- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.241
Ben kendi kaynanama tas cikaririm dermisim
valla bi oglum olursa o zaman anlarim nasil bi kaynana olucami
yakizlar bende panik atak var korkumdan ilaclarimi almiyom bi haftadir bebek varsa zzararli olur diye ve bugunhic rahat diilim icinizde ben gibi olan varmi
buda ayrı bir enteresanlık durumu...
ama o kadar kafaya takmasana sureklı hamılemıyım degılmıyım dıye beynını kurcalarsan zaten kalamazsın ,bı dıkkat et cocuk sahıbı olmak ıstemeyenler oluyo cunku cok ısteyınce olurmus sozu yalan bence,yada her durumda olmuyo,,,akısına bırak rahat ol herseyden once emın ol bır sorununuz da yok ıse kalırsın,doktora falan gorunmedın mı pekı ? beklı ıltıhap kıst tarzı bırseydde olabılır
yaa kızlar ben artık hıcbı belırtı hıssetmıyorum..ne belım agrıyor,ne gögüslerım sıstı,ne cok tuvaletım gelıyor,mide bulantısı ve baş dönmesi zaten hıc yoktu..ne hamıleyım nede adet olcam sanırım..ben dırek menapozluk takılıyorum asırı ter döküp,sonrada alakasız üşüme gelıyor:111:
kaynanası melek olan bi ben varım sanırım
benımkıde melektır hakkını yemıyım..kendı cok cekmıs kaynanasından oyuzden bana hıc elleşmez
Hadi ya tek panik atak benmiyimburda
allahim hicbirinize vrmesin bu illeti
cok berbat bisi
derya senin kac gunun gecti test yaptinmi
benımkıde melektır hakkını yemıyım..kendı cok cekmıs kaynanasından oyuzden bana hıc elleşmez
koptum yawww
canım yaa ben geçen ay klomen kullanmıştım ama cenaze vardı mühim günleri değerlendiremedik sanırım... 3 gün geçti test bugün yapmayı planlıyodum ama bugün nöbetçi eczane yakınsa alıp yapıcam... yoksa pazartesiyi beklicem inş. kırmızıları görmem
bu sıcakta sogan kürünü sıcak sıcak içmeye çalısınca böyle oluyor sanırım..terleyip üsümekten böbreklerım agrıyor,sonunda becerdım bı yerımı agrıtmayı
Kov o kirmizilari sokma kapidan iceri
allahin izniyle olmustur insallahcanim
benim ki çok enterasan yaa...sadece ben değil ilçedeki herkez tanır sever sayar..saygın bir kadın...en ufak en saçma şeyden bile ağlayıp mutlu olan saf kalpli bi kadın..eşim cam kavonozları,yoğurt kovalarını falan attırmaz anneme lazım olur diye..ben utanırım zaten kala kala benim şeylerime mi kaldı diyee...neyse oğlu götürdü bi seviniyorki oğlum gelinim beni düşünmüş diyocips götürdük annesii anaaam yavrularım beni düşünmüş cips getirmiş diyo
bide sürekli sarılır öper beni..saçlarımı okşar...annem o kadar otoriterdi ki çok tuhafıma gidiyo sevilmek
iğrenç yaaaa nasıl içiyosun..ben ilk gün kusucaktım...ikinci gün peceteye kolonya damlatıp burnuma kapatıp soğan suyunu içtim.. hemen ardındanda çok az limon sıkmıştım bardğa onu içtimsonrada hiç içmedim sanki midemde soğan ağacı vardı içimden bis bir pis soğan kokusu geliyodu
senınkı aynı ton ton annaneler gıbı davranıyormus ne guzel..bızımkı bana karısmaz falan ama hıc bı faydası da yoktur,bı kez olsun bu eve elı dolu gelmemıstır..kızım bunuda sana aldım dememıstır..benım annem evlendıgımden berı herhafta ne gorse ne begense alır bize getırır..halbukı kaynanam daha paralıdırbi o konularda eksıktır,ben bıle bugune kadar ıcımden gelerek cok sey aldım göturdum ama kadında boyle ıncelıkler yok
sadece ılk gun cok ıgrendım ıyı suzemeden ıctım dıye sanırım..ama sımdı alıskanlık yaptı,kür bıtınce ne ıcecem dıye uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?