- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #12.481
canım senin adet tarihin ne zaman
16 sı geçsin kan tahlili yaptır hnd_sdtcnm geçen ay şaştıı 1 hafta erken geldi 28 günde 1 geldi 13 haziran bnm batım
ama bn hep 30 -32 arası olurdum die 16sını baz alıyorum.. sence kan testimi yapptırayım nettende hesaplamacılarada baktım bu ay adet tarihimi 13 hazirin diyor ama üzerindne 2 gün geçti.
dün test yaptım sonuç pozitif bugunde emin olmak için hastanede yaptırdım kağıtta negatif çıktı ağlıcaktım meğer yanlış yazmışlar teste baktık pozitif çok mutluyum
16 sı geçsin kan tahlili yaptır hnd_sdt
önce idrar istiyorum bnaneee ona göre hareket ederim. diye düşünüyorumm yazacağım kıslar inşllh artık bnde gebeyim demk istiyorummm
yap canımbence kan testinde kesinleşsin sonra idrar tahlili yap buraya resim koy kızlar bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye
cnm geçen ay şaştıı 1 hafta erken geldi 28 günde 1 geldi 13 haziran bnm batım
ama bn hep 30 -32 arası olurdum die 16sını baz alıyorum.. sence kan testimi yapptırayım nettende hesaplamacılarada baktım bu ay adet tarihimi 13 hazirin diyor ama üzerindne 2 gün geçti.
canım ozaman evde test yap şimdi ben adete 2 gün kala yaptm cıktı.2 gün sonrada kan verirsinnn
test yaptıktan sonra özelden yazar mısın sonucu merakta bırakma benicnmm yaa hafta sonu yapacağım 16 sı geçince inşllhh gelmez kırmızılar şuan belirtisi yok ama sağ gösterip sol vurmasınlarda..
test yaptıktan sonra özelden yazar mısın sonucu merakta bırakma beni
merhaba kızlar.bende 8 aylık evliyim.7 ay vajinismusla mücadele ettikten sonra 4 mayısta yendim çok şükür.çooook istiyorum bebiş bende:) yumurtlama günlerimi değerlendirdim ilk defa.zaten vajinismustan sonra hemen alışılmadığından mayıs ın çoğu pasif geçti.beklenen adet tarihim 16 haziran yani yarın.bugün dayanamadım yolculuğa çıkmayı düşündüğümüzden kan testi yaptırdım.ama sonuçlar pazartesi çıkıyormuşbeklemekten patlıcam.inşallah adet olmam beklerken inşallah boşuna umutlanmıyorumdur.herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip olsun
ben geldimmm kızlarrrrrrrrr ne dinizzzzz
anammm bu millan garısı da temızliğe vurduysa kendınıııı bu ay hepimiz hamileyizzzzzz
desene ikimiz içinde yarın büyük gün.
idrar testi de almak istemedim.şimdi yanlış olur,silik olur,bozuk olur yıkılırım.kan testi yaptırdım garanti olsun diye.sende belirti falan var mı.yumurtlama günlerini değerlendirebildinmi?
bak gele hiç de söylemiyorböhöhöhö ben bu sabah igne testı yapmıstım..5 bucukta bakacam ıgneye kararmıs mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?