden 2 gün sonra tekrar yaptır..eğer değer 2 katına çıkarsa o zaman daha da umutlanabiliriz:)

Şuna bak ya giderken bile elinde toz bezi aldınmı topicin tozunu kıs

Neyse hadi sana da hayırlı yolculuklar..ALLaha emanet ol cnm..Döndüğünde böyle görüşmek üzere..

canım allaha emanet ol sağsağlim gider gelirsinizinş. Hayırlı yolculuklar

inşallah döndüğünde hem sen teyze olursun hem biz güle güle git hayırlı yolculuk tatlım

ya o diilde bizim şimdi kim hijyen ablamız olcak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…