- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.021
sagoya attım şimdi mesaj 10 dk sonra sanada atarım :) bildirimlerden görebilin :9hani mesajlarınız nerde ben gönderiyorum
ne ziyancısın sen yaa git al bi un zaten canım poça istedi((((((
kızım hemde sımıtcılerdekı hanı ıcı sucuklu veya sosıslı olup dısı susamlı olan varya ondan yapacaktım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrrrr benımkı parlatmıstır cılalamıstır arabasınııı ben cıkayımmmm sımcık gelırrr opuyorumm hepınızıııı
sımdı tam bıse yazıyodummm aklıma geldıııı uyarılarr mıllannnn anladın sen onuuuuu
rejım ne olduuuuuu doğru canımmm pogaça bi şey yapmazzzzzzmillannnn yazamadıklarımı sennn anladınnnnnn
bu arada kızlar size birşey sorucam benim akıntım war iki gündür acayip bir renk birde koku war ama iltihap falan yok bu bir belirtimi yoksa benim içimde neler oluyor :çok rahatsız edici doktor iltihap yok dedi ama ne yapabilirim. sizler de de böyle oldu mu
şurda kilo vermeye çalışırken olmaz yaa olamaz :) agzımın suyu aktı :)birde anlatıyor yaf güzel güzel :) canım iyice canı çekecek sonra çocukta poğaça deseni çıkacak :) :) Dimeh ben sana yapar yollarım cnm ver adresi :)
kızım hemde sımıtcılerdekı hanı ıcı sucuklu veya sosıslı olup dısı susamlı olan varya ondan yapacaktım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sürekli kaçış halinde hahahah :)bu arada egoluu az önce bıse daha begendı..cok garıp durumlar var burada..kendısı bı gelemedı
dimeh attım ben sana ..gördünmü canımhani mesajlarınız nerde ben gönderiyorum
sagoya attım şimdi mesaj 10 dk sonra sanada atarım :) bildirimlerden görebilin :9
akinti sari gibimi?
evet bi kaç kişiyle ekleştik :) hadi sende açta nur yüzünü görelim :)sız napıyonuz face ıcınmı eklıyonuz bırbırınızı? onun msjımı bu?
sen elini azcık yağla sonra tepsilere diz... o hamur olmuş ben eminim:)hamurumla ılgılı ceva beklıyoruuuum..elım nemlıyken yapısmıyor ve kabaarmaya basladı..yapsam olurmu fırıncının kızları cevap verın? hamur mayalı bu arada
canım madem yapışmıyor yuvarla yuvarla sür fırına...olmadı liyyumun dediği gibi kızart hamuruhamurumla ılgılı ceva beklıyoruuuum..elım nemlıyken yapısmıyor ve kabaarmaya basladı..yapsam olurmu fırıncının kızları cevap verın? hamur mayalı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?