kendini bu ay hamile sananlar buraya

benimkinde 5-20 dk arasında sonuc cıkar yazıyordu 2.testimde.ve 3.dakiikada belirdi ama kişiden kişiye degişiyormuss .bildigim kadaryla silik cıknalar ve 10 dk cıkanlar pozitiftir

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

aaaaaa kimsecikler yok gerçekten,çokk güzel haberler varmış yaaa darısı bizeee gelecek aya,bu arada bişii sormalıyımm arkadaşlarr ben bugün çatlatma iğnesi vurdurdumm ama acaip bi ağrı var kasıklarımda yaa normalmii buu sanki sürekli vc ye gitme ihtiyacı var gibi bi basınçç...

kızlaaaaaaaarr günaydınn
sabah test yaptım
ve silik çizgimi gördüm
çok silik değil diğerinden az açık
makinem evde olsa çekip gönderecektim sizlereeee
ay çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya ama çok umutlanmayayım keseyi görmeden ya da test in bozuk olması ihtimaliniden
olsun ama çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyuuuummm
rabbim bu bebişimi bana bağışlasınn
dua edin olurmu???
hepinizi çooook seviyorum,,,sizin verdiğiniz moralle olduuu...

ilk hayırlayan ben olayım o zamannn cnmm çokk çokk çokk sevindimmm Allah sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kucağına almayı nasipp etsiin inşallahhh:):):)sabah sabah gerçekten süper bir haber oldu

chok sevindim ben de dun silik cizgi cikti.INSALLAH ALLAH bizi de sevindirir.kacinci gun sende?

ayy allahim dualarini kabul etsin insallah vardir bebisin :) benimde bugun bat gunum insallah olmam canim senin kac gun gecikti?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hamılesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ecemmmmmmmmmm
kızım noluyoooo,gercektende buraya adım ataanlar tek tek hamıle kalıyor inanılır gibi degil..
bende hala adet olmadım..
o gebelık takvımını buraya ekleyıp gıdecem tatıle

cnm çooook sevindim tebrik ederim inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla doğar bebişin....Bu arada beni sormuşsun tanıdık geldi falan die sen hangisiydin ekleyen oldu çok bende bakıyım seni tanıyomuyum ilk üç harfini ver bakıyım

hat o hat:))) lılyum

lilyum ben hat... ile başlalayan şahsım
kızlar adetim normalde dündü ama bugün olma ihtimalide vardı..yani tam günümde sayılırım geçmedi günüm..
çok teşekkürlerrr,,Allah isteyen hepinize nasib etsin....
dünürüm merys inde silik çizgisi vardı cidden kertcez biz..
millan inşallah seninkilerde gelmez kuzum...
keseyi görmeden çok umutlanmayayım yinede...
2 3 gündür yüzüme ateş basıyodu..
ve sağ kasığım da batmalar vardı..
ayrıca baş dönmesi vardı bol bol...
hepimiz hayırlısıyla kucağımza alırız inşallahhhh..

kizlar gitti facede muhabbete basladi
evet kızlar face i bulup boşlamayın burayı bi daha da davosa gelmem valla

özelden msj atamıyorum arkadaşlar listeyi ramazanda yenileyecektiniz sanırım yoksa şimdi eklenilebiliniyormu
yok elanorcum, tatile gidecek arkadaşlarımız çoğunlukta olduğu için listeyi ramazanda yenilemeye karar verdik. o zaman seni de ekleyelim olur mu

önümüzdeki ay da senden bi atak bekliyoruz eslemcim

kızlar bide folik asit bulantı yapıyo bende kahvaltıdan sonra içiyorumm 1,2 saat sonra bulantım baslıyo aksama dogru geciyo acaba gece yatmadan öncemi içsem sabah içmek yerine ama bilemedm
ben geceleri yatmadan önce içiyorum canım. sen doktoruna bi sor bana kalırsa
kızlar ben de yarın doktora gidicem bugun gitmedim dedim kendime sakin ol ayakların yere bassın:)) yarın inş guzel haberler veririm dostlarrrrrrrrr
oyy oyy heyecan mı yapmış anniş haberlerini bekliyoruuz masalberra

hoşgeldin chlaak, güzel paylaşımlar diliyorum. 5 gün geçtiyse bence doktoruna gitmelisin. belki gebelik oluşmuştur.

güüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ecem dünürüm nasılsın tatlım. çizgileri de görmüşüz çok şükür. duam hep seninle
kız bi test yapta öyle git tatiline seni de listeye nazar boncuklu hamile diye yazalım git sonra

cnm hayırlısıyla olur inşallah sen relax ol keseyi görene kadar baktım resimlerine pek tanıdık gelmedin bana ama sivası görünce acaba dedim balıkesir/bandırmada bulundumu hiç

heyecanlandım yaw bu topikte her ettiği dua kabul olan bi ermiş var ama çabuk çıksın ortaya alnından öpecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…