kendini bu ay hamile sananlar buraya

kendıme bı tane face acmam lazım..benımkı aıle facesı kocam orda fenere kaydırıp duruyor
gizli bi face acım hafta içi..hem bırbırımızıde görmus oluruk

ay canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiii. ama ne yappmak gerek bilmiorum :) un alcan marketten :) yada gel verim kız

unsuz bı care bul bana mısır unu koysam olmaz mı anlasıldı bu da cope gıtcek markete hayatta inemem cok uzak yaaaaaaaa ooof

şu listede adımın karşısının hamile yazılı olmasını istiyorum :) :)

galetan yok mu kısa süreli çözüm sağlar millan o da yoksa un almaya git bence

anam bu eve ne koydunkı bulasın..gıdecez dıye evdekı hersey bıtırıp dısardan hıcbıse almadan yemek yapmaya calısıyorum..zor sartlardayım yardım edın

anam bu eve ne koydunkı bulasın..gıdecez dıye evdekı hersey bıtırıp dısardan hıcbıse almadan yemek yapmaya calısıyorum..zor sartlardayım yardım edın

aynı şehirde olsak bi el atardım sana ama nerdeeeee te samsuna kadar nasıl geleyim kız

kızlarrrrrr benımkı parlatmıstır cılalamıstır arabasınııı ben cıkayımmmm sımcık gelırrr opuyorumm hepınızıııı
sımdı tam bıse yazıyodummm aklıma geldıııı uyarılarr mıllannnn anladın sen onuuuuu
rejım ne olduuuuuu doğru canımmm pogaça bi şey yapmazzzzzz millannnn yazamadıklarımı sennn anladınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…