- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.261
benım sımdı temızlık yapmam lazım aksam mac var arkadaslar bızde olcak,su ıslerı bıtırımde rahat rahat oturiim pc basına bari..herkesın ben gelene kadar hamıle kalması dılegıyle
yarın evlilik yıldönümümüz kızlar keşke şu an belli olsaydı.. ne güzel bi hediye olurdu bize
Kiizzlarrrr nasıldınız bakım ne var ne yok bu arada acayip midem bulaniyo halsizim istahsizim idrarda kopkoyu yArim saatte bı tuvaletteyim ... Dediğiniz gibi ruhum hamile ve ruhum nerdeyse doğurdu doğuracak yeter artık bedenimde hamile olsa:))) 4 gün sonra test yapmayı düşünüyorum 5 gün sonrada adet olmam lazım inşallah olmam:)))
muhahahahhaha heee yawww nerdeyse doguracagiz az kaldi yakindir
adinida beynimin oyunu koyarim
muhahahahhaha heee yawww nerdeyse doguracagiz az kaldi yakindir
adinida beynimin oyunu koyarim
Heeee valla evlendiğimden beri hamile ruhum 9 aylık evli olduğuma göre bugün yarın doğuracam psikolojim yerlerde geziyiiiiiii yaaaawww.....
beyazlımm yaaaa koptum geneeeee ne güzel tabirler buluyon hahahaha
slam kızlar öncellikle allah hepinize evlat nasip etsin....ben bu ay hiç belirti yaşamdaım vallahi bu ay klomen kullanıdmmm... adet günümde test yaptım akşam 2 tane 2inci çizgi silik çıktı 2 sindede 5 dakika önce dün gene yaptım başka marka ondada silik çıktı bugünde kan verdimmm sizce hamilemiyim içimden hamileyim gibi geliyoooo yardım edinnnnn....
Ayyy B'nde onu düşünüyorum acaba erken mı kalktım yataktan doğru gündemi yaptım anlayamadım ki ovulasyonmus yumurtlamamış tavukmuyum lan benbide kuluçkaya yarım bari
gittt gitt gidaaaaaaak
amaaaan yaw nedir bu cektigimiz kardesim erkekler ne rahat ooooh biz ise iliki sirasinda bilem baski yapiyoz kendimize yetmiyormus gibi adamada yapiyozzz
deliyizzzzzz diyorum iste deliiiiiiii
Ahaaa çatladı galiba bnm yumurta fazla oturmaktanÇatlayanda bnm bu arada acaba alsammi test yapsammi ama 4 günde belli olurmuki :) aslında varya hiç takmicaksin sürpriz olacak ilk gebeliğim öyle olmuştu düşürdüm ama maalesef ((((
inanmazsınız benim psikolojik cenin az önce tekme attı
mrbb kızlarrrrr bugunn tam 11 gün olduu adet olmayalı ama testte bırsey cıkmadııı çarsambaa randevum varrr dua edın ınsallahh ultrosanda cıkarr bebişimmm olurrr.Çok merak edıyorum hem heyecanlanıyorum hemde cıkmadı dıye uzuluyorum.acaba gec dollenme olabılırmııı
Şekerler ben çıkıyorum öptüm siziii 3 saate gelirim :) konuşuruz gene
inanmazsınız benim psikolojik cenin az önce tekme attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?