kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım senin adet tarihin ne zaman

cnm geçen ay şaştıı 1 hafta erken geldi 28 günde 1 geldi 13 haziran bnm batım
ama bn hep 30 -32 arası olurdum die 16sını baz alıyorum.. sence kan testimi yapptırayım nettende hesaplamacılarada baktım bu ay adet tarihimi 13 hazirin diyor ama üzerindne 2 gün geçti.

16 sı geçsin kan tahlili yaptır hnd_sdt

önce idrar istiyorum bnaneee ona göre hareket ederim. diye düşünüyorumm yazacağım kıslar inşllh artık bnde gebeyim demk istiyorummm

yap canım bence kan testinde kesinleşsin sonra idrar tahlili yap buraya resim koy kızlar bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye

ben geldimmm kızlarrrrrrrrr ne dinizzzzz
anammm bu millan garısı da temızliğe vurduysa kendınıııı bu ay hepimiz hamileyizzzzzz

canım ozaman evde test yap şimdi ben adete 2 gün kala yaptm cıktı.2 gün sonrada kan verirsinnn

merhaba kızlar.bende 8 aylık evliyim.7 ay vajinismusla mücadele ettikten sonra 4 mayısta yendim çok şükür.çooook istiyorum bebiş bende:) yumurtlama günlerimi değerlendirdim ilk defa.zaten vajinismustan sonra hemen alışılmadığından mayıs ın çoğu pasif geçti.beklenen adet tarihim 16 haziran yani yarın.bugün dayanamadım yolculuğa çıkmayı düşündüğümüzden kan testi yaptırdım.ama sonuçlar pazartesi çıkıyormuş beklemekten patlıcam.inşallah adet olmam beklerken inşallah boşuna umutlanmıyorumdur.herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip olsun

desene ikimiz içinde yarın büyük gün.

ben geldimmm kızlarrrrrrrrr ne dinizzzzz
anammm bu millan garısı da temızliğe vurduysa kendınıııı bu ay hepimiz hamileyizzzzzz

noldu pis karı..öyle paso ütü yapmakla olmuyor o işler,azcık sıl süpür..bak ben koca halıyı hallettım bugun..yıkamaya verebılırdım ama guvenemedım benden ıyı temızlıyebılıceklerıne

böhöhöhö ben bu sabah igne testı yapmıstım..5 bucukta bakacam ıgneye kararmıs mı

idrar testi de almak istemedim.şimdi yanlış olur,silik olur,bozuk olur yıkılırım.kan testi yaptırdım garanti olsun diye.sende belirti falan var mı.yumurtlama günlerini değerlendirebildinmi?

değerlndrdik cnm bnm blirtim yok ne adet olacakmışım gibi bir belirtim var nede gebeyim gibi.. çk krarsızımm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…