kendini bu ay hamile sananlar buraya

bu arada kızlar size birşey sorucam benim akıntım war iki gündür acayip bir renk birde koku war ama iltihap falan yok bu bir belirtimi yoksa benim içimde neler oluyor : çok rahatsız edici doktor iltihap yok dedi ama ne yapabilirim. sizler de de böyle oldu mu

kızım hemde sımıtcılerdekı hanı ıcı sucuklu veya sosıslı olup dısı susamlı olan varya ondan yapacaktım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

birde anlatıyor yaf güzel güzel :) canım iyice canı çekecek sonra çocukta poğaça deseni çıkacak :) :) Dimeh ben sana yapar yollarım cnm ver adresi :)

Son düzenleme:

anladım ben anladım.. bende bugun coook frenledım kendımı..ne bu yaa oruclu gıbı oldum burda
rejım devam pogacayı ben yemıcektım zaten..kocama yapacaktım..
hem ben hamıleyım kesın..ne rejımı beeeeeee

bu arada egoluu az önce bıse daha begendı..cok garıp durumlar var burada..kendısı bı gelemedı

elım hafıf nemılıyken hamura tuttugumda yapışmadı..hamur mayalı hamur ve suan kabarmaya basladı..allah allah yapsam olurmukı yaa:S

hamurumla ılgılı ceva beklıyoruuuum..elım nemlıyken yapısmıyor ve kabaarmaya basladı..yapsam olurmu fırıncının kızları cevap verın? hamur mayalı bu arada

sız napıyonuz face ıcınmı eklıyonuz bırbırınızı? onun msjımı bu?

hamurumla ılgılı ceva beklıyoruuuum..elım nemlıyken yapısmıyor ve kabaarmaya basladı..yapsam olurmu fırıncının kızları cevap verın? hamur mayalı bu arada
sen elini azcık yağla sonra tepsilere diz... o hamur olmuş ben eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…