kendini bu ay hamile sananlar buraya

Gecmis olsun canim,

malesef bu konuda bilgim yok

yaa kızlar ben artık hıcbı belırtı hıssetmıyorum..ne belım agrıyor,ne gögüslerım sıstı,ne cok tuvaletım gelıyor,mide bulantısı ve baş dönmesi zaten hıc yoktu..ne hamıleyım nede adet olcam sanırım..ben dırek menapozluk takılıyorum asırı ter döküp,sonrada alakasız üşüme gelıyor:111:

...

bu arada slm kızlar nabersiniz....ben ağrılarımdan uyuyamadım ooofff artık adet olacaksam oliyim yaa öldüm ağrıdan yada bebiş olsun artık

Son düzenleme:
buda ayrı bir enteresanlık durumu...
evet oyle

hayır hıc bı sorun yok 1 kez gebe kaldım tatıle denk geldı düşüt 1 aylıktı (tatılde ögrendım gebelıgımı) oda zatn ilk 9 ayda olmustu düşükten sonrada olmadı
psikolojıyle alakalı tabı ama ister istemez atıyım kafamdan dıyemıyosun işte senin gibi bende kafaya takmasana derim benim gibi birine ama olmuyor takma deyınce kaldır at olmuyomus... neyse dr bu 6 ayda gebelıgı sağlarız dedı güvenıyorum bakalım...

koptum yawww

benımkıde melektır hakkını yemıyım..kendı cok cekmıs kaynanasından oyuzden bana hıc elleşmez

benim ki çok enterasan yaa...sadece ben değil ilçedeki herkez tanır sever sayar..saygın bir kadın...en ufak en saçma şeyden bile ağlayıp mutlu olan saf kalpli bi kadın..eşim cam kavonozları,yoğurt kovalarını falan attırmaz anneme lazım olur diye..ben utanırım zaten kala kala benim şeylerime mi kaldı diyee...neyse oğlu götürdü bi seviniyorki oğlum gelinim beni düşünmüş diyo cips götürdük annesii anaaam yavrularım beni düşünmüş cips getirmiş diyo

bide sürekli sarılır öper beni..saçlarımı okşar...annem o kadar otoriterdi ki çok tuhafıma gidiyo sevilmek

Hadi ya tek panik atak benmiyimburda
allahim hicbirinize vrmesin bu illeti
cok berbat bisi
derya senin kac gunun gecti test yaptinmi

canım yaa ben geçen ay klomen kullanmıştım ama cenaze vardı mühim günleri değerlendiremedik sanırım... 3 gün geçti test bugün yapmayı planlıyodum ama bugün nöbetçi eczane yakınsa alıp yapıcam... yoksa pazartesiyi beklicem inş. kırmızıları görmem

benımkıde melektır hakkını yemıyım..kendı cok cekmıs kaynanasından oyuzden bana hıc elleşmez

Benimkide tam tersi kaynanasiyla ayri ulkede yasadigi icin hic kaynanalik gormemis ama masallah saglamdir o konuda melek gorunumlu ............
Boslugu fantazinize gore doldurabilirsiniz efendim

Kov o kirmizilari sokma kapidan iceri
allahin izniyle olmustur insallahcanim

bu sıcakta sogan kürünü sıcak sıcak içmeye çalısınca böyle oluyor sanırım..terleyip üsümekten böbreklerım agrıyor,sonunda becerdım bı yerımı agrıtmayı

iğrenç yaaaa nasıl içiyosun..ben ilk gün kusucaktım...ikinci gün peceteye kolonya damlatıp burnuma kapatıp soğan suyunu içtim.. hemen ardındanda çok az limon sıkmıştım bardğa onu içtim sonrada hiç içmedim sanki midemde soğan ağacı vardı içimden bis bir pis soğan kokusu geliyodu

senınkı aynı ton ton annaneler gıbı davranıyormus ne guzel..bızımkı bana karısmaz falan ama hıc bı faydası da yoktur,bı kez olsun bu eve elı dolu gelmemıstır..kızım bunuda sana aldım dememıstır..benım annem evlendıgımden berı herhafta ne gorse ne begense alır bize getırır..halbukı kaynanam daha paralıdır bi o konularda eksıktır,ben bıle bugune kadar ıcımden gelerek cok sey aldım göturdum ama kadında boyle ıncelıkler yok

sadece ılk gun cok ıgrendım ıyı suzemeden ıctım dıye sanırım..ama sımdı alıskanlık yaptı,kür bıtınce ne ıcecem dıye uzuluyorum

evet 56 yaşında ton ton anne karakter çok ayrı bişey yaa.....
ama kayınvalidemin babası müftüymüş harika yetiştirmiş

bende ona anneler günü hediyesi aldım
-şık bir nevresim takımı
-anneler gününe özel kupa
-saksıda şık bir çiçek
-özel bi pasta yaptırıcaz bidee herşey feda olsun bu az bile

benım sımdı temızlık yapmam lazım aksam mac var arkadaslar bızde olcak,su ıslerı bıtırımde rahat rahat oturiim pc basına bari..herkesın ben gelene kadar hamıle kalması dılegıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…