kendini bu ay hamile sananlar buraya

özelden msj atamıyorum arkadaşlar listeyi ramazanda yenileyecektiniz sanırım yoksa şimdi eklenilebiliniyormu

yine ne oluyor burada bi giriyorum herkes yok olmuş. bi giriyorum herkes toplanmış sosyal medyada kaynaşıyor :44: çok gündem dışı kalıyorum çoook ama yine de seviyorum sizleri. arada buradada konuşun lütfen kaynamasın topik

özelden msj atamıyorum arkadaşlar listeyi ramazanda yenileyecektiniz sanırım yoksa şimdi eklenilebiliniyormu

lste bitiminden sonra bi cok arkadsimiz tatile umreye veya aile ziyareti gibi seyaatleregidecekler o yuzden bu listeyi btirmei ve ramazanda yeni bir liste yapmayi dusunuyoruz o yuzden ekleme yapmiyouz canim

faceden ekliyoruz birbirimiz yağmurcum varsa face özel mesaj at ekleyelim seni ben eklenemiyorum onun için ben teklif gönderiyorum

lste bitiminden sonra bi cok arkadsimiz tatile umreye veya aile ziyareti gibi seyaatleregidecekler o yuzden bu listeyi btirmei ve ramazanda yeni bir liste yapmayi dusunuyoruz o yuzden ekleme yapmiyouz canim

muzmut sende halka ağrı varmı kasık ağrısı falan böle adet olucakmışsın giibi

aynen gecen gun bendede oldu baya korktum ama bugun oyle bisey yok sadece sicaklar ve kokular zorluyo beni

ben acıkıyorum ama yiyemiyorum pek bide süt içemiyorum midem bulanıyo neyse kızlar öptüm sizi mesai bitti eve gidip bulaşık ve çamaşırı çalıştırıcam namazları kılıcam bide patates oturtması pilav çorba salata yapıcam :))))

yaw siz facede sohbet edin diye mi gidip ozur diledik o kadar gelin cabuk burayaaaa

yaw siz facede sohbet edin diye mi gidip ozur diledik o kadar gelin cabuk burayaaaa
ikizlerimizin anası muzmut ta gelmiş hoşgelmiiiiişşşşşşşşşş.....
ay bu arada eylülcüm çok şeker görünüyosun canım
millan sende çok çıtır duruyosunn
ya bi de fay.... diye başlayan bir arkadaş var hepimizle ortak o kim,,onuda sanki tanıyorum çok aşina geldi yüzü...

lilyum o :)

bu arada sende fena parça degilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…