kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ha bu arada asil onemli olan kismi unutmusum eee sizce ben hamilemiyim
ne oyle goguslerde hassasiyet ne asiri akinti
hic biri yok bende benim tek sorunum yukarda yazdiklarim siz ne diyonuz bu duruma

günaydın kızlar....yorumlarınız gerçekten çok hoş:))
hele yukardaki "ayy ne olsun ıste ruhumuz hala hamıle ama bedenımız degıl :)))" buna bittim :)))) (sumisali sen çok yaşa emi )
aynen de öyle iki aydır ruhum hamile ama bedenim değil.. :))))

Ha bu arada asil onemli olan kismi unutmusum eee sizce ben hamilemiyim
ne oyle goguslerde hassasiyet ne asiri akinti
hic biri yok bende benim tek sorunum yukarda yazdiklarim siz ne diyonuz bu duruma

canım o yazdıkların bendede var ve bende merak ediyorum bu ayın sonunda ne olacak.. benimde 22 sinde BAT hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Aramiza hosgeldin canim,

Allah büyük bir keredede olabilir yani o ay icinde illede düzenli iliski olmak zorunda degil..

hadi hayirlisi bakalim

Selam canim hosgeldin desene bir deli daha aramiza katildi

ama umutlarimiz olmasa ruh gibi olurduk..umut etme cok güzel yaaa

Yaradan yardimcimiz olsun,yakin sürede hepimiz hayirlisi ile hamile kalalim,cok önemli hayirlisini istemek..Insallah yavrucugun seninledi teyzesi

kızlar bugün tekrar gebelik testi yaptım.farklı bi marka kullandım.bu sefer diğerlerine göre daha da koyulaştı.hergün daha koyulaşıyor.1 gün bile farkediyor galiba

günaydınlaaaağğğ delü pakizelerim benim bende vatan millet sakarya ...ama ruhum acaip hamile...1 haftada moda girmişim ahahaha manyak beni hala etkisinden çıkamıyorum...yarın hormonlarıma baktırtcam...irkeklik hormonum fazlamı die...işin komik yanı kaynanama söylemiş eşiim...adeti gecikti diye...( bence onda kadınlık hormonu fazla çenesini tutamıyo ) kadın beni çocuk düşürdüm sanıyor...ahahhaha...bende bozuntuya vermiyorum...bir süre çenesi susar en azından....bu neydi böylee başımıza geldi diyip duruyor...enteresan insan ya...

Günaydin canimmmmm

kaynanayi ne yapmaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kiz yaziiik demek ki esin cok heyecanlanmi ki annesine demis

Ben kendi kaynanama tas cikaririm dermisim
valla bi oglum olursa o zaman anlarim nasil bi kaynana olucami
yakizlar bende panik atak var korkumdan ilaclarimi almiyom bi haftadir bebek varsa zzararli olur diye ve bugunhic rahat diilim icinizde ben gibi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…