- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.121
geldik geldik kürkçü dükkanına döndük:)
OoOoooh herkes dönmüş çok şükürDimeh bile gelmiş Her şerde bi hayır vardır sözü tam oturdu yani : )
Bu arada ne bu yaaaaa herkes faceleşmiş topicde kimse yok..
Gelin la burayaaa bana face msn falan yassakbi gidersem bende bulamazsınız bak beni
Zaten kocam buraya girmeme bile uyus oluo gisli giriom
Ya bi de Kazen erkekmiş ben hanım dedim yaa bilmiodum çok şaşırdım :26:
Aynı zamanda da çok utandım burda hiç erkek olmadığını saniodum biz burda bütün özellerimizi anlatioz bazen ayıp şeylere kaçioz hatta
Bi erkek tarafından okunduğunu bileydik namusumuzla otururduk şurda :18:
OoOoooh herkes dönmüş çok şükürDimeh bile gelmiş Her şerde bi hayır vardır sözü tam oturdu yani : )
Gelin la burayaaa bana face msn falan yassakbi gidersem bende bulamazsınız bak beni
Aynı zamanda da çok utandım burda hiç erkek olmadığını saniodum biz burda bütün özellerimizi anlatioz bazen ayıp şeylere kaçioz hatta
evet bende çok şaşırdım..OoOoooh herkes dönmüş çok şükürDimeh bile gelmiş Her şerde bi hayır vardır sözü tam oturdu yani : )
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok seviyorumm ve kocamannnnnnnnn öpüyorummmm benim çıkmam lazımm eşim geliyor sonra tekrar görüşürüz :))çok sevindim bu arada geri gelmenize kızlar
evet bende çok şaşırdım..
Neyse Kazen beyle bundan sonra umarım bi daha denk geLmeyiz
Bu arada bende adet oldum kör olasıcalar geldi yine ..Gerçi üzülmedim şaşırmadm da..Çünkü bu ay doktor demişti zaten yumurtlama olmadığını..pek ekşında yapmamıştık zaten..
Ama millaaancım gündaşım adet olmamışş yaaa ve ilk defa gecikmiş belirtileri de varmış geçmişi okudum biraz çok sevindimmmmm yaa ben zaten ondan böyle bi atak bekliodum..
Hadi bakalım yarın test yapsında mutlu haberi versin bize inş..
inşallahhhhhhhhhhhhh herkes bebek isteyenler göbişleri dolarrrr tabi benimdeeee aminnnnönümüzdeki ayda sen güzel haberler verirsn inss bizeeee
inşallahhhhhhhhhhhhh herkes bebek isteyenler göbişleri dolarrrr tabi benimdeeee aminnnn
darısı bize inşallahhhhaminnn inş allah isteyen herkese versin ben hala inanamıyorum hamile olduguma belirti yasamadım
darısı bize inşallahhhhAminnn
kızlar bide folik asit bulantı yapıyo bende kahvaltıdan sonra içiyorumm 1,2 saat sonra bulantım baslıyo aksama dogru geciyo acaba gece yatmadan öncemi içsem sabah içmek yerine ama bilemedm
kızlar ben de yarın doktora gidicem bugun gitmedim dedim kendime sakin ol ayakların yere bassın:)) yarın inş guzel haberler veririm dostlarrrrrrrrr
adet günün ne zamandı hadi bakalım inşş güzel haberlerle gel
bu gunler adet gunlerim aslında tam belli olmuyor bzen iki gün öne bazen iki gun ote gidiyor, 10 dk içince silik cizgi cıktı bu dogru cıkmıs mıdır ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?