- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.221
Ha bu arada asil onemli olan kismi unutmusum eee sizce ben hamilemiyim
ne oyle goguslerde hassasiyet ne asiri akinti
hic biri yok bende benim tek sorunum yukarda yazdiklarim siz ne diyonuz bu duruma
Gunaydin kizlarrrr
Bu konuyu nerdeyse bastan sona okudum iki gunde ve okadar sicak bi sohbetiniz varki sizlerle olabilmek icin dun uye oldum:)
Bende bu ay kendini hamile sananlardanim aslinda cokkkkk dusuk bi ihtimal ama hic boyle olmadim daha once
benim bi kizim var 3,5 yasinda ondad prolaktin sorunum vardi doktor ilac yazdi o ay hamile kaldim ama inanirmisiniz hesaplayinca daha iki kere icmisken hamis kalmistim
veee hamile olacagim zerre kadar aklima gelmemisti hic bi belirti de hissetmedim
ama bu sefer cok degisik esim sehir disinda calisiyor bi gunlugune geldi o gunde benim en tehlikeli gunducocukistiyoz ama simdi degil... Ve umutlu da degildim zaten
fakat iliskinin ertesi gunu bende yumurtaliklarimi usutmus gibi feci bi sanci oldu iki gun sonra gecti dun sabahtan bu yana da nerdeyse hic kesilmeyen bulanti ve manyak bi bel agrim var sanki belim ikiye ayriliyor gibi kasiklardaki adet sancisi benzeri de cabasi ama ben ilk dogumdan bu yana gununu takip etmesem asla bilmem ne zaman adet olcaaami
o yuzden bu sancilar ve bulanti garibime gidiyor adetime de tam bi hafta var 19unda olcam olursam tabi
benimle ayni gun olacak iki arkadasi okumustum bakalim nolcaz:)
Aslinda olmussa dunyanin en mutlu insani olurum ama esim olmadan zor olur diye yanasmiyodum oda bi sene kadar daha sehir disinda olcak gelince yapariz diyorduk ama herseyin hayirlisi yukardaki hep bizim icinen iyisini biliyor
bu ne yaw resmen destan olmus
öyle iste.....
Günaydinlarrrr kizlarrrrrrr
nabersiniz,ne var ne yok??
hadin gelinnnn
günaydın kızlar....yorumlarınız gerçekten çok hoş:))
hele yukardaki "ayy ne olsun ıste ruhumuz hala hamıle ama bedenımız degıl :)))" buna bittim :)))) (sumisali sen çok yaşa emi )
aynen de öyle iki aydır ruhum hamile ama bedenim değil.. :))))
canım o yazdıkların bendede var ve bende merak ediyorum bu ayın sonunda ne olacak.. benimde 22 sinde BAT hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
kızlar bugün tekrar gebelik testi yaptım.farklı bi marka kullandım.bu sefer diğerlerine göre daha da koyulaştı.hergün daha koyulaşıyor.1 gün bile farkediyor galiba
günaydın canıııııııııııııııım
günaydınlaaaağğğ delü pakizelerim benimbende vatan millet sakarya ...ama ruhum acaip hamile...1 haftada moda girmişim ahahaha manyak beni hala etkisinden çıkamıyorum...yarın hormonlarıma baktırtcam...irkeklik hormonum fazlamı die...işin komik yanı kaynanama söylemiş eşiim...adeti gecikti diye...( bence onda kadınlık hormonu fazla çenesini tutamıyo ) kadın beni çocuk düşürdüm sanıyor...ahahhaha...bende bozuntuya vermiyorum...bir süre çenesi susar en azından....bu neydi böylee başımıza geldi diyip duruyor...enteresan insan ya...
Günaydin canimmmmm
kaynanayi ne yapmaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kiz yaziiik demek ki esin cok heyecanlanmi ki annesine demis
yokya onun çenesi boştur...
şey ee ben o süpürgeyi ödünç alabilirmiyim bir iş için lazımdıahauhauaha annadın sen onu...
hahahahha sapuuuuuuk senüüüüü anadim
yannış anlamuşun kuşum...ben ona kaynanamu bindirceydumufak bir geziye çıkartıcaktım
Tamam bende sandim kaynananin poposuna kagit yerine vercen
ayyy ben sahiden kafayi yemisim
Alemsiniz ha
bu kaynanalar hep mi ayni arkidis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?