kendini bu ay hamile sananlar buraya

OoOoooh herkes dönmüş çok şükür Dimeh bile gelmiş Her şerde bi hayır vardır sözü tam oturdu yani : )

Bu arada ne bu yaaaaa herkes faceleşmiş topicde kimse yok..

Gelin la burayaaa bana face msn falan yassak bi gidersem bende bulamazsınız bak beni

Zaten kocam buraya girmeme bile uyus oluo gisli giriom

Ya bi de Kazen erkekmiş ben hanım dedim yaa bilmiodum çok şaşırdım :26:

Aynı zamanda da çok utandım burda hiç erkek olmadığını saniodum biz burda bütün özellerimizi anlatioz bazen ayıp şeylere kaçioz hatta

Bi erkek tarafından okunduğunu bileydik namusumuzla otururduk şurda :18:

aaaaa gercekten erkekmiymişşş

öle şekerim döndük :) artık düzgün yazışıcaz :)hehhehu akıllandık :)

evet bende çok şaşırdım..

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok seviyorumm ve kocamannnnnnnnn öpüyorummmm benim çıkmam lazımm eşim geliyor sonra tekrar görüşürüz :))çok sevindim bu arada geri gelmenize kızlar

şekerimmmm yoncişşş neyapiosn nasılsın bebiş nasıl kontrolün ne zaman göremedm seni yazısamadıkkk

Neyse Kazen beyle bundan sonra umarım bi daha denk geLmeyiz

Bu arada bende adet oldum kör olasıcalar geldi yine ..Gerçi üzülmedim şaşırmadm da..Çünkü bu ay doktor demişti zaten yumurtlama olmadığını..pek ekşında yapmamıştık zaten..

Ama millaaancım gündaşım adet olmamışş yaaa ve ilk defa gecikmiş belirtileri de varmış geçmişi okudum biraz çok sevindimmmmm yaa ben zaten ondan böyle bi atak bekliodum..

Hadi bakalım yarın test yapsında mutlu haberi versin bize inş..

önümüzdeki ayda sen güzel haberler verirsn inss bizeeee

kızlar bide folik asit bulantı yapıyo bende kahvaltıdan sonra içiyorumm 1,2 saat sonra bulantım baslıyo aksama dogru geciyo acaba gece yatmadan öncemi içsem sabah içmek yerine ama bilemedm

kızlar ben de yarın doktora gidicem bugun gitmedim dedim kendime sakin ol ayakların yere bassın:)) yarın inş guzel haberler veririm dostlarrrrrrrrr

kızlar bide folik asit bulantı yapıyo bende kahvaltıdan sonra içiyorumm 1,2 saat sonra bulantım baslıyo aksama dogru geciyo acaba gece yatmadan öncemi içsem sabah içmek yerine ama bilemedm

canım ben yatmadan önce çiyorum iştah acıyo falan demişlerdi ya ondan, zararı var mı bilmiorm ama simdilik oyle, bu arada cok silik çizgi gördüm bugun ben

bu gunler adet gunlerim aslında tam belli olmuyor bzen iki gün öne bazen iki gun ote gidiyor, 10 dk içince silik cizgi cıktı bu dogru cıkmıs mıdır ki:))

testin üstünde kaç dk yazıyor canm?ben adetimden 2 gün önce yaptım silik cıktı bide 2 gün sonra yaptım daha belirginleşmişti ertesi günde kan verdm cıktı

canıım dıyordu ki ustunde yarım saatten sonra okunan degerleri dikkate almayınız,o kadar bi de 5 dk içinde degerlerinizi okuyunuz yazıyordu ama bilemedim saglık ocagına sordum 10 dk içinde cıkan dogrudur dedi yarın sabah gel kanına bakalım dedi meraktayım, ben de senin gibi belirti yasamıyorum ya bakalım var mı bebişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…