- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.041
birde anlatıyor yaf güzel güzel :) canım iyice canı çekecek sonra çocukta poğaça deseni çıkacak :) :) Dimeh ben sana yapar yollarım cnm ver adresi :)
evet bi kaç kişiyle ekleştik :) hadi sende açta nur yüzünü görelim :)
aminnnnnnnnnn cümlemize inşallaholsun tabi tatlım sen uğraşıyorsun okadar hazırlamak için. Rabbim hepimize nasip etsin inş....
eline yapişmiyorsa olmuştur bence o hamur. ben mayalı hamurumu yumruk büyüklüğünde koparıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. eşim pizza seviyor.yaparken çok pratik oluyor tavsiye ederimhamurumla ılgılı ceva beklıyoruuuum..elım nemlıyken yapısmıyor ve kabaarmaya basladı..yapsam olurmu fırıncının kızları cevap verın? hamur mayalı bu arada
aminnnnnnnnnn cümlemize inşallaholsun tabi tatlım sen uğraşıyorsun okadar hazırlamak için. Rabbim hepimize nasip etsin inş....
eline yapişmiyorsa olmuştur bence o hamur. ben mayalı hamurumu yumruk büyüklüğünde koparıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. eşim pizza seviyor.yaparken çok pratik oluyor tavsiye ederimhamurumla ılgılı ceva beklıyoruuuum..elım nemlıyken yapısmıyor ve kabaarmaya basladı..yapsam olurmu fırıncının kızları cevap verın? hamur mayalı bu arada
dimeh çok tatlısın ben seni kısa saçlı sarışın hayal ediyodum..çok daha güzelsin canım
saol tatlım o senin güzelliğin. öncebir tuturaydık :) güzel olur ALlahın yarattığı :) seninde maşallahın var kızhehehe gördüm ben nur yüzünü gız çok tatlımışın ya senbebişinizde güzel olur kesin inşallah
dimeh çok tatlısın ben seni kısa saçlı sarışın hayal ediyodum..çok daha güzelsin canım
ben sımdı sınırımden adet olurum
saol tatlım o senin güzelliğin. öncebir tuturaydık :) güzel olur ALlahın yarattığı :) seninde maşallahın var kız
msj attım kız sana ekle bari beni görim bi sizi :)))oy sağol canım valla sende çok güzelsin
msj attım kız sana ekle bari beni görim bi sizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?